- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
AMinnn kuzummm darısı sızlere agıstosta basladık ılk ayda oldu cok sukurTebrik ederim canm hayirli olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun hayırlısıyla inşallah
Darısı da biz isteyip bekleyenlere inşallah
Ne zamandır istiyodun sorun var mıydı
Hayırlı olsun cnm sag salim kucağına alırsın inşallahAMinnn kuzummm darısı sızlere agıstosta basladık ılk ayda oldu cok sukur
DUalarım sızınle kuzularHayırlı olsun cnm sag salim kucağına alırsın inşallahbizede dua et
Cnm senin testin nasıl çıktı atsana bakalım ins vardır bebisAmiiin bende çok istiyorummm darısı bana ve tüm gönülden isteyen herkese
Cnm gözün aydın çok sevindim inş kalp atışlarını da duyarsınCok tak ederm canlar❤❤❤❤❤ hastaneden cikinca rahatldm gercktn.Rabbim size de nasip etsn bi an once.
Tsk ederm örtmenim ❤Cnm gözün aydın çok sevindim inş kalp atışlarını da duyarsın
Canım adetin geçincemi yaptın testi hayırlı olsun bu arada :)Yok canım hıc belırtı yasamadım erken test yaptım vpk solık cıktı kan verdım cıktı
AMinnn kuzummm darısı sızlere agıstosta basladık ılk ayda oldu cok sukur
Yok canım fgecmedı sanırım ole olsa sılık cıkmazdı dıe dusunuyorum,hala testte sılık cıkıyor kansa ogrendım benCanım adetin geçincemi yaptın testi hayırlı olsun bu arada :)
Hmm ben adetten bir gün önce erken gebelik yaptım olsa benimde silik falan çıkardı heraldeYok canım fgecmedı sanırım ole olsa sılık cıkmazdı dıe dusunuyorum,hala testte sılık cıkıyor kansa ogrendım ben
Benım. Adet tarıgım muhtemelen bugun ve cumartesı cıktı ondan once salı gunu yapmıstım cıkmadıHmm ben adetten bir gün önce erken gebelik yaptım olsa benimde silik falan çıkardı heralde
Hmm anladım canım :)Benım. Adet tarıgım muhtemelen bugun ve cumartesı cıktı ondan once salı gunu yapmıstım cıkmadı
Darısı sızlere olsun canımCanim hayirli olsunn
Kiz hayirli olsun darisi basimaGunydin teyzeleriıiiiEki Görüntüle 2305691
Sıpamızi tam net olmasa da gorduk bugun cok sukur. Satla uyumlu dedi doktor. 6 bucuk haftalkmis10 gun sonra yine cagrdi. Icim rahatldi cok sukur.
Canim bende hamileyim ahahahhaDarısı sızlere olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?