Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bat 3 gün geçti normalde adetim 28 29 güne oluyor ama bu sefer 33. gün oldu sadece kahverengi akıntı var oda sildiğim zaman geliyor. Şuan sanki adetmisim gibi ağrılarım var ama sadece kahverengi akıntıdan başka birşey gelmiyor biri akıl versin

Canim bir doktora git mutlaka benimde böyle düzensiz olmaya başlamış ti ve sonra dan pko ortaya çıkmıştı daha fazla gün geçmeden gebelik yoksa söktürücü verir birde hormon testleri yaptırmanız tavsiye ederim

Canım pko var zaten ama düzensiz değil adetim ileri değil benim pco sadece görüntü öyle düzenli bir şekilde doktora gidiyorum hormonlar herşey normal hamilelik istiyorum ama heveslenirsem üzülürüm diye de düşünmek istemiyorum hasta olmayı bekliyorum

Benimde öyleydi düzenli adet olurdum birkaç gün bile gecikme ama çok gecikme olmaya başlayınca ilaçla adet oldum
Yoksa hormonlar normel aynı sekilde

Biz nasıl pko yz onuda anlamadim
Ama çok sivilce yaptı bende onun dışında çok bise yok tabi hararet oluyor gecikince falan
Zayıf pko lulardanim

Çok sevindimmmmmmmm, başkası hamile olduğunu ögrenince bile ben ögrenmiş gibi gözlerim doluyor. İnşaAllah sağlıkla eli ayaği düzgün kucağına alırsın mis kokusunu içine çekersin
AMinnn canım ne guzel duada bulunmussun darısı sızlere ısteyenlere nasıp olsın ınsallah vok tatlısınız hepınız

Biz nasıl pko yz onuda anlamadim
Ama çok sivilce yaptı bende onun dışında çok bise yok tabi hararet oluyor gecikince falan
Zayıf pko lulardanim
İşte bende öyle şeyler yok evliliğimin ilk yılları çok sancılı geçiyordu o sebeple gittim dr a sonra inofolic combi kullandım normale döndü

Adetin 27. Gunu bugun ben gunde 3 klomen 1 femara kullanmistim

Doktor kontrolündesin dimi hâla.? Herhangi bisey söylemedi mi. Bende daha önce komen ve catlatma iğnesi kullanmıştım ama boyutlarını hatırlamıyorum.

Yok canım hıc belırtı yasamadım erken test yaptım vpk solık cıktı kan verdım cıktı

Tebrik ederim canm hayirli olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun hayırlısıyla inşallah
Darısı da biz isteyip bekleyenlere inşallah
Ne zamandır istiyodun sorun var mıydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…