Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüp Bebek randevum Kasım verildi morelimi bozdu Kasım'da tedavi başlayacak. Dua grubundan adımı silebilşrsiniz köşeme çekiliyorum usulca Rabbim isteyen tüm anne adaylarının kucaklarını tez zamanda hayırlı evlatlar ile doldurdum Allah'a emanet olun teşekkür ederim

Bi de olmadığını bilse ne yapar acaba bu 1 sene önceki mevzu o zaman da zaten korunuyordum.

Dua Listemiz

09.09 Zerdem2016
10.09 icecreamm
11.09 L Loriklorik
12.09 E Eslem91
13.09 B bocek345
14.09 sosmivida
15.09 Icebergsss
16.09 N Nana Ana
17.09 Misst
18.09 rosebatum
19.09 burcusami
20.09 hayal alemi
21.09 M Melegim15
22.09 S Sibelll16
23.09 15yusra11
24.09 kirmizipatiklikiz
25.09 D Deryakadir
26.09 Ebrubeyazit
27.09 M Minikbirmucizemeselesi
28.09 A Atiyasemin
29.09 @Ayga
30.09 Mrsiron_

Arkadaşlar güncelleme yaptım, herkes bu listede etiketli lütfen listeden ayrılacak olan şimdi ayrılsın, listeyle ilgili problemi olan söylesin.
Birbirimizin hakkına girmeyelim güzel bir iş yapmaya çalışırken

Hiç aklıma gelmemişti iyi fikir

Ya enfeksyon die dusunuom yada cok yogundum ondan olabilir hic dinlenenedim , o ilaci bnde ictim bittikden 6 gunu adet oldum o ilac bittikden snra etki yapiomus kuzum
Valla internette enfeksiyon etkilemez diyo. Geçen ayda içtim ben tarlusal 3.hapta adet oldum bu kez olamadım ya ondan canım bide haftaya tatile gidicem orda adet olmak istemiyorum sıkıntıanlayamadım

Ayy oldumm. Gülmekten

Ayy insallah tutar kuzum ya
Etrafimdakiler hepsi hamile benden sonra evlenler bile dogum yaptilar
Benimde oyle benden sonra evlenenler nerdeyse 2.yi yapıcaklar bi de demezler mi yok yapmiycam ben cocuk 1.2 sene sonra ilk geceden tutturdular . Madem istemiyordun korunsaydin dimi sacmaliyor bazen insanlar ya .. cok uyuz oluyorum oyle durumlara ben kendimden beklerken hatta onlarin dugunune hamile giderim diye düşünürken üstelik.. ahh bilmiyorum sabirla bekliyoruz bakalim nasipten oteye gecemiyoruz ne yazikki .. Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

Benimkide aylarca görüşmedik sıkıntı yaşamıştık ilk görüştüğümde bebek meselesini sordu hepsi aynı bunların. Sonrada öğrendim ki hamileymiş nispet yaparak anlattı

çok sevinirim :) Hakkımızda hayırlısı inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…