Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiizzz N Nana Ana ben kimse ile küs degilim . Yazmaya vaktim yoktu bugun butun aksilikler beni bulduyoksa laf yetistirirdim geri kalmazdim elektrik gitti sarjim bitti telefon kapandi üstüne misafir geldi yemek yap cay yap .. anca bakiyordum cevap veremiyordum

Ovu testinde hiç çift köyü gördünüz mü?? Ben hiç öyle bişey yaşamadım şimdiye kadar

Düzenledim cicegim diger batları gecen arkadaslarıda kaldırdım yeni gebisler yada yeni gebis adayları durumlarına göre beni bilgilendirir
İnsallah bebeklerinizi saglıcakla kucaklarınıza alırsınız tatlım
Bende bata bekleyenlerdenim 14 Ağustos inşallah gelmez

Ooo herşey üst üste gelmiş valla

Ooo herşey üst üste gelmiş valla
O yuzden nana hanim beni yanlis anlamis olucak ki küs olduğumu sanmis bilerek gorup de cevap vermediğimi falan sanmissiniz oysaki ben demistik sabahtan berinin elektrik olmadigini sarjimin %5 oldugunu

Anladım canım cuma günüydü kontrolum o zaman bugün 6+3 mü oluyo
6+2 oluyor canım, 5+5, 5+6, 6+0, 6+1, 6+2 öyle gidiyor ama usgnin bir yerinde 6+0da yazıyor biri kese biri bebek boyutu olabilir bir de doğum tarihi 24 nisan yazıyor senin takvimine göre 5 gün önden gidiyor sanırım ama daha küçükken ölçümler farklı olabilir

Benim ilk hamileliğim canım o yüzden pek bilgim yok arkadaşım da şey demişti 6+0 yazan son adet tarihine göre olması gereken haftan ama senin 5+5 biraz daha geride dedi

Ben sorun olacagını bilmiyorum. Daha önce de yazmıştım okudunmu bilmiyorum. Boş gebelik ve kimyasaldan sonra bir doktorun önerisiyle coraspine başladım. Pıhtılaşma sorunu var mı bilmiyordum. Kızıma hamileyken doktora aspirin içtigimi söyledim o da devam et o zaman dedi. Kızım sağlıkla doğdu. Ondan sonra tekrar hamile kaldım ama aspirin içmedim. Her kontrolde bebek birkaç gün küçük çıkıyordu. Dr ultrason hatası olabilir dedi ve 12. Hafta kontrolünde 8. Haftada kalbinin durduğunu öğrendim. Hatta doktorum tekrar hamile kalırsan kan sulandırıcı iğne başlarız demişti. Ben 2 aydır doktora danışmadan aspirine başladım bile. Sorun olacağını da düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…