- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynn aynn bnde yakalayamadik gitti kizAynen vala bak geldik kimse yok sayfa bitti derken ya sabah ya öğlene sayfalar birikmiş oluyor nereden tutsam sohbeti bilemiyorum
Inşallah hayırlısıyla olur, kesinlikle kısmet işi geçen sene bende ovu testi yapıyordum ilk pik olduğu gün bişey olmadi sonra ki çatlamıştı ilişki oldu sonra yine olmadi ve hiç tutucagini sanmadigim zaman hamile kalmıştım. Eğer Allah nasip etmisse 1 sefer bile oluyor, etmemişse sabah akşam yapsan ne fayda, elimizden geleni yapıp Allaha bırakmak lazım :)evet 2 aydır ovu yapıyorum.zamanında gördüm çift çizgiyi.
Bu ay cok garip oldu.
parmakla kontrolde yaptım yapışan,uzayan akıntım var.Neyse değerlendirdik ama ovulasyona devam.amannn öyle yada böyle kısmetten öteye köy yokta bakma biz meraklıyız işte
Benim kızımda pazartesi 4 oldu ve 25 kilo maşallahı var4 yaşında kızım almirammaşallahı var 25 kilo Benim kızda uysal ne desem yapar çocuk sonuçta yaramazligida var tabi ama olsun o kadar
kesinlikle Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin bacımInşallah hayırlısıyla olur, kesinlikle kısmet işi geçen sene bende ovu testi yapıyordum ilk pik olduğu gün bişey olmadi sonra ki çatlamıştı ilişki oldu sonra yine olmadi ve hiç tutucagini sanmadigim zaman hamile kalmıştım. Eğer Allah nasip etmisse 1 sefer bile oluyor, etmemişse sabah akşam yapsan ne fayda, elimizden geleni yapıp Allaha bırakmak lazım :)
Oy oy oy kiyamam yaaaAy cildircam yan komsum ve ust komsum töbe sovesik gelio hayatimda bu kadar gurultulu vurdum duymaz insam gormedim saat 10 dan sonra ust katim topuklu ayakkabi yok kosma yok kapi vurma vs. Yan tarafim bagrio banyoda ses yapioki cok yansio sinirim ziplio edebimden susuom zaten agrim var cok agir bide ustune esim rahatsizlandi ateslenir die gece nobeti bekledim ay tam rahat rahat uyucam dedim babam gelio kahvaltiya yaw ii olmadigimizi bilionuz bn ayakda iki dk duruyum belim kopuo size nasil hizmet edeyim gicik oldum su an baska zmn kndimi parcalarim gelmez bugun isi zorlastircak ya gelio bnm hic bi seyim normal zorluk da olmuo surunecem illa bakin gorun o rahim filminde her kez yuruosa bn topallicam aci cekcem , hepinizin bebesi olcak ki insallah olsun bnm en son olcak biliom bn sans yok bnde kaderimde anam gibi cekmek var ay nie bole kotu basliorm gune gunes cicekler bocekler filler mis diemiorum b*klu komsular hem agrasif yaptilar bni b*k yesinler 40 yasina gelmis edebini insanlara saygisini bilmeyen pislikler bn ilk kez evde oturuom boyum kadar cocuklari var bn anamdan gordugum gibi saygimi esirgemiom sabh 12 den önce aksam 10 dan snra gurultulu hic bisey calistirmiom sofrabezi silkmem hali cirpmam yapacaksam hber veririm bunlar bi b*k bilmio hbersiz yapio camdan iceri girio hep son an fark ediom balkonu siliom ustune gubur dokuo lan madem edebin yok alt katta otur insanlari dusunmuon en ust katta ne isin var terbiyesizlrr allah korusun esimin bi uykusuz kalmasi elini kolunin kopmasi adi serefsizler nasil geri donusumu olur bunun uf ii dusun ii dusun sinirim yiprandi afedersiniz icimde tutamadim patladim cok öfkelendim saygisiz insanlardan nefret ediorum bnde sans yok
Beta hcg baktırdın mı kuzum tekrarBugun 6 tup kan verdiiiimmmal al bitmedi yaa. 2 tane de idrr aldilr. Teeee cuma gunu cikcakmis. Gel de bekleee
Niye o kadar kan aldılar ki? İdrar niye aldılarrBugun 6 tup kan verdiiiimmmal al bitmedi yaa. 2 tane de idrr aldilr. Teeee cuma gunu cikcakmis. Gel de bekleee
Ne icin verdin kuzuummBugun 6 tup kan verdiiiimmmal al bitmedi yaa. 2 tane de idrr aldilr. Teeee cuma gunu cikcakmis. Gel de bekleee
Niye Cuma günü canım ne var ki tahlillerde bir gün sonra en geç çıksınBugun 6 tup kan verdiiiimmmal al bitmedi yaa. 2 tane de idrr aldilr. Teeee cuma gunu cikcakmis. Gel de bekleee
Devlet has. Cok uzatiyir yaNiye Cuma günü canım ne var ki tahlillerde bir gün sonra en geç çıksın
Esime soledim uyar die yoksa kavgaya cikicam az kaldi bnm sansima kuzum isteOy oy oy kiyamam yaaaust uste gelmis her sey. Dengesz insan cok cnm hangi birini duzeltebilirsn ki. Uyarsan da inadina yapar cogu terbiyeszler. Aprtmn yoneticisi varsa ona sole o uyarsn.hic muhattap olma.
AynenDevlet has. Cok uzatiyir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?