Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bat günüm dündü ama henüz adet olmadım ve kasıklarda ağrım var ama öyle çok değil ama böyle sanki yanıyo gibi sol kasığım ara ara sağada vuruyor batmalarda var hamoş olabilirmiyim acep :))

Günaydın kızlar benim sonuçlar böyle çıktı anlayan varsa sizce durumum nedir? Ayrıca tsh 0,01 çıktı cvp yazan olmadı anlayan varsa ona da bi yorum yapabilir mi dra pazartesi gidicem

Eklentiler

• 4BE2BE61-F03E-4EBC-88A9-A75FCCF54E11.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 36
Günaydın kızlar benim sonuçlar böyle çıktı anlayan varsa sizce durumum nedir? Ayrıca tsh 0,01 çıktı cvp yazan olmadı anlayan varsa ona da bi yorum yapabilir mi dra pazartesi gidicem
Adetliyken mi verdin? Bu sonuçlar normal. Tsh için bi ilaç kullandın mı T3 T4 bakıldı mı

Adetliyken mi verdin? Bu sonuçlar normal. Tsh için bi ilaç kullandın mı T3 T4 bakıldı mı
Öncelikle cvbın için çok teşekkür ederim adetin ikinci günü verdim tsh için ilaç kullanmadım hiç daha öncede bakılmıştım bir yıl önce 0.9 çıkmış şu an nası böyle çıktı çok şaşırdım

Noldu hayirdir . Konu ne swni bu kadae kizdiricak ne dedi
Görümcem Durmuş sizin olmuyorda bize söylemiyor musunuz?saklıyor musunuz? Eğer öyleyse hemen bişeyler yapalım zaman kaybetmeyelim doktora götüreyim sizi dedi. Samimiyetimizden diyormuş yoksa demez miş. Bi ara prolaktinim 29 çıktı ondan mı olmuyor dedi neyse en son yapılan testi gösterdim bi sorun yok gayet normal değerim dedim ay aman olmasın da ikinizdede. Dedi canımı sıktı heralde bunu kayınvalide ye de demişki o da şunları yap hormonlarına iyi gelir dedi benim zaten iyi dedim ama Görümceye cevap versem mi vermesem mi kararsız kaldım

Canım kendi fikrim yani kötü bişey dememişki

Canım kendi fikrim yani kötü bişey dememişki
Ben onla özelimi paylaşmak zorundamıyım. Saklamak ne demek. Bu benim hayatım niye saklıyor oluyorum. Onu ilgilendirir mi ay bilmiyorum çok sinir oldum. Aramızda iyi kötü olsun da istemiyorum ama bununla ilgili konuşanlara sinir oluyorum.Hepsine sanane diyesim geliyor

Anlıyorum canım haklısın tabiki özelin sonuçta bi daha sorarsa konuyla ilgili konupmak istemediğini söyle yani bu nasip tamamen hayırlısı de geç cevap verme boşverr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…