Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var biryerlerde bir hata durduk yere iki ay boyunca uzamaz canım regl yinede hayırlısı olsun amaaaan ne diyim sallamaktan baska care yok
Kuzum hatayi bile isteye yaptim bn annem icin annem gelme dedi enfeksyon kaparsin dedi bn birakmadim annemi hastanede refakatci kaldim 3 gun ve enfeksyon kaptim ki bnde wc takintisi var disarda bi wc ye girince tiskiniom akintim artio du hep ve annemin dedigi oldu anneme deger be hic bi kizi bn kadar kosmazdi dayanikli olmazdi oyuzden bn die tutturdum zaten bn biliodum enfeksyn kapicagimi ama 2 ay adet olmayacagimi hic takmin etmedim cabuk gecer sandim nasip

Allah yaptıgını görsünde yüzüne baksın insallah cicegim

Bisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .
Arkadaşımında öyle olmuş böyle benek benek kına gibi baya sormuş üç harflilerin düğününe gitmişsin seni götürmüşler kına yakmışlar demiş ama kötü değil falan demiş

Enfeksiyon olunca adet gecikiyo mu canım anlamadım

Gicik oluorm bole insanlara ya komsularim her gordugunde bni varmi bilmm ne sanki var diyip duruo gecen balkonda bagrio eda senin oldumu bnm gelininde olmuoduda oldu hamile simdi artik seninde olur doktora git belki bi sorunun vardir bizim gelin sole bizim gelin bole gobeginde cikmis gibi sankide diyip siritio elimden faraşi tutup yuzune firlatasim geldide neyse dedim nasil uyuz oluom sanane belki olmuo belki biz dusunmuoz belki zamani var sanane sen nie derdine dustun sanki sem bakip buyutucen cocugu olamayan 5 alamiomu bnde sinirlendim döndum hamile olunca solerim bn hamileyken bna cocuk cikinca cocuga bakarsin bnden hefeslisin dedim sustu konus kiz biz tuttukca icimizde tepemize cikiolar oh rahatla ama saygiyla ki sonunda suclu olma

Ay çok sama onlara ne yani ne diye sorup duruyolar şu insanlar yaa sinir oluyorumm

Ay çok sama onlara ne yani ne diye sorup duruyolar şu insanlar yaa sinir oluyorumm
Ne biliyim bnada garip gelio tmm yeni ewlenen birine bnde soruorum ama bi kere soruorum bitti senden guveni alinca zaten konusmayi o acio rahatsiz olmuo oda sende ama dalga gecer gibi azarlar gibi bi konusma olunca durum cok farkli bi hal alio icimizde zaten bi ates var her gun dua ettigimiz her ay umutla bekledigimiz bide bunlar bole yaptikca ya inada binio bu ates ya husrana zaten olmayacak die karamsarliga binio bizi bitiriolar farkinda degiller

Cnm tahlil vs gondererek yanlış yapmissin olursa duyarsınız artık diyeceksin başka türlü sorularına asla cvp vermeyeceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…