Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin geç döllenme mi olmustu canım

Ilginç belki o avm de bayılıyordur sen bi baktır da olmadi ben bIr daha sorarim :)

Bakılıyorsa iyiymiş canım randevu alıp gitmeye gerek yok. Acaba her sağlık ocagı aynımı
Tabi aynıdır, ben de sadece kan vermek için gitmek istemedim zaten, özele gidiyorum hem maddi olarak da gereksiz. Benim arkadaşım özele gidiyordu gebeyken tam kan sayımını şeker yüklemesini filan hep sağlık ocağında yaptırıyordu mantıklı yani sonuçta onlarda laboratuvara gidiyor yani

Hayr hic ole demedi. Sormk da aklima gelmedi. Yarin sorarim herlde

İyi oldu gelmesi cnm yumurtlamadan tam 14 gün sonra geldi saat gibidir maşallah geç kalmaz, yeni bat 27 eylül bakalım görecek misin yoksa özelden yazarım
Düzenledim canım batını hayırlısı olsun insallah bu ay herkese ugurlu gelsin allahın izniyle

Aa basıl bir laf öyle doktor olarak direkt öyle şey denir mi başka doktora git canım

Kese benimde alt muanede belli belirsiz göründü bugün. Aynı dönemdik hatırlarsanız. bakırköyde mi oturuyorsunuz?
Hayr cnm ama ordaki devlete gittm. Bundan sonra ozele gecene kdr ordan devm edicm. Bugunku dr ii gibiydi. En azndan insan soru sorrken cekinmiom ole bi rahatlk verdi bana

Orası öyle gerçi canım mantıklı dediğin gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…