Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar prolaktin hormonum düşmüş hamilelikte yok tarlusal kullan dedi doktor sizce kullanmalı mıyım??
bu prolaktinin de düştüğü de sikinti çıktığı da snrm
Ay canim hersey ust üste gelmiş sabir de sinirle söylüyorsun tabi bazi şeyleri her gecenin sabahı var biliosun gcecek bunlar kendi baban mi kp mi gelme rahatsizm deseydin alinir miyfi

Beta hcg baktırdın mı kuzum tekrar
Evet cnm ona da bakicklr
Niye o kadar kan aldılar ki? İdrar niye aldılarr
Norml gebelik tetkikleri galiba.ilk defa bakilick. Valla idrar niye istedi bilmiom
Ne icin verdin kuzuumm
Ilk gebelk kontrolleri galiba cnm. Herkesten alinio ilk zamnlrda bole. Insllh siz de veicksinz hihihihihihihi delik deşik olcaksinz
Niye Cuma günü canım ne var ki tahlillerde bir gün sonra en geç çıksın
Bilmiom ki .kandaki hemsireye sordm yarin cikar dedi. Idrardakine de sordum cuma 3 bucukta cikar dedi. Ikisi ayri ayri mi soledi anlamadim

Esime soledim uyar die yoksa kavgaya cikicam az kaldi bnm sansima kuzum iste
Valla ananin sansi neyse kizina gecio . Cok ii biliorm bende de ayni durum. Cok kismetsizm tum salak insanlr karsima cikar. Gittgim yer kurur resmen. En kucuk seyde bile karsima cikar bole bahtszliklarim. Rabbim bundan sonra yolumuzu acik etsin. Cocuklarimn sansi kismeti cok olsn

Insalllaaahh bizde delik desik oluruz

Kızlar vajinal enfeksiyon ve mantar için ilaç kullanıyorum ama kaşıntı ve yanma devam ediyor sanki içerisi yanıyor öyle yanıyor ki idrar yollarım mı orasımı bilemiyorum o derece geçecegine artıyor sanki üstelik sürekli değişiyorum üstümü sirkeli su ile temizliyorum karnımın içine kadar yanma sızlama gibi birşey var

Hayırlısı olsun sonuçlar çok güzel çıksın inşallah

Dontor ilaç verdimi bende de oluyor ara sıra geçen ay oldu şimdi yine tekrarlıyor gibi fitil iyi gelir aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…