- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Amçn bıtanem darısı sızleree cok tesekkurler
Ya aaaaaa super tebrık ederım:))))ne kadarlıkCanim bende hamileyim ahahahha
Keşke bugün gitseydin neden yarın hiç değilse öğrenmiş olurdun stres yapmamış olurdunKızlar nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum bat 5 ti hala adet olmadım yarın hastaneye gidicem saatler yaklaştıkça stres oluyorum kafamda hep doktorun hamilelik yok deme sesleri var sanki bu stres gerçekten beni çok yoruyor
5+2 olduk bugun canim senYa aaaaaa super tebrık ederım:))))ne kadarlık
BU 5 hafta 2gunluk mu oluyor ben hıc bılmıyormkı dun yapıtddım acılde hcg 20,52 cıktı hemsıre hamılesınız dedı bukadar5+2 olduk bugun canim sen
Bebeğim gözün aydınTsk ederm örtmenim ❤
Evet canim son adet tarihine gore hesapliyosun bat bugunmuyduBU 5 hafta 2gunluk mu oluyor ben hıc bılmıyormkı dun yapıtddım acılde hcg 20,52 cıktı hemsıre hamılesınız dedı bukadar
Canım stres yapma gerçeklerden kaçamıypruz bende yaşadım hep hayırlısı neyse o olsun evde test yaptınmıKızlar nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum bat 5 ti hala adet olmadım yarın hastaneye gidicem saatler yaklaştıkça stres oluyorum kafamda hep doktorun hamilelik yok deme sesleri var sanki bu stres gerçekten beni çok yoruyor
Randevum yarınaydı canım bide misafirim var ondan inan cesaretim yokKeşke bugün gitseydin neden yarın hiç değilse öğrenmiş olurdun stres yapmamış olurdun
Bugundu kuzum sat 15agustos yanı bugunde olmayabılır adet tarıhım ya cumartesı ya bugun ama sanırım bugun neden dersen testım hala sılık cıkıyor benım hep 28ve 30 gun degısıyorEvet canim son adet tarihine gore hesapliyosun bat bugunmuydu
Adetten birgün önce yaptım canım erken gebelik negatifti ama kasıklarım bazen sağ bazen sol ağırıyo yanii sanki adet olucam ama sökğlemiyor gibi bide göğüs uçlarıma dokunamıyorum bunlar bende adet zamanı olmazdı adet olduğum gün sadece karnım ağırı benim çok şiddetli geçmez ne biliyim umutlanmakta istemiyorum artık 6 ay oldu her ay hayal kırıklığıCanım stres yapma gerçeklerden kaçamıypruz bende yaşadım hep hayırlısı neyse o olsun evde test yaptınmı
Bugundu kuzum sat 15agustos yanı bugunde olmayabılır adet tarıhım ya cumartesı ya bugun ama sanırım bugun neden dersen testım hala sılık cıkıyor benım hep 28ve 30 gun degısıyor
Onlae gececi
Insllh canimcim. Tavsiyem ozele git gor. Simdi ozele gitsem kalbini de duyarm bence. Cunku gec dollnme falan deilmis bnmki.Kiz hayirli olsun darisi basima
Tskkrler bebisim. Darisi sanaaaBebeğim gözün aydın
Onlar gececiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?