Insallah canim benimmDüzenledim cicegim diger batları gecen arkadaslarıda kaldırdım yeni gebisler yada yeni gebis adayları durumlarına göre beni bilgilendirir
İnsallah bebeklerinizi saglıcakla kucaklarınıza alırsınız tatlım
Aklında bulunsun sıkılmadan herşeyi özenle anlatıyorSuçu bnm sipaya atim bari
Saolsn cnm esime solerim. Bi dhaki dr kontrolune gore dusunurum artk. Zaten 3 aydan sonra bi hastnyle anlasicm insllh
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım
MAşallah
Ben bakırköydeyim ama bahçelievler de mi doktorun muayenesi ?Yok olur m öyle şey200₺ alıyor. Ama özel hastanelerim çoğu ethica bakırköy hariç 200 ve üstü ethica 115₺’di aramıştım.
KomşuymuşuzBen bakırköydeyim ama bahçelievler de mi doktorun muayenesi ?
Ya bende doktor arıyorum memnun değilim benimkinden bahçelievlerin neresinde tam olarak çalışlar da falan mı?KomşuymuşuzBahçelievler de evet.
E5 yanı medicalpark yanıYa bende doktor arıyorum memnun değilim benimkinden bahçelievlerin neresinde tam olarak çalışlar da falan mı? ☺
aa harikaE5 yanı medicalpark yanı
Hayır tertemiz ve yeni ultrason aletleriaa harikaçok teşekkür ederim komşum ☺ Bir sonraki muayene için kendisini deneyeceğim ultrason aleti falan eski tip değil dime
Hadi yaaa.100'luk demi coraspirin.Ya valla ben de öyle bir durumdayim ki şu an.bugun uzayan akıntım çok fazla geldi.tam yumurtlama dönemindeyim.100 'luk coraspirin içtim.sanirim bugün yine deneyeceğim.valla kafama göre ilaç içiyorum su an bende pihtilasma var mı yok mu bilmiyorum ama Allah büyük bakalım kısmet.Buyuk ihtimal hamile kalırım bu ay ama kimyasal olur mu bilmiyorum.Acaba coraspirini 2 günde 1 mı içsem yada 50 mg mı içsem.kafamda deli sorular.doktor da önce testler dedi.Allahim yardım et
Ooo musade etmezler o ise sonucda para kazanio eczane doktorlar ki asistanlar nasil ögrenecekHe yaa ole dediyok kalsn simdilk dedim. Tm o zamn simdilk seni rahtsz etmylm dedi keske biz alttan kendi kendimize baksydik yaa
Sağlıkla kucağına alırsın inş. 6.haftanın içindesin 2 gün sonra 7. Haftaya gireceksiniz. Maşallah
Ay kusmeyin kiz o merakdan gelio gidioBuraya bakıyor gidiyor benim küstügümde yaptıgım gibi
Canmm bendr regliyim şuan ve aşılama için iğneye başladım bile umudum EkimRabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla ve sağlıkla
Amin cnm isimiz cok zor cooookHepimizin bilmediği öğreneceği şeyler var mutlaka yaşadıkca daha çok oluyo bu durum, Allah beterinden korusun tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla bebeler nasip etsin bizlere ve her isteyene
Çok teşekkür ederim canım aminTebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım
Saol canım dualarım sizinle hep..MAşallahallah kucağına almayıda nasip etsin Bizede dua et lütfen
Doktorum 5 haftalık olduğunu söyledi amaSağlıkla kucağına alırsın inş. 6.haftanın içindesin 2 gün sonra 7. Haftaya gireceksiniz. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?