- 21 Ağustos 2019
- 106
- 142
- 18
- 41
Bende geçen ay takvime göre gttim olmadi bu ay akintima ve ateşe göre gidicem yine olmazsa ovulasyon testi alicam zaten herkesin adetten 14 gün önce yumurtlayacak diye kaide yokmuş 12 gün öncede 16 gün öncede oluyormus
YEr degiselimmi?Cnm rica etmiştim goremedin demekki oncelikkle ellerine sağlık beni listenin biraz daha basın ekleyebilirmisin benim regl lekelenmelerle 1 hafta erken basliyo
Senin içinde sıkıntı olmazsa cok iyi olir kuzumYEr degiselimmi?
Tmm canımSenin içinde sıkıntı olmazsa cok iyi olir kuzum
Allah kabul etsin kuzum Allah razı olsun Hayırlı cumalarımız olsunHayirli Cumalar dularin kabul oldugu bir cuma olmasi dilegi ile bi yasin süresi okudum simdi hepimize bol bol dua ettimicim ferahladı
Allah rqzi olsunAllah kabul etsin kuzum Allah razı olsun Hayırlı cumalarımız olsun❤
Agzina saglik allah razi olsun kuzummmHayirli Cumalar dularin kabul oldugu bir cuma olmasi dilegi ile bi yasin süresi okudum simdi hepimize bol bol dua ettimicim ferahladı
Bozuk derken dağınık değildi canım ikinci çizgi baya belli silikti dağınık ilsa bozuk olabilir diTestin bozuk gibiydi canım kan ver istersen
Bende çok istiyorum hamile kalmayı klomene başladm nasıpse bende. Bu ay gebeyim demek isterim evreneGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Ojej bat 11 A
@NorthCarolina bat 12 A
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
F Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Eylül
@MNbeyaz bat 5
Zekta bat 5
@Dora01 bat 7
@eylem91 bat 8
@Martilikiz07 bat 9
@Ederaf bat 10
@Maruki bat 10
@Fyprk bat 10
@Ozgeozge0 bat 10
@Zerdem2016 bat 10
@Seval2321 bat 11
@Mevayigit bat 12
@Mrsiron_ bat 12
@Nurov bat 13
@Bifincankahve bat 13
@nurguull bat 14
@Antoryum123 bat 14
@bi prenses annesi bat 14
@Nigar93 bat 14
@Liyalayi bat 15
@Cena bat 16
L Loriklorik bat 16
@m_aslicim bat 16
@Benimdemelegimolsa bat 16
@Gonulmeyvesi bat 17
@Serimeri bat 18
@bocek345 bat 19
@Umutumut82 bat19
@Eslem91 bat 19
@Karakarsu bat 19
@LadyMorganas bat 19
icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
Firstandlast bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
hayal alemi bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@Deryakadir bat 4
Oha ya aynılarını yaşıyorum ve bat dündü benim sabah ilk idrarımda sapsarıydıCanım adetime 1 hafta kala yüzüm sivilceyle doldu. Kasıklarım da batma çok oluyordu. Bi sağda bi solda . Özellikle ani hareketlerde iğne gibi bir batma oluyordu . Bide bel ağrım çok vardı ve adet olur gibi his vardı (hala da var ) Ha bide unutmadan idrarım koyu ve hafif kokuluydu . Yani ne oluyor dedim. Ve acile gittim gebelik testi yaptılar pozitif çıktı. İnşallah benimle kalır bebeğim çok istiyorum
Cnm testinin fotosunu atsana bakalim biOha ya aynılarını yaşıyorum ve bat dündü benim sabah ilk idrarımda sapsarıydı
İnşallah can ama negatif gibi hissediyorumAyyyy hadi insallah ya
Can dün yapmıştım attım valla ama negatifti yani silik falan bişey yoktuCnm testinin fotosunu atsana bakalim bi
Çöpe attım daha doğrusuCan dün yapmıştım attım valla ama negatifti yani silik falan bişey yoktu
Ya enfeksyon die dusunuom yada cok yogundum ondan olabilir hic dinlenenedim , o ilaci bnde ictim bittikden 6 gunu adet oldum o ilac bittikden snra etki yapiomus kuzumS
belki başka şey tetiklemiştir ya çünkü benimde gecikti bu ay tarlusal içiyorum ama hala olamadım
Hakkatten giciklarAynen öyle işte insanlar kendilerinin kolay oldu diye bizlerinde hemen olucak ıs gibi düşünüyolar gıcıklarrr
Anladim cnm bikac gun sonra gelmezse artik tekrar bakarsin insss vardirrCan dün yapmıştım attım valla ama negatifti yani silik falan bişey yoktu
Yarın sabah tekrarla testi canım .inşallah her şey gönlümüzce olurOha ya aynılarını yaşıyorum ve bat dündü benim sabah ilk idrarımda sapsarıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?