Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkenden parmaklicaz dio doktorun alistirma kuzum kotu dusunme ii dusun kor doktor gormuodur umarim ii sonuclar alirsin
He yaa ole dedi yok kalsn simdilk dedim. Tm o zamn simdilk seni rahtsz etmylm dedi keske biz alttan kendi kendimize baksydik yaa

Ne bilem yavrm yaa. Inallh gerek kalmz hic. Haftya artk gosterir kendini herhal

Hadi hayırlısı olsun tatlım insallah ilk denemede hayırlı sonuc alırsınız
F 450 mi su alamadıgımız ucaklar gibi bu ilacı hic duymamıstım

Aminnn hepimiz olumlu sonuçlar alalım artık daha fazla yorulmadan Ya'Rabbimmm
Allah seni yaa güldürdün sulu göz beni, Allah da seni güldürsün
Bende ilk defa kullanıyorum bu iğneyi aşılamaya da yeni başladık zaten 3 sene olmadan bari bunu deneyelim dedik Allah'ım nolur görsün duysun duamizı kabul edip uğraşımızı boşa çıkarmasın

Hepimizin bilmediği öğreneceği şeyler var mutlaka yaşadıkca daha çok oluyo bu durum, Allah beterinden korusun tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla bebeler nasip etsin bizlere ve her isteyene

Walla cnm bnde umut artik yok da insallah senden guzel hber aliriz

Canmm bendr regliyim şuan ve aşılama için iğneye başladım bile umudum Ekim Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla ve sağlıkla

Rabbim bizleri su ezan vakitlerinde ettigim duaları kabul etsinde tez zamanda hayırlı evlat sahibi yapsın insallah kuzum yumurtaya bile can veren rabbim bizimde yumurtalarımıza evlat versin insallah hepbirlikte gülelim güzel kuzum benim

Oyy duana kurban ağzın bal yesin ❤
Tüm kalbimle aminnnnn çok çok aminnnn

Hayr cnm ama ordaki devlete gittm. Bundan sonra ozele gecene kdr ordan devm edicm. Bugunku dr ii gibiydi. En azndan insan soru sorrken cekinmiom ole bi rahatlk verdi bana
Bköydeyim ben bahçelievlerde ali paşa oskay var özel muanehane hastane değil. orayı tavsiye etmek için sordum. 2 kere gittim ve çoook memnun kaldım, bilgin olsun güzel ilgileniyor dinliyor hasta ruhundan anlıyor

Bköydeyim ben bahçelievlerde ali paşa oskay var özel muanehane hastane değil. orayı tavsiye etmek için sordum. 2 kere gittim ve çoook memnun kaldım, bilgin olsun güzel ilgileniyor dinliyor hasta ruhundan anlıyor
Hiimm devlte bagli mi yani anlmadim

Yok olur m öyle şey 200₺ alıyor. Ama özel hastanelerim çoğu ethica bakırköy hariç 200 ve üstü ethica 115₺’di aramıştım.
Suçu bnm sipaya atim bari
Saolsn cnm esime solerim. Bi dhaki dr kontrolune gore dusunurum artk. Zaten 3 aydan sonra bi hastnyle anlasicm insllh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…