Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana mi kalmis doktora goturmek deseydin . Sanki niz bilmiyoruz doktora gitmemz gerektiğini .. benim gorumcelrrimin hicbirinin de doktora gidicegimizi falan bilmezler gerek yok onlara soylemeye onlardan tavsiye almaya . Tersle bence .. esine soyle ya da anlat ona mi kalmis bizi doktora goturmek de

L Loriklorik kuzu kafana takma bana ve annemede oldu ertesi güne geçmiş oluyordu herkes yok 3 harfliler yakmıştır falan diye korkuttu müjde diyen oldu kafana takıp korkutma kendini
Banada olmuştu bi kac kez takma kafana duani et icini ferah tut

Kızlar pek giremiyorum oğlanin okulu acildi. Zaten moralimde yerlerde bugün reglinin 19.günü hala ovulasyonlarim silik cikiyor. Inatla regliye kadar devam edicem.

S
Ewt kuzum geciomus maalesef bn ilk kez bole bu durum yasadim baya bi gecikdi ve hic agrim yanma kasinma yoktu enfeksyn olduguna sasirdim belim agriodu goguslerim sadece enfeksyon hamilelik adet resmen ayni
belki başka şey tetiklemiştir ya çünkü benimde gecikti bu ay tarlusal içiyorum ama hala olamadım

Aynen öyle işte insanlar kendilerinin kolay oldu diye bizlerinde hemen olucak ıs gibi düşünüyolar gıcıklarrr

Bende geçen ay takvime göre gttim olmadi bu ay akintima ve ateşe göre gidicem yine olmazsa ovulasyon testi alicam zaten herkesin adetten 14 gün önce yumurtlayacak diye kaide yokmuş 12 gün öncede 16 gün öncede oluyormus

Cnm rica etmiştim goremedin demekki oncelikkle ellerine sağlık beni listenin biraz daha basın ekleyebilirmisin benim regl lekelenmelerle 1 hafta erken basliyo

Cnm banavattıgınız listede yoktu sona ekle 23. Olarak

09.09 Zerdem2016
10.09 N Nana Ana N Nana Ana
11.09 L Loriklorik
12.09 E Eslem91 E Eslem91
13.09 B bocek345
14.09 sosmivida
15.09 Icebergsss
16.09 icecreamm
17.09 Misst
18.09 rosebatum
19.09 burcusami
20.09 hayal alemi
21.09 M Melegim15
22.09 S Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.09 15yusra11
25.09 kirmizipatiklikiz
26.09 D Deryakadir
27.09 Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 A Atiyasemin
30.09 Rabbi Hebli Mines Salihin
01.10 Mrsiron_
Ekledim canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…