- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
bu prolaktinin de düştüğü de sikinti çıktığı da snrmKızlar prolaktin hormonum düşmüş hamilelikte yok tarlusal kullan dedi doktor sizce kullanmalı mıyım??
Ay canim hersey ust üste gelmiş sabir de sinirle söylüyorsun tabi bazi şeyleri her gecenin sabahı var biliosun gcecek bunlar kendi baban mi kp mi gelme rahatsizm deseydin alinir miyfiAy cildircam yan komsum ve ust komsum töbe sovesik gelio hayatimda bu kadar gurultulu vurdum duymaz insam gormedim saat 10 dan sonra ust katim topuklu ayakkabi yok kosma yok kapi vurma vs. Yan tarafim bagrio banyoda ses yapioki cok yansio sinirim ziplio edebimden susuom zaten agrim var cok agir bide ustune esim rahatsizlandi ateslenir die gece nobeti bekledim ay tam rahat rahat uyucam dedim babam gelio kahvaltiya yaw ii olmadigimizi bilionuz bn ayakda iki dk duruyum belim kopuo size nasil hizmet edeyim gicik oldum su an baska zmn kndimi parcalarim gelmez bugun isi zorlastircak ya gelio bnm hic bi seyim normal zorluk da olmuo surunecem illa bakin gorun o rahim filminde her kez yuruosa bn topallicam aci cekcem , hepinizin bebesi olcak ki insallah olsun bnm en son olcak biliom bn sans yok bnde kaderimde anam gibi cekmek var ay nie bole kotu basliorm gune gunes cicekler bocekler filler mis diemiorum b*klu komsular hem agrasif yaptilar bni b*k yesinler 40 yasina gelmis edebini insanlara saygisini bilmeyen pislikler bn ilk kez evde oturuom boyum kadar cocuklari var bn anamdan gordugum gibi saygimi esirgemiom sabh 12 den önce aksam 10 dan snra gurultulu hic bisey calistirmiom sofrabezi silkmem hali cirpmam yapacaksam hber veririm bunlar bi b*k bilmio hbersiz yapio camdan iceri girio hep son an fark ediom balkonu siliom ustune gubur dokuo lan madem edebin yok alt katta otur insanlari dusunmuon en ust katta ne isin var terbiyesizlrr allah korusun esimin bi uykusuz kalmasi elini kolunin kopmasi adi serefsizler nasil geri donusumu olur bunun uf ii dusun ii dusun sinirim yiprandi afedersiniz icimde tutamadim patladim cok öfkelendim saygisiz insanlardan nefret ediorum bnde sans yok
Evet cnm ona da bakicklrBeta hcg baktırdın mı kuzum tekrar
Norml gebelik tetkikleri galiba.ilk defa bakilick. Valla idrar niye istedi bilmiomNiye o kadar kan aldılar ki? İdrar niye aldılarr
Ilk gebelk kontrolleri galiba cnm. Herkesten alinio ilk zamnlrda bole. Insllh siz de veicksinz hihihihihihihiNe icin verdin kuzuumm
Bilmiom ki .kandaki hemsireye sordm yarin cikar dedi. Idrardakine de sordum cuma 3 bucukta cikar dedi. Ikisi ayri ayri mi soledi anlamadimNiye Cuma günü canım ne var ki tahlillerde bir gün sonra en geç çıksın
Valla ananin sansi neyse kizina gecio . Cok ii biliormEsime soledim uyar die yoksa kavgaya cikicam az kaldi bnm sansima kuzum iste
Insalllaaahh bizde delik desik oluruzEvet cnm ona da bakicklr
Norml gebelik tetkikleri galiba.ilk defa bakilick. Valla idrar niye istedi bilmiom
Ilk gebelk kontrolleri galiba cnm. Herkesten alinio ilk zamnlrda bole. Insllh siz de veicksinz hihihihihihihidelik deşik olcaksinz
Bilmiom ki .kandaki hemsireye sordm yarin cikar dedi. Idrardakine de sordum cuma 3 bucukta cikar dedi. Ikisi ayri ayri mi soledi anlamadim
Hayırlısı olsun sonuçlar çok güzel çıksın inşallahEvet cnm ona da bakicklr
Norml gebelik tetkikleri galiba.ilk defa bakilick. Valla idrar niye istedi bilmiom
Ilk gebelk kontrolleri galiba cnm. Herkesten alinio ilk zamnlrda bole. Insllh siz de veicksinz hihihihihihihidelik deşik olcaksinz
Bilmiom ki .kandaki hemsireye sordm yarin cikar dedi. Idrardakine de sordum cuma 3 bucukta cikar dedi. Ikisi ayri ayri mi soledi anlamadim
AAAAMiiiiiiNNNN ❤Insalllaaahh bizde delik desik oluruz
insllh cnm saolsnHayırlısı olsun sonuçlar çok güzel çıksın inşallah
Neler dediğini duydun mu adamin basta acik acik desi ki ormana gittik iliskiye girdik
Ayyyy hayr orayi kacrdim sonrasins denk geldm.Neler dediğini duydun mu adamin basta acik acik desi ki ormana gittik iliskiye girdik
Baglandigi anda döküldü adamAyyyy hayr orayi kacrdim sonrasins denk geldm.
Dontor ilaç verdimi bende de oluyor ara sıra geçen ay oldu şimdi yine tekrarlıyor gibi fitil iyi gelir aslındaKızlar vajinal enfeksiyon ve mantar için ilaç kullanıyorum ama kaşıntı ve yanma devam ediyor sanki içerisi yanıyor öyle yanıyor ki idrar yollarım mı orasımı bilemiyorum o derece geçecegine artıyor sanki üstelik sürekli değişiyorum üstümü sirkeli su ile temizliyorum karnımın içine kadar yanma sızlama gibi birşey var
Evet orayi duydum . Tam bi pzvnkBaglandigi anda döküldü adamigrenc bi de 4 cocugu varmis para karsiligi birlikte oluyormus kadinla ayy Allahim yaa
Ama ama sen yoktun burda keşke okumasaydın çok özür dilerim ya nerde oturuyorsun alıp getireyim yaSen naptin vicdansiz qadııınnn.Su an okudum ve aciktm.  sabah sabaaahh
Al gel guzl bi kacak cay yapim mis gibi hafifAma ama sen yoktun burda keşke okumasaydın çok özür dilerim ya nerde oturuyorsun alıp getireyim ya
Estgfrllh kiz ne ozru. Cnm hic bisy cekmio malesef.Ama ama sen yoktun burda keşke okumasaydın çok özür dilerim ya nerde oturuyorsun alıp getireyim ya
Ay mugenin instagram sayfasindaki yorumlari okuyorum sirfEvet orayi duydum . Tam bi pzvnk
Ohhh mis kız eşim uyansın getiririm valla vicdan azabı çektim hamiş sin diyeAl gel guzl bi kacak cay yapim mis gibi hafifburaya foto atarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?