- 5 Eylül 2019
- 34
- 29
- 88
Test yaptınmı canım ben okuyamadım önceki mesajlarıİnşallah öyledir yaa yarını iple çekiyorum
Test yaptınız mı?Kızlar bat günüm dündü ama henüz adet olmadım ve kasıklarda ağrım var ama öyle çok değil ama böyle sanki yanıyo gibi sol kasığım ara ara sağada vuruyor batmalarda var hamoş olabilirmiyim acep :))
Dün erken gebelik yaptım negatiftiTest yaptınız mı?
HayirDün patlıcan yemeği falan yapmış olabilir misiniz ki? Ya da renk veren bir sebze/meyve teması oldu mu acaba?
O bilir aslinda da evet :) gecen oldugunda ablam dalga gecmisti benimle kina gecesi yapmışlar baska alemde seni de kambersiz dugun olmaz misaliEnteresan bi durum aslında kaynanana sorabilirsin eskiler bilir :)
Adetliyken mi verdin? Bu sonuçlar normal. Tsh için bi ilaç kullandın mı T3 T4 bakıldı mıGünaydın kızlar benim sonuçlar böyle çıktı anlayan varsa sizce durumum nedir? Ayrıca tsh 0,01 çıktı cvp yazan olmadı anlayan varsa ona da bi yorum yapabilir mi dra pazartesi gidicem
Hahahahahah sesli güldüm yaa :))O bilir aslinda da evet :) gecen oldugunda ablam dalga gecmisti benimle kina gecesi yapmışlar baska alemde seni de kambersiz dugun olmaz misaliaraya katmislar demisti
Olay nedirKızlar birine çok pis cevap veresim var ama huzursuzluk da olsun istemiyorum . Çok taktım napayım ya
Noldu hayirdir . Konu ne swni bu kadae kizdiricak ne dediKızlar birine çok pis cevap veresim var ama huzursuzluk da olsun istemiyorum . Çok taktım napayım ya
Öncelikle cvbın için çok teşekkür ederimAdetliyken mi verdin? Bu sonuçlar normal. Tsh için bi ilaç kullandın mı T3 T4 bakıldı mı
Olay nedir
Görümcem Durmuş sizin olmuyorda bize söylemiyor musunuz?saklıyor musunuz? Eğer öyleyse hemen bişeyler yapalım zaman kaybetmeyelim doktora götüreyim sizi dedi. Samimiyetimizden diyormuş yoksa demez miş. Bi ara prolaktinim 29 çıktı ondan mı olmuyor dedi neyse en son yapılan testi gösterdim bi sorun yok gayet normal değerim dedim ay aman olmasın da ikinizdede. Dedi canımı sıktı heralde bunu kayınvalide ye de demişki o da şunları yap hormonlarına iyi gelir dedi benim zaten iyi dedim ama Görümceye cevap versem mi vermesem mi kararsız kaldımNoldu hayirdir . Konu ne swni bu kadae kizdiricak ne dedi
Testi tekrar etsen normal çıkar önemli değil canımÖncelikle cvbın için çok teşekkür ederimadetin ikinci günü verdim tsh için ilaç kullanmadım hiç daha öncede bakılmıştım bir yıl önce 0.9 çıkmış şu an nası böyle çıktı çok şaşırdım
Anladım teşekkür ederimTesti tekrar etsen normal çıkar önemli değil canım
Canım kendi fikrim yani kötü bişey dememişkiGörümcem Durmuş sizin olmuyorda bize söylemiyor musunuz?saklıyor musunuz? Eğer öyleyse hemen bişeyler yapalım zaman kaybetmeyelim doktora götüreyim sizi dedi. Samimiyetimizden diyormuş yoksa demez miş. Bi ara prolaktinim 29 çıktı ondan mı olmuyor dedi neyse en son yapılan testi gösterdim bi sorun yok gayet normal değerim dedim ay aman olmasın da ikinizdede. Dedi canımı sıktı heralde bunu kayınvalide ye de demişki o da şunları yap hormonlarına iyi gelir dedi benim zaten iyi dedim ama Görümceye cevap versem mi vermesem mi kararsız kaldım
Ben onla özelimi paylaşmak zorundamıyım. Saklamak ne demek. Bu benim hayatım niye saklıyor oluyorum. Onu ilgilendirir mi ay bilmiyorum çok sinir oldum. Aramızda iyi kötü olsun da istemiyorum ama bununla ilgili konuşanlara sinir oluyorum.Hepsine sanane diyesim geliyorCanım kendi fikrim yani kötü bişey dememişki
Anlıyorum canım haklısın tabiki özelin sonuçta bi daha sorarsa konuyla ilgili konupmak istemediğini söyle yani bu nasip tamamen hayırlısı de geç cevap verme boşverrBen onla özelimi paylaşmak zorundamıyım. Saklamak ne demek. Bu benim hayatım niye saklıyor oluyorum. Onu ilgilendirir mi ay bilmiyorum çok sinir oldum. Aramızda iyi kötü olsun da istemiyorum ama bununla ilgili konuşanlara sinir oluyorum.Hepsine sanane diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?