Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görmesem neyse kendime yalancı derdim gördüm nasıl cekistirdigini neler söyledigini Nanada hazır yokken ben bir kosu test yapayım bu senin cümlen keske nana burda olsaydıda test yapmasaydım b Buda senin cümlen
Bunlar çekiştirme cümleleri mi canım bidaha oku bence çekiştirmek arkandan atıp tutmakla olur ben sadece test yaptım senin hakkında birşey söylemedim hatta diğerleri de banlanmış iyiki dedim bu da benim cümlem okudun mu ama yok işine gelmemiş olabilir değil mi

Teşekkür ederim cnm iki gündür kafamda takılıp durdu internette 4 haftalık hamilesiniz dior o yüzden soruyum dedim cvp için tskr ederim
Bnm bildigim öle 4 hafta bitmis oluo ama doktorda daha farkli olur kan ve ultrsnda farkli soleyebilir cnm

Insallah kuzum hep kadinlar aci cekio ya ts ederm cnm bnm

Ts ederm cnm dogrudur bnada öle dedi bilmiom ki bn hamileligi dusunene kadar hic biseyi bilmezdim zmnla ögrendim ögreniorum da umarim bi sorun cikmaz ve bari rahim filminden snra mujdemi alirim rabbim tez zmnda saglikla hayirla hepimize ewlat nasip etsin

Bnde nazigm igneye bile dayanamiom gecen ilkkez alttan muane oldum cok acidi oyuzden korkuom ya umarim ii gecer
Kiz tam sohbete giriom ses yok kimsede cikiom internet baglandi oh takilirim kizlarla dedim siz yoksunuz bacim

Erkenden parmaklicaz dio doktorun alistirma kuzum kotu dusunme ii dusun kor doktor gormuodur umarim ii sonuclar alirsin

Catlama esnasinda bu tarz seyler olabiliomus canim ara kanama denilio yanlis hatirlamiosam yumurta catladigi zmn kimisinde leke geliomus

Nasıl ögrendinki canım
Doktora gittim solda iki tane sagda bir dedi. Yumurtalık yapışık gözüküyor dedi gittiğime pişman oldum canımı sıktım geldim. Ultrason istedi ama memlekete gidecegim için cektiremeyecegim. Ekim de bana da yol gözüktü iyi bir hastane ye gitmek gerek.

Anladım cicegim benim hic sıkma canını hersey olacagına varır tedbir bizden gerisi Allahtan biz elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım

Kız sen ne fenasın nerden gelir aklına ben onu çekiştiremem çok tatlı daha küçük ama o nanayı da çekiştirmemiştim bu arada altını çizeyim şimdi nana beni niye çekiştirdin demesin
Guzl guzl cekistiririz kiiiz baskanimin intikamnini aliriz ma nolmiş ah o tatlis loriiiikkk var yaaaa loriiikkk

Okudum hepsinide en önemlisi günü gelmeden yapılan testler benim icin bunu nasıl bilmezsin

Olsn yaa yine de yapamam ben esim de asla izin vermz. Kadina bile zor actm

Canmm yapamam deme asla hiç deme lütfen, bende hep öyle derdim ama doktor olunca kadın erkek ayırmaksızın alttan muayne dedikleri zaman hiç de ikilemiyorum hemen tıpış tıpış gidiyorum. Cok mu isteyerek? Tabiki hayır ama yapcak bişeyim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…