Anladm cnm ben atıyorum geneli teflon tencerem pek yok zaten geneli çelikbnm ijcn büyük kurtarıcı makinr vala ya mutfagi toparlayamadım mesela simdi sabah toplanacak makineye hjc halim yok
Çok haklısın öyle deyip geçeyimAnlıyorum canım haklısın tabiki özelin sonuçta bi daha sorarsa konuyla ilgili konupmak istemediğini söyle yani bu nasip tamamen hayırlısı de geç cevap verme boşverr
Evet canım kan verdim dün . Yani adetime 2 gün kala olmuş oluyor . pozitif çıktı . 22 çıktıTest yaptınmı canım ben okuyamadım önceki mesajları
Günaydııın uyku tatlı geliyoGunaydin canlllaaarrriimmmgunayydiiinnnn zabaannaaann galhmak bilmiyonuzz
Bence hormon değerlerini bile anlatmasaydın kimseye söyleme hemen laf çıkarıyolar böyleGörümcem Durmuş sizin olmuyorda bize söylemiyor musunuz?saklıyor musunuz? Eğer öyleyse hemen bişeyler yapalım zaman kaybetmeyelim doktora götüreyim sizi dedi. Samimiyetimizden diyormuş yoksa demez miş. Bi ara prolaktinim 29 çıktı ondan mı olmuyor dedi neyse en son yapılan testi gösterdim bi sorun yok gayet normal değerim dedim ay aman olmasın da ikinizdede. Dedi canımı sıktı heralde bunu kayınvalide ye de demişki o da şunları yap hormonlarına iyi gelir dedi benim zaten iyi dedim ama Görümceye cevap versem mi vermesem mi kararsız kaldım
Aa e gün geçmeden yapmışsın yükselir o zaman değerler hayırlı olsun kuzum belirtilerin neydi :)Evet canım kan verdim dün . Yani adetime 2 gün kala olmuş oluyor . pozitif çıktı . 22 çıktı
Canım adetime 1 hafta kala yüzüm sivilceyle doldu. Kasıklarım da batma çok oluyordu. Bi sağda bi solda . Özellikle ani hareketlerde iğne gibi bir batma oluyordu . Bide bel ağrım çok vardı ve adet olur gibi his vardı (hala da var ) Ha bide unutmadan idrarım koyu ve hafif kokuluydu . Yani ne oluyor dedim. Ve acile gittim gebelik testi yaptılar pozitif çıktı. İnşallah benimle kalır bebeğim çok istiyorumAa e gün geçmeden yapmışsın yükselir o zaman değerler hayırlı olsun kuzum belirtilerin neydi :)
Sabah yaptım bluewell diye bi test negatif cıktı bende anlamadimVar canım cok varkan testi yaptırmadınmı?
Yalnız testteki yesil olay dikkatimi cekti o nedir? Baska idrar testi yapmadınmı?
Benimde 22 eylül sizin gibi yumurtlamaya yaklastgimi düşünüyorum ve bu sabah yumurta aki kıvamında akintim var dün geceyi değerlendirdik 3 gün degerlendircemGünaydın kızlar, benim bat 22 eylül. Bugünlerde yumurtlama zamanıma çok yaklaştığımı düşünüyorum ve ovülasyon testiyle zaten takip yapıyorum. Hergün aynı saatte yapıyorum, akşam 6 gibi yani. Bugün karnımın alt kısımlarında biraz ağrı hissettim gibi ve sabahtan yaptım ovülasyon testini. İkisi de çok koyu çıktı. Bu şekilde;
Eki Görüntüle 2304874
Pik olmuş gözüküyor değil mi, yanlış görmüyorum?
Benimde 22 eylül sizin gibi yumurtlamaya yaklastgimi düşünüyorum ve bu sabah yumurta aki kıvamında akintim var dün geceyi değerlendirdik 3 gün degerlendircem
Yok kiizz diyemem kiii. Bi kahvlti hazrlmak mi zoruna gidio der. Hic bosuna polemige girmim okuzumleYazık kıyamam ya esine cıtlatıverde bir sakin dursun gelmesin ya en dikkat etmen gereken zamanların ilk üc ay cicegim fazla yorma kendini kimse icin
Öyle teyzesi senin güzel evladında benimkilere kardes olacakAa ne güzel sevindim senin adinahayirli olsunnn daha iyi kardes yapmaya gerk kalkmaz
Canisi seni korkutmk istemem ama her gece ayetel kursi felak nas oku ufle yat. Esin de okusun.Bisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .
Rüyalar alemiyle ilgileniyorsun yani pekiÇalışııyorum ben o saatte 15. uykum falan oluyo
Testin bozuk gibiydi canım kan ver istersenSabah yaptım bluewell diye bi test negatif cıktı bende anlamadim
Mümkün olmazmı canım kesin denilemez ama hersey mümkün 24 saat öncede girsen sonrada girsen farketmiyorGünaydın kızlar yumurtlama donemideyim takvime göre pazar günü yumurtlamam lazım adetim 27 28 gün sürüyor en azından 2 aydır böyle takvim yöntemine pek güvenmiyorum akıntı ve ates yöntemini takip ediyorum bunlar her ne kadar kesin olmasada 2. Denememiz olacak eğer bu ay tutmazsa ovulasyon testine göre yapicam. Gece eşimle bu birlikktelik yaşadık sabah yumurta aki kivamindaydi akintim muhtemelen yumurtluyorum 12 ile 24 saat arası yaşıyormuş yumurta şimdi gece girilen ilişki de gebelik mümkün mu çünkü o zmn akintim filan yoktu
Aslında söylemeZdim eşim illa bi sor diye tutturdu. Sadece bir kere onu söyledim. Başka da hiç bişey bilmiyorum. Bilse neler söylerdi Allah bilirBence hormon değerlerini bile anlatmasaydın kimseye söyleme hemen laf çıkarıyolar böyle
Günaydın cicegim günaydın ciceklerimmGunaydin canlllaaarrriimmmgunayydiiinnnn zabaannaaann galhmak bilmiyonuzz
Hic duymamıstım ben böyle birseyiBisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?