- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ovu testinde hiç çift köyü gördünüz mü?? Ben hiç öyle bişey yaşamadım şimdiye kadarkızlar benım yumurtlama haftam bu hafta.
Dün uzayan akıntım geldi.
Bugünde akıntı içinde kahverengi bişeyler gördüm, kıl gibi kahverengi.
Ama ovulasyon çift çizgi hayalet gibi.
Şimdi benim yumurtam çatladımı? Allah rızası için koca gün araştırdım hiç bişey anlamadım ben bu işten.
bi el atın bana
5 haftan dolmuş olduğu için öyle demiş 5 hafta 5 günlük yazıyor 2 gün sonra 6. Haftan dolup 7. Haftaya gireceksiniz nette haftalık gelişimine bakarken öyle yazar başlıklardaDoktorum 5 haftalık olduğunu söyledi ama
Bende bata bekleyenlerdenimDüzenledim cicegim diger batları gecen arkadaslarıda kaldırdım yeni gebisler yada yeni gebis adayları durumlarına göre beni bilgilendirir
İnsallah bebeklerinizi saglıcakla kucaklarınıza alırsınız tatlım
Anladım işte her doktor bi değil gıcıgıda denk geliyor :)Zaten kendi doktorum değildi bende hazır adetliyken gideyim de test yaptırayım dedim, hem test yapmadi hemde laf etti :)
O yuzden nana hanim beni yanlis anlamis olucak ki küs olduğumu sanmis bilerek gorup de cevap vermediğimi falan sanmissinizOoo herşey üst üste gelmiş valla
Anladım canım cuma günüydü kontrolum o zaman bugün 6+3 mü oluyo5 haftan dolmuş olduğu için öyle demiş 5 hafta 5 günlük yazıyor 2 gün sonra 6. Haftan dolup 7. Haftaya gireceksiniz nette haftalık gelişimine bakarken öyle yazar başlıklarda
Aynen herkes tahmin etmiştir zatenO yuzden nana hanim beni yanlis anlamis olucak ki küs olduğumu sanmis bilerek gorup de cevap vermediğimi falan sanmissinizoysaki ben demistik sabahtan berinin elektrik olmadigini sarjimin %5 oldugunu
6+2 oluyor canım, 5+5, 5+6, 6+0, 6+1, 6+2 öyle gidiyor ama usgnin bir yerinde 6+0da yazıyor biri kese biri bebek boyutu olabilir bir de doğum tarihi 24 nisan yazıyor senin takvimine göre 5 gün önden gidiyor sanırım ama daha küçükken ölçümler farklı olabilirAnladım canım cuma günüydü kontrolum o zaman bugün 6+3 mü oluyo
Benim ilk hamileliğim canım o yüzden pek bilgim yok6+2 oluyor canım, 5+5, 5+6, 6+0, 6+1, 6+2 öyle gidiyor ama usgnin bir yerinde 6+0da yazıyor biri kese biri bebek boyutu olabilir bir de doğum tarihi 24 nisan yazıyor senin takvimine göre 5 gün önden gidiyor sanırım ama daha küçükken ölçümler farklı olabilir
Sanmıyorum ama son adet tarihin ne ?Benim ilk hamileliğim canım o yüzden pek bilgim yokarkadaşım da şey demişti 6+0 yazan son adet tarihine göre olması gereken haftan ama senin 5+5 biraz daha geride dedi
Yok canım ne küsmesiKüserim bak
Zaten alekttik sabahtqn gitmis saat 18 .00 da geldiYok canım ne küsmesi
Canım bir de hsgden sonra çalışmaları sıkı tut.Insallah kuzum hep kadinlar aci cekio yats ederm cnm bnm
Ben de de ise yaramadiCanım bir de hsgden sonra çalışmaları sıkı tut.Tüpler iyice açıldığı için sonrasında hemen hamiş olanlar varmış. Bende işe yaramadı inşallah sende yarar.( ama benim kistim vardı)
19 temmuzSanmıyorum ama son adet tarihin ne ?
Ben sorun olacagını bilmiyorum. Daha önce de yazmıştım okudunmu bilmiyorum. Boş gebelik ve kimyasaldan sonra bir doktorun önerisiyle coraspine başladım. Pıhtılaşma sorunu var mı bilmiyordum. Kızıma hamileyken doktora aspirin içtigimi söyledim o da devam et o zaman dedi. Kızım sağlıkla doğdu. Ondan sonra tekrar hamile kaldım ama aspirin içmedim. Her kontrolde bebek birkaç gün küçük çıkıyordu. Dr ultrason hatası olabilir dedi ve 12. Hafta kontrolünde 8. Haftada kalbinin durduğunu öğrendim. Hatta doktorum tekrar hamile kalırsan kan sulandırıcı iğne başlarız demişti. Ben 2 aydır doktora danışmadan aspirine başladım bile. Sorun olacağını da düşünmüyorum.Hadi yaaa.100'luk demi coraspirin.Ya valla ben de öyle bir durumdayim ki şu an.bugun uzayan akıntım çok fazla geldi.tam yumurtlama dönemindeyim.100 'luk coraspirin içtim.sanirim bugün yine deneyeceğim.valla kafama göre ilaç içiyorum su an bende pihtilasma var mı yok mu bilmiyorum ama Allah büyük bakalım kısmet.Buyuk ihtimal hamile kalırım bu ay ama kimyasal olur mu bilmiyorum.Acaba coraspirini 2 günde 1 mı içsem yada 50 mg mı içsem.kafamda deli sorular.doktor da önce testler dedi.Allahim yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?