He yaa ole dediErkenden parmaklicaz dio doktorun alistirmakuzum kotu dusunme ii dusun kor doktor gormuodur umarim ii sonuclar alirsin
Sankiiimmm de
Ne bilem yavrm yaa. Inallh gerek kalmz hic. Haftya artk gosterir kendini herhalCanmm yapamam deme asla hiç deme lütfen, bende hep öyle derdim ama doktor olunca kadın erkek ayırmaksızın alttan muayne dedikleri zaman hiç de ikilemiyorum hemen tıpış tıpış gidiyorum. Cok mu isteyerek? Tabiki hayır ama yapcak bişeyim yok
Buraya bakıyor gidiyor benim küstügümde yaptıgım gibiKiz onun bi gozu burdadir kesin yakalanirsiniz
Seytan tüyü var hanımefendideSankiiimmm debak senin arkandan konustular ama loriklerine kiyamiolr goruon mu
Hadi hayırlısı olsun tatlım insallah ilk denemede hayırlı sonuc alırsınız
F 450 misu alamadıgımız ucaklar gibi bu ilacı hic duymamıstım
Ts ederm cnm dogrudur bnada öle dedi bilmiom ki bn hamileligi dusunene kadar hic biseyi bilmezdim zmnla ögrendim ögreniorum da umarim bi sorun cikmaz ve bari rahim filminden snra mujdemi alirim rabbim tez zmnda saglikla hayirla hepimize ewlat nasip etsin
Walla cnm bnde umut artik yok da insallah senden guzel hber aliriz
Ne bilem yavrm yaa. Inallh gerek kalmz hic. Haftya artk gosterir kendini herhal
Rabbim bizleri su ezan vakitlerinde ettigim duaları kabul etsinde tez zamanda hayırlı evlat sahibi yapsın insallah kuzum yumurtaya bile can veren rabbim bizimde yumurtalarımıza evlat versin insallah hepbirlikte gülelim güzel kuzum benimAminnn hepimiz olumlu sonuçlar alalım artık daha fazla yorulmadan Ya'Rabbimmm
Allah seni yaa güldürdün sulu göz beni, Allah da seni güldürsün❤
Bende ilk defa kullanıyorum bu iğneyi aşılamaya da yeni başladık zaten 3 sene olmadan bari bunu deneyelim dedikAllah'ım nolur görsün duysun duamizı kabul edip uğraşımızı boşa çıkarmasın
Rabbim bizleri su ezan vakitlerinde ettigim duaları kabul etsinde tez zamanda hayırlı evlat sahibi yapsın insallah kuzum yumurtaya bile can veren rabbim bizimde yumurtalarımıza evlat versin insallah hepbirlikte gülelim güzel kuzum benim
Bköydeyim ben bahçelievlerde ali paşa oskay var özel muanehane hastane değil. orayı tavsiye etmek için sordum. 2 kere gittim ve çoook memnun kaldım, bilgin olsunHayr cnm ama ordaki devlete gittm. Bundan sonra ozele gecene kdr ordan devm edicm. Bugunku dr ii gibiydi. En azndan insan soru sorrken cekinmiom ole bi rahatlk verdi bana
Hiimm devlte bagli mi yaniBköydeyim ben bahçelievlerde ali paşa oskay var özel muanehane hastane değil. orayı tavsiye etmek için sordum. 2 kere gittim ve çoook memnun kaldım, bilgin olsungüzel ilgileniyor dinliyor hasta ruhundan anlıyor
Hayır değilHiimm devlte bagli mi yanianlmadim
Ne sen sor ne ben söyliyim ban nedir onu bile bilmiyordumpolemikten ban yemisim öyle bir mesaj geldi ama hala anlam veremedim☹
Ayy tm simdi okuyunca anladim. Bi an anlama kitligi yasadimHayır değilözel muayenehane (hastanede değil bağımsız kendi yeri)
Yok olur m öyle şeyAyy tm simdi okuyunca anladim. Bi an anlama kitligi yasadimutandm. Ucret olrk ne alio
Suçu bnm sipaya atim bariYok olur m öyle şey200₺ alıyor. Ama özel hastanelerim çoğu ethica bakırköy hariç 200 ve üstü ethica 115₺’di aramıştım.
Zaten kendi doktorum değildi bende hazır adetliyken gideyim de test yaptırayım dedim, hem test yapmadi hemde laf etti :)Aa basıl bir laf öyle doktor olarak direkt öyle şey denir mi başka doktora git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?