- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Cnm bana verilen listede bunlar vardıHani ben
Cnm banavattıgınız listede yoktu sona ekle 23. Olarak
Gercekten mi ilk defa duydumCnm bi mantardan dolayı oluyormuş bu durum haberin olsun
Bizim orda şeytan kına yakmış derler canım ama bilimsel bir açıklaması mutlaka vardırGercekten mi ilk defa duydum
Sana mi kalmis doktora goturmek deseydin . Sanki niz bilmiyoruz doktora gitmemz gerektiğini .. benim gorumcelrrimin hicbirinin de doktora gidicegimizi falan bilmezler gerek yok onlara soylemeye onlardan tavsiye almaya . Tersle bence .. esine soyle ya da anlat ona mi kalmis bizi doktora goturmek deGörümcem Durmuş sizin olmuyorda bize söylemiyor musunuz?saklıyor musunuz? Eğer öyleyse hemen bişeyler yapalım zaman kaybetmeyelim doktora götüreyim sizi dedi. Samimiyetimizden diyormuş yoksa demez miş. Bi ara prolaktinim 29 çıktı ondan mı olmuyor dedi neyse en son yapılan testi gösterdim bi sorun yok gayet normal değerim dedim ay aman olmasın da ikinizdede. Dedi canımı sıktı heralde bunu kayınvalide ye de demişki o da şunları yap hormonlarına iyi gelir dedi benim zaten iyi dedim ama Görümceye cevap versem mi vermesem mi kararsız kaldım
YarraabimmBizim orda şeytan kına yakmış derler canım ama bilimsel bir açıklaması mutlaka vardır
Ay degisikmis bilemedimki ilk kez duydum bole biseyEvet bende oyle bisey duymustum
Yok ne kani kina rengi leke gibi
Cok belli olmuyor ama
Surekli oku sen bisy olmaz insllh. Bnm kucuk erkk kardesime de oldu kac sene once.Evet bende oyle bisey duymustum
Yok ne kani kina rengi leke gibi
Cok belli olmuyor ama
Banada olmuştu bi kac kez takma kafana duani et icini ferah tutL Loriklorik kuzu kafana takma bana ve annemede oldu ertesi güne geçmiş oluyordu herkes yok 3 harfliler yakmıştır falan diye korkuttu müjde diyen oldu kafana takıp korkutma kendini
belki başka şey tetiklemiştir ya çünkü benimde gecikti bu ay tarlusal içiyorum ama hala olamadımEwt kuzum geciomus maalesef bn ilk kez bole bu durum yasadim baya bi gecikdi ve hic agrim yanma kasinma yoktu enfeksyn olduguna sasirdim belim agriodu goguslerim sadece enfeksyon hamilelik adet resmen ayni
Aynen öyle işte insanlar kendilerinin kolay oldu diye bizlerinde hemen olucak ıs gibi düşünüyolar gıcıklarrrNe biliyim bnada garip gelio tmm yeni ewlenen birine bnde soruorum ama bi kere soruorum bitti senden guveni alinca zaten konusmayi o acio rahatsiz olmuo oda sende ama dalga gecer gibi azarlar gibi bi konusma olunca durum cok farkli bi hal alio icimizde zaten bi ates var her gun dua ettigimiz her ay umutla bekledigimiz bide bunlar bole yaptikca ya inada binio bu ates ya husrana zaten olmayacak die karamsarliga binio bizi bitiriolar farkinda degiller
Aynı sen gibiyim yaaa takipteyimKızlar pek giremiyorum oğlanin okulu acildi. Zaten moralimde yerlerde bugün reglinin 19.günü hala ovulasyonlarim silik cikiyor. Inatla regliye kadar devam edicem.
Bende geçen ay takvime göre gttim olmadi bu ay akintima ve ateşe göre gidicem yine olmazsa ovulasyon testi alicam zaten herkesin adetten 14 gün önce yumurtlayacak diye kaide yokmuş 12 gün öncede 16 gün öncede oluyormusBu sabah benimde akıntım oldu. Dün gece değerlendirmiştik. Önümüzdeki günleri de değerlendirmeyi düşünüyorum kaçırmamak için. Regl bittikten 2 gün sonra ovülasyon testi yapmaya başladım, iyi ki yapmışım. Erken yumurtluyomuşum ben meğer. Geçen ay hiç bu kadar koyu yakalamamıştım, geç kalmışım o zaman.
Cnm rica etmiştim goremedin demekki oncelikkle ellerine sağlık beni listenin biraz daha basın ekleyebilirmisin benim regl lekelenmelerle 1 hafta erken basliyoDua Listemiz
09.09Zerdem2016
10.09 N Nana Ana
11.09 L Loriklorik
12.09 E Eslem91
13.09 B bocek345
14.09sosmivida
15.09Icebergsss
16.09icecreamm
17.09Misst
18.09rosebatum
19.09burcusami
20.09hayal alemi
21.09 M Melegim15
22.09 S Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.0915yusra11
25.09kirmizipatiklikiz
26.09 D Deryakadir
27.09Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 A Atiyasemin
30.09Rabbi Hebli Mines Salihin
01.10Mrsiron_
Son halimiz
Cnm banavattıgınız listede yoktu sona ekle 23. Olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?