Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladm cnm ben atıyorum geneli teflon tencerem pek yok zaten geneli çelik bnm ijcn büyük kurtarıcı makinr vala ya mutfagi toparlayamadım mesela simdi sabah toplanacak makineye hjc halim yok

Sağlık açısından iyi değilmişya ne bileyim atmıyorum Tabi kurtarıcı kıızz mutfak toplu oluyosa makine sayesinde

Bence hormon değerlerini bile anlatmasaydın kimseye söyleme hemen laf çıkarıyolar böyle

Aa e gün geçmeden yapmışsın yükselir o zaman değerler hayırlı olsun kuzum belirtilerin neydi :)
Canım adetime 1 hafta kala yüzüm sivilceyle doldu. Kasıklarım da batma çok oluyordu. Bi sağda bi solda . Özellikle ani hareketlerde iğne gibi bir batma oluyordu . Bide bel ağrım çok vardı ve adet olur gibi his vardı (hala da var ) Ha bide unutmadan idrarım koyu ve hafif kokuluydu . Yani ne oluyor dedim. Ve acile gittim gebelik testi yaptılar pozitif çıktı. İnşallah benimle kalır bebeğim çok istiyorum

Günaydın kızlar, benim bat 22 eylül. Bugünlerde yumurtlama zamanıma çok yaklaştığımı düşünüyorum ve ovülasyon testiyle zaten takip yapıyorum. Hergün aynı saatte yapıyorum, akşam 6 gibi yani. Bugün karnımın alt kısımlarında biraz ağrı hissettim gibi ve sabahtan yaptım ovülasyon testini. İkisi de çok koyu çıktı. Bu şekilde;

Pik olmuş gözüküyor değil mi, yanlış görmüyorum?

Benimde 22 eylül sizin gibi yumurtlamaya yaklastgimi düşünüyorum ve bu sabah yumurta aki kıvamında akintim var dün geceyi değerlendirdik 3 gün degerlendircem

Benimde 22 eylül sizin gibi yumurtlamaya yaklastgimi düşünüyorum ve bu sabah yumurta aki kıvamında akintim var dün geceyi değerlendirdik 3 gün degerlendircem

Bu sabah benimde akıntım oldu. Dün gece değerlendirmiştik. Önümüzdeki günleri de değerlendirmeyi düşünüyorum kaçırmamak için. Regl bittikten 2 gün sonra ovülasyon testi yapmaya başladım, iyi ki yapmışım. Erken yumurtluyomuşum ben meğer. Geçen ay hiç bu kadar koyu yakalamamıştım, geç kalmışım o zaman.

Yazık kıyamam ya esine cıtlatıverde bir sakin dursun gelmesin ya en dikkat etmen gereken zamanların ilk üc ay cicegim fazla yorma kendini kimse icin
Yok kiizz diyemem kiii. Bi kahvlti hazrlmak mi zoruna gidio der. Hic bosuna polemige girmim okuzumle

Bisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .
Canisi seni korkutmk istemem ama her gece ayetel kursi felak nas oku ufle yat. Esin de okusun.

Mümkün olmazmı canım kesin denilemez ama hersey mümkün 24 saat öncede girsen sonrada girsen farketmiyor

Bisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .
Hic duymamıstım ben böyle birseyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…