Ohhh gozunaydin cnmmm çok sevindimmHAmıleyım kızlar:)
Darısı sızlere olaun kuzlarımmmOhhh gozunaydin cnmmm çok sevindimm
Canim bir doktora git mutlaka benimde böyle düzensiz olmaya başlamış ti ve sonra dan pko ortaya çıkmıştı daha fazla gün geçmeden gebelik yoksa söktürücü verir birde hormon testleri yaptırmanız tavsiye ederimMerhaba bat 3 gün geçti normalde adetim 28 29 güne oluyor ama bu sefer 33. gün oldu sadece kahverengi akıntı var oda sildiğim zaman geliyor. Şuan sanki adetmisim gibi ağrılarım var ama sadece kahverengi akıntıdan başka birşey gelmiyor biri akıl versin
Canım pko var zaten ama düzensiz değil adetim ileri değil benim pco sadece görüntü öyle düzenli bir şekilde doktora gidiyorum hormonlar herşey normal hamilelik istiyorum ama heveslenirsem üzülürüm diye de düşünmek istemiyorum hasta olmayı bekliyorumCanim bir doktora git mutlaka benimde böyle düzensiz olmaya başlamış ti ve sonra dan pko ortaya çıkmıştı daha fazla gün geçmeden gebelik yoksa söktürücü verir birde hormon testleri yaptırmanız tavsiye ederim
Benimde öyleydi düzenli adet olurdum birkaç gün bile gecikme ama çok gecikme olmaya başlayınca ilaçla adet oldumCanım pko var zaten ama düzensiz değil adetim ileri değil benim pco sadece görüntü öyle düzenli bir şekilde doktora gidiyorum hormonlar herşey normal hamilelik istiyorum ama heveslenirsem üzülürüm diye de düşünmek istemiyorum hasta olmayı bekliyorum
Biz nasıl pko yz onuda anlamadimCanım pko var zaten ama düzensiz değil adetim ileri değil benim pco sadece görüntü öyle düzenli bir şekilde doktora gidiyorum hormonlar herşey normal hamilelik istiyorum ama heveslenirsem üzülürüm diye de düşünmek istemiyorum hasta olmayı bekliyorum
Çok sevindimmmmmmmm, başkası hamile olduğunu ögrenince bile ben ögrenmiş gibi gözlerim doluyor. İnşaAllah sağlıkla eli ayaği düzgün kucağına alırsın mis kokusunu içine çekersinHAmıleyım kızlar:)
AMinnn canım ne guzel duada bulunmussun darısı sızlere ısteyenlere nasıp olsın ınsallah vok tatlısınız hepınızÇok sevindimmmmmmmm, başkası hamile olduğunu ögrenince bile ben ögrenmiş gibi gözlerim doluyor. İnşaAllah sağlıkla eli ayaği düzgün kucağına alırsın mis kokusunu içine çekersin
Hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydıDarısı sızlere olaun kuzlarımmm
İşte bende öyle şeyler yok evliliğimin ilk yılları çok sancılı geçiyordu o sebeple gittim dr a sonra inofolic combi kullandım normale döndüBiz nasıl pko yz onuda anlamadim
Ama çok sivilce yaptı bende onun dışında çok bise yok tabi hararet oluyor gecikince falan
Zayıf pko lulardanim
Herkesin farklı Rabbim düzensizlik yaşatmasın tarihler hep karışıyorİşte bende öyle şeyler yok evliliğimin ilk yılları çok sancılı geçiyordu o sebeple gittim dr a sonra inofolic combi kullandım normale döndü
Yok canım hıc belırtı yasamadım erken test yaptım vpk solık cıktı kan verdım cıktıHayırlı olsun canım belirtilerin varmıydı
Aynen düzensizlik çok kötü birşeyHerkesin farklı Rabbim düzensizlik yaşatmasın tarihler hep karışıyor
Ne güzel darısı bize canım ilk deneme miydiYok canım hıc belırtı yasamadım erken test yaptım vpk solık cıktı kan verdım cıktı
Adetin 27. Gunu bugun ben gunde 3 klomen 1 femara kullanmistim
Gecen hafta 12 13 milimdi buyumemis
Yok canım hıc belırtı yasamadım erken test yaptım vpk solık cıktı kan verdım cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?