- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Valla benim 42.gün hala olmadım karnım ağrıyor arada ama yine olamadım bugün doktora gittim kan istediHayır ama idrar testi yaptım olsa çıkardı 31. Gün bugün zaten testi yapmamla karnıma ağrılar girmesi bir olduBugün yarın olurum
Hadi yaaa valla ben alıştım hep erkek doktora gidiyorum herkesin tercihi farklı tabi canımOlsn yaa yine de yapamam benesim de asla izin vermz. Kadina bile zor actm
Öyle valla her akşam yemek derdi yoruyo insanıAz kalmisti cnm ben de yazik olmasn dedim biraz daha kucuk dograrim yaparm dedim. Yoksa ole yaprdm. Artk koydm patlicnlriyanina yine pilav cacik yaparm. Bugun de kurtulruum.
Senin geç döllenme mi olmustu canımBenim 6 bin kusurken belli değildi ancak alttan belli olmuştu hafif, doktor geç dollenme gibi bişey dedi mi peki?? Benim ader tarihimi 10 gün sonrası olarak duzeltmisti mesela geç döllenme dedi, 15 ekimde ama 25 ekim olarak hesaplama yapiyorduk
Doktora daha önceki 2 gebemigimi sorunlarımi anlattım, niye cocuk istiyosun ki rahmin alınır senin dedi riskli bi sok oldum o yüzdenNedenki☺
Ilginç belki o avm de bayılıyordur sen bi baktır da olmadi ben bIr daha sorarim :)Bugün gittim sordum canım bakılıyor dedi aile hekimim, özellikle belirttim gebelik için olan adetin 3. Günü bakılan hormonlar dedim evet bakılıyor dedi yarın 3. Günüm dedim tamam sabah gel aç karnına dedi
Evet doktor oyle dedi geç dollenmeymisSenin geç döllenme mi olmustu canım
Gebelik testi mi yoksa hormonlarına mı bakıcak? Bende adet olunca kan tahlili yaptırıcam hormonlarıma bi baktırayım çok bozuldu bu araValla benim 42.gün hala olmadım karnım ağrıyor arada ama yine olamadım bugün doktora gittim kan istedi
Tabi aynıdır, ben de sadece kan vermek için gitmek istemedim zaten, özele gidiyorum hem maddi olarak da gereksiz. Benim arkadaşım özele gidiyordu gebeyken tam kan sayımını şeker yüklemesini filan hep sağlık ocağında yaptırıyordu mantıklı yani sonuçta onlarda laboratuvara gidiyor yaniBakılıyorsa iyiymiş canım randevu alıp gitmeye gerek yok. Acaba her sağlık ocagı aynımı
Hayr hic ole demedi. Sormk da aklima gelmedi. Yarin sorarim herldeBenim 6 bin kusurken belli değildi ancak alttan belli olmuştu hafif, doktor geç dollenme gibi bişey dedi mi peki?? Benim ader tarihimi 10 gün sonrası olarak duzeltmisti mesela geç döllenme dedi, 15 ekimde ama 25 ekim olarak hesaplama yapiyorduk
Yarın bir gideyim diğer gün sonuçlar çıksın bakalım eksik birşey olacak mı, hormonların hepsine bakılacak mı tekrar bilgi veririm ben sen de bir sor tekrarIlginç belki o avm de bayılıyordur sen bi baktır da olmadi ben bIr daha sorarim :)
Allah söyletiyo olsun nolur nolur oyyy bnm banlı nanaaaaammm geleck ayin hamisiiiii
Düzenledim canım batını hayırlısı olsun insallah bu ay herkese ugurlu gelsin allahın izniyleİyi oldu gelmesi cnm yumurtlamadan tam 14 gün sonra geldi saat gibidir maşallah geç kalmaz, yeni bat 27 eylül bakalım görecek misin yoksa özelden yazarım
Aa basıl bir laf öyle doktor olarak direkt öyle şey denir mi başka doktora git canımDoktora daha önceki 2 gebemigimi sorunlarımi anlattım, niye cocuk istiyosun ki rahmin alınır senin dedi riskli bi sok oldum o yüzdenşuan 1 kızım var, diğer bebeğimi kaybettim ve kızım kardeşi olsun istiyor ama nasip tabi bende dualarınıza talibim
Hayr cnm ama ordaki devlete gittm. Bundan sonra ozele gecene kdr ordan devm edicm. Bugunku dr ii gibiydi. En azndan insan soru sorrken cekinmiom ole bi rahatlk verdi banaKese benimde alt muanede belli belirsiz göründü bugün. Aynı dönemdik hatırlarsanız. bakırköyde mi oturuyorsunuz?
Geç mi öğrenmiştin canımEvet doktor oyle dedi geç dollenmeymis
Hem beta istedi hem prolaktin canım altta. Muane etti gebelik için herşeyin hazır normal dedi eşinde tahlil yaptıraın dediGebelik testi mi yoksa hormonlarına mı bakıcak? Bende adet olunca kan tahlili yaptırıcam hormonlarıma bi baktırayım çok bozuldu bu ara
Ben ilk defa actgimda kaptiodm surekliHadi yaaa valla ben alıştım hep erkek doktora gidiyorum herkesin tercihi farklı tabi canım
Orası öyle gerçi canım mantıklı dediğin gibiTabi aynıdır, ben de sadece kan vermek için gitmek istemedim zaten, özele gidiyorum hem maddi olarak da gereksiz. Benim arkadaşım özele gidiyordu gebeyken tam kan sayımını şeker yüklemesini filan hep sağlık ocağında yaptırıyordu mantıklı yani sonuçta onlarda laboratuvara gidiyor yani
Aynen bende öyleydim artık alıstım.. aynen örtü örtmüyolar ben yanımda götürüyorum üstüme örtüyprum hahaBen ilk defa actgimda kaptiodm sureklidr aciodu. bide devlette uzerine bisey de ortmuolr galiba o yuzden hic rahat deil yaa. Mahremiyet yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?