Gulum sen ne zaman gidecektin bugun hastaneyeKizlar halilrimi yikamaya vericm de metre karesi 6 tl dedi sizce nasil.
Halilarimi napim once ona bi cewap verGulum sen ne zaman gidecektin bugun hastaneye
Ay napam o daha öncelikli geldi banaHalilarimi napim once ona bi cewap verbizim bey efndi islerinin arasindan kacip gelebilirse gidicm bugun insllh oglden sonra
Ben 4 liraya yıkattım ama bizim burası ilçe, merkezlerde öyle mi acaba bana fazla geldi ama bakalım diğerleri ne diyecekKizlar halilrimi yikamaya vericm de metre karesi 6 tl dedi sizce nasil.
Nana ile ben değiştir kuzumDua Listemiz
09.09Zerdem2016
10.09 N Nana Ana
11.09 L Loriklorik
12.09 E Eslem91
13.09 B bocek345
14.09sosmivida
15.09Icebergsss
16.09icecreamm
17.09Misst
18.09rosebatum
19.09burcusami
20.09hayal alemi
21.09 M Melegim15
22.09 S Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.0915yusra11
25.09kirmizipatiklikiz
26.09 D Deryakadir
27.09Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 A Atiyasemin
30.09Rabbi Hebli Mines Salihin
01.10Mrsiron_
İtirazı olan
Ay napam o daha öncelikli geldi banahalida hic bilmiyorum cnm kayseride biara3liraya yikiyolardi sanki yanlı hatirlamiyosam ama önemli olan temiz yıkanması ve havuz sistemli olmamasi
Ilceler daha ucuz her yonden galiba. Ilk defa vericm bklmBen 4 liraya yıkattım ama bizim burası ilçe, merkezlerde öyle mi acaba bana fazla geldi ama bakalım diğerleri ne diyecek
Ooo cok guzl yapmis pikiKizlarrr bugunki testim pik yaptii adetim 18 gunu insallah erken catlar Eki Görüntüle 2304940
İnşallah ama pek umudum yok açıkcasıAnladim cnm bikac gun sonra gelmezse artik tekrar bakarsin insss vardirr
Bence iyi canım benim halıcım 7 ye yıkıyorKizlar halilrimi yikamaya vericm de metre karesi 6 tl dedi sizce nasil.
Allah yardımcın olsun canımBeni listeden silin kızlar. Eşimle oldukça sıkıntılıyız. Yumurtam dün çatladı ama bizde ilişki olmuyor. Dualarım sizlerle. Güzel haberler verirsiniz inşallah.
OooBence iyi canım benim halıcım 7 ye yıkıyor
Bakın canım tabiki daha uygunu varsaOoo
Simdi esime sordm cok dedi. Baska bi tane daha var ona da sorup karar veririm artk
T biraz daha mi koyu c den kiizzzzKizlarrr bugunki testim pik yaptii adetim 18 gunu insallah erken catlar Eki Görüntüle 2304940
Çatlatma iğnesi oldu muBende çok istiyorum hamile kalmayı klomene başladm nasıpse bende. Bu ay gebeyim demek isterim evrene
Bn elazıgda 6 tl yıkatıyomburda her sy cok yaaa hic bi bilgm yok. Denicem bi kerelik napalm
Ilceler daha ucuz her yonden galiba. Ilk defa vericm bklm
Insallah canimOoo cok guzl yapmis pikiinsllh tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?