Ayyyy hadi insallah yaKızlar bat günüm dündü ama henüz adet olmadım ve kasıklarda ağrım var ama öyle çok değil ama böyle sanki yanıyo gibi sol kasığım ara ara sağada vuruyor batmalarda var hamoş olabilirmiyim acep :))
Kuzum hatayi bile isteye yaptim bn annem icin annem gelme dedi enfeksyon kaparsin dedi bn birakmadim annemi hastanede refakatci kaldim 3 gun ve enfeksyon kaptim ki bnde wc takintisi var disarda bi wc ye girince tiskiniom akintim artio du hep ve annemin dedigi olduVar biryerlerde bir hata durduk yere iki ay boyunca uzamaz canım regl yinede hayırlısı olsun amaaaan ne diyim sallamaktan baska care yok
Ilginc kanmi toplanmis nolmus ?Bisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .
Sen bilirsin ozamanYok kiizz diyemem kiii. Bi kahvlti hazrlmak mi zoruna gidio der. Hic bosuna polemige girmim okuzumle
Allah yaptıgını görsünde yüzüne baksın insallah cicegimKuzum hatayi bile isteye yaptim bn annem icin annem gelme dedi enfeksyon kaparsin dedi bn birakmadim annemi hastanede refakatci kaldim 3 gun ve enfeksyon kaptim ki bnde wc takintisi var disarda bi wc ye girince tiskiniom akintim artio du hep ve annemin dedigi olduanneme deger be hic bi kizi bn kadar kosmazdi dayanikli olmazdi oyuzden bn die tutturdum zaten bn biliodum enfeksyn kapicagimi ama 2 ay adet olmayacagimi hic takmin etmedim cabuk gecer sandim nasip
Aynen bi kere söyledin ya bişey var sanıp hemen sormaya başlıyolarAslında söylemeZdim eşim illa bi sor diye tutturdu. Sadece bir kere onu söyledim. Başka da hiç bişey bilmiyorum. Bilse neler söylerdi Allah bilir
Arkadaşımında öyle olmuş böyle benek benek kına gibi baya sormuş üç harflilerin düğününe gitmişsin seni götürmüşler kına yakmışlar demişBisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .
Enfeksiyon olunca adet gecikiyo mu canım anlamadımKuzum hatayi bile isteye yaptim bn annem icin annem gelme dedi enfeksyon kaparsin dedi bn birakmadim annemi hastanede refakatci kaldim 3 gun ve enfeksyon kaptim ki bnde wc takintisi var disarda bi wc ye girince tiskiniom akintim artio du hep ve annemin dedigi olduanneme deger be hic bi kizi bn kadar kosmazdi dayanikli olmazdi oyuzden bn die tutturdum zaten bn biliodum enfeksyn kapicagimi ama 2 ay adet olmayacagimi hic takmin etmedim cabuk gecer sandim nasip
Gicik oluorm bole insanlara ya komsularim her gordugunde bni varmi bilmm ne sanki var diyip duruo gecen balkonda bagrio eda senin oldumu bnm gelininde olmuoduda oldu hamile simdi artik seninde olur doktora git belki bi sorunun vardir bizim gelin sole bizim gelin bole gobeginde cikmis gibi sankide diyip siritio elimden faraşi tutup yuzune firlatasim geldide neyse dedim nasil uyuz oluom sanane belki olmuo belki biz dusunmuoz belki zamani var sanane sen nie derdine dustun sanki sem bakip buyutucen cocugu olamayan 5 alamiomu bnde sinirlendim döndum hamile olunca solerim bn hamileyken bna cocuk cikinca cocuga bakarsin bnden hefeslisin dedim sustuGörümcem Durmuş sizin olmuyorda bize söylemiyor musunuz?saklıyor musunuz? Eğer öyleyse hemen bişeyler yapalım zaman kaybetmeyelim doktora götüreyim sizi dedi. Samimiyetimizden diyormuş yoksa demez miş. Bi ara prolaktinim 29 çıktı ondan mı olmuyor dedi neyse en son yapılan testi gösterdim bi sorun yok gayet normal değerim dedim ay aman olmasın da ikinizdede. Dedi canımı sıktı heralde bunu kayınvalide ye de demişki o da şunları yap hormonlarına iyi gelir dedi benim zaten iyi dedim ama Görümceye cevap versem mi vermesem mi kararsız kaldım
Ay çok sama onlara ne yani ne diye sorup duruyolar şu insanlar yaa sinir oluyorummGicik oluorm bole insanlara ya komsularim her gordugunde bni varmi bilmm ne sanki var diyip duruo gecen balkonda bagrio eda senin oldumu bnm gelininde olmuoduda oldu hamile simdi artik seninde olur doktora git belki bi sorunun vardir bizim gelin sole bizim gelin bole gobeginde cikmis gibi sankide diyip siritio elimden faraşi tutup yuzune firlatasim geldide neyse dedim nasil uyuz oluom sanane belki olmuo belki biz dusunmuoz belki zamani var sanane sen nie derdine dustun sanki sem bakip buyutucen cocugu olamayan 5 alamiomu bnde sinirlendim döndum hamile olunca solerim bn hamileyken bna cocuk cikinca cocuga bakarsin bnden hefeslisin dedim sustukonus kiz biz tuttukca icimizde tepemize cikiolar oh rahatla ama saygiyla ki sonunda suclu olma
Töbe one gi öleArkadaşımında öyle olmuş böyle benek benek kına gibi baya sormuş üç harflilerin düğününe gitmişsin seni götürmüşler kına yakmışlar demişama kötü değil falan demiş
Bende şaşırmıştım ama kına yakıyolarmış hoca öyle söylemiş onlarda bizim gibi kına yapıyolat diye tabi iyi olanlarmış bunlarTöbe one gi öle
Cumlemizin bacım bnmAllah yaptıgını görsünde yüzüne baksın insallah cicegim
Ewt kuzum geciomus maalesef bn ilk kez bole bu durum yasadim baya bi gecikdi ve hic agrim yanma kasinma yoktu enfeksyn olduguna sasirdim belim agriodu goguslerim sadece enfeksyon hamilelik adet resmen ayniEnfeksiyon olunca adet gecikiyo mu canım anlamadım
Sus kiz tmm bn korkak bi insanim su ewde tekim ve adetliyim okuyammda icim urperdiBende şaşırmıştım ama kına yakıyolarmış hoca öyle söylemiş onlarda bizim gibi kına yapıyolat diye tabi iyi olanlarmış bunlar
Ne biliyim bnada garip gelio tmm yeni ewlenen birine bnde soruorum ama bi kere soruorum bitti senden guveni alinca zaten konusmayi o acio rahatsiz olmuo oda sende ama dalga gecer gibi azarlar gibi bi konusma olunca durum cok farkli bi hal alio icimizde zaten bi ates var her gun dua ettigimiz her ay umutla bekledigimiz bide bunlar bole yaptikca ya inada binio bu ates ya husrana zaten olmayacak die karamsarliga binio bizi bitiriolar farkinda degillerAy çok sama onlara ne yani ne diye sorup duruyolar şu insanlar yaa sinir oluyorumm
O bilir aslinda da evet :) gecen oldugunda ablam dalga gecmisti benimle kina gecesi yapmışlar baska alemde seni de kambersiz dugun olmaz misaliaraya katmislar demisti
Evet bende oyle bisey duymustumCanisi seni korkutmk istemem ama her gece ayetel kursi felak nas oku ufle yat. Esin de okusun.
Yok ne kani kina rengi leke gibiIlginc kanmi toplanmis nolmus ?
Cok belli olmuyor amaL Loriklorik cnm elinin fotosunu cekip atsana bi bakim
Cnm tahlil vs gondererek yanlış yapmissin olursa duyarsınız artık diyeceksin başka türlü sorularına asla cvp vermeyeceksinBen onla özelimi paylaşmak zorundamıyım. Saklamak ne demek. Bu benim hayatım niye saklıyor oluyorum. Onu ilgilendirir mi ay bilmiyorum çok sinir oldum. Aramızda iyi kötü olsun da istemiyorum ama bununla ilgili konuşanlara sinir oluyorum.Hepsine sanane diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?