Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzenledim cicegim diger batları gecen arkadaslarıda kaldırdım yeni gebisler yada yeni gebis adayları durumlarına göre beni bilgilendirir
İnsallah bebeklerinizi saglıcakla kucaklarınıza alırsınız tatlım
Insallah canim benimm

Suçu bnm sipaya atim bari
Saolsn cnm esime solerim. Bi dhaki dr kontrolune gore dusunurum artk. Zaten 3 aydan sonra bi hastnyle anlasicm insllh
Aklında bulunsun sıkılmadan herşeyi özenle anlatıyor hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten zor süreç kalp sesi duyulsun rahatlıcam yok 3 aylık olsun rahatlıcam diye diye kafa gidecek ilk gebelik heyecanı başka duyguymuş. Allah gerçekten isteyen tüm kadınlara bu duyguyu yaşatsın

İyi akşamlar kızlar. Bitirdik sonunda sene başı toplantımızı yarın da zümre toplantısında sıra sonra da ilçe zümre toplantısı. Malesef zümre başkanı seçildim bugün sağlık ocağına gittim bende kan değerlerine baktırmak için kan aldım vitamin değerleri tiroid hepsine bakıcaz deid bakalım yarın çıkıcakmış sonuç inş iyi çıkar

Canim eger tansiyonunda problem yoksa limon kürüde yapabilirsin. Günde 1 limonun yarisini öglene kadar yarisini aksama kadar sıkıp iciyorsun suya karistirip. Saracoglu tekrarlayan kimyasali olanlar icin kullanin diyor.

Canmm bendr regliyim şuan ve aşılama için iğneye başladım bile umudum Ekim Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla ve sağlıkla
Hepimizin bilmediği öğreneceği şeyler var mutlaka yaşadıkca daha çok oluyo bu durum, Allah beterinden korusun tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla bebeler nasip etsin bizlere ve her isteyene
Amin cnm isimiz cok zor cooook

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…