- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
T daha koyu canim yaptimda hemen ciktiT biraz daha mi koyu c den kiizzzz
Bence olsun ne olur ne olmaz garantiye almak icinT daha koyu canim yaptimda hemen cikti
Dun iliski oldu sence bu gunde olsunmu
Ayy insallah tutar kuzum yaBence olsun ne olur ne olmaz garantiye almak icin
Kizlarrr bugunki testim pik yaptii adetim 18 gunu insallah erken catlar Eki Görüntüle 2304940
Bnmki 18 gun pik yapti bat 20 eylulBenimde pik yaptı bugün, 11. günüm benim ☺ Bat ne zamandı senin?
Testini atsana bakiyimBenimde pik yaptı bugün, 11. günüm benim ☺ Bat ne zamandı senin?
Bi de olmadığını bilse ne yapar acaba bu 1 sene önceki mevzu o zaman da zaten korunuyordum.Sana mi kalmis doktora goturmek deseydin . Sanki niz bilmiyoruz doktora gitmemz gerektiğini .. benim gorumcelrrimin hicbirinin de doktora gidicegimizi falan bilmezler gerek yok onlara soylemeye onlardan tavsiye almaya . Tersle bence .. esine soyle ya da anlat ona mi kalmis bizi doktora goturmek de
Allah kabul etsin canımHayirli Cumalar dularin kabul oldugu bir cuma olmasi dilegi ile bi yasin süresi okudum simdi hepimize bol bol dua ettimicim ferahladı
Hiç aklıma gelmemişti iyi fikirGicik oluorm bole insanlara ya komsularim her gordugunde bni varmi bilmm ne sanki var diyip duruo gecen balkonda bagrio eda senin oldumu bnm gelininde olmuoduda oldu hamile simdi artik seninde olur doktora git belki bi sorunun vardir bizim gelin sole bizim gelin bole gobeginde cikmis gibi sankide diyip siritio elimden faraşi tutup yuzune firlatasim geldide neyse dedim nasil uyuz oluom sanane belki olmuo belki biz dusunmuoz belki zamani var sanane sen nie derdine dustun sanki sem bakip buyutucen cocugu olamayan 5 alamiomu bnde sinirlendim döndum hamile olunca solerim bn hamileyken bna cocuk cikinca cocuga bakarsin bnden hefeslisin dedim sustukonus kiz biz tuttukca icimizde tepemize cikiolar oh rahatla ama saygiyla ki sonunda suclu olma
Valla internette enfeksiyon etkilemez diyo. Geçen ayda içtim ben tarlusal 3.hapta adet oldum bu kez olamadım ya ondan canım bide haftaya tatile gidicem orda adet olmak istemiyorum sıkıntıYa enfeksyon die dusunuom yada cok yogundum ondan olabilir hic dinlenenedim , o ilaci bnde ictim bittikden 6 gunu adet oldum o ilac bittikden snra etki yapiomus kuzum
Bu tahlilde bir sene önceki mevzu o zaman zaten düşünmüyordukCnm tahlil vs gondererek yanlış yapmissin olursa duyarsınız artık diyeceksin başka türlü sorularına asla cvp vermeyeceksin
Ayy oldumm. GülmektenGicik oluorm bole insanlara ya komsularim her gordugunde bni varmi bilmm ne sanki var diyip duruo gecen balkonda bagrio eda senin oldumu bnm gelininde olmuoduda oldu hamile simdi artik seninde olur doktora git belki bi sorunun vardir bizim gelin sole bizim gelin bole gobeginde cikmis gibi sankide diyip siritio elimden faraşi tutup yuzune firlatasim geldide neyse dedim nasil uyuz oluom sanane belki olmuo belki biz dusunmuoz belki zamani var sanane sen nie derdine dustun sanki sem bakip buyutucen cocugu olamayan 5 alamiomu bnde sinirlendim döndum hamile olunca solerim bn hamileyken bna cocuk cikinca cocuga bakarsin bnden hefeslisin dedim sustukonus kiz biz tuttukca icimizde tepemize cikiolar oh rahatla ama saygiyla ki sonunda suclu olma
Benimde oyle benden sonra evlenenler nerdeyse 2.yi yapıcaklar bi de demezler mi yok yapmiycam ben cocuk 1.2 sene sonra ilk geceden tutturdular . Madem istemiyordun korunsaydin dimi sacmaliyor bazen insanlar ya .. cok uyuz oluyorum oyle durumlara ben kendimden beklerken hatta onlarin dugunune hamile giderim diye düşünürken üstelik.. ahh bilmiyorum sabirla bekliyoruz bakalim nasipten oteye gecemiyoruz ne yazikki .. Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeAyy insallah tutar kuzum ya
Etrafimdakiler hepsi hamile benden sonra evlenler bile dogum yaptilar
Benim elimde de olmuştu seneler önce arada bi uğruyorlar galibaYarraabimm
Benimkide aylarca görüşmedik sıkıntı yaşamıştık ilk görüştüğümde bebek meselesini sordu hepsi aynı bunların. Sonrada öğrendim ki hamileymiş nispet yaparak anlattıGörümcem Durmuş sizin olmuyorda bize söylemiyor musunuz?saklıyor musunuz? Eğer öyleyse hemen bişeyler yapalım zaman kaybetmeyelim doktora götüreyim sizi dedi. Samimiyetimizden diyormuş yoksa demez miş. Bi ara prolaktinim 29 çıktı ondan mı olmuyor dedi neyse en son yapılan testi gösterdim bi sorun yok gayet normal değerim dedim ay aman olmasın da ikinizdede. Dedi canımı sıktı heralde bunu kayınvalide ye de demişki o da şunları yap hormonlarına iyi gelir dedi benim zaten iyi dedim ama Görümceye cevap versem mi vermesem mi kararsız kaldım
Testini atsana bakiyim
çok sevinirim :) Hakkımızda hayırlısı inşallahCanıımmm hayırlı olsun tedavin inşAllah hayırlısıyla hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah bende bu ay aşılamaya başladım, fikir alışverişinde yardımcı olabilirim yardım isteyebilirim :)
Dua mız da sonuçlanır p.tesi başlarız inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?