Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım yarın git bi doktora bakalım en azından stres yapmassın.bende de var karnım adetmişim gibi ağrıyor göğüs ucuma dokunamıyorum bile adet olamadım

Anladım canım yarın git bi doktora bakalım en azından stres yapmassın.bende de var karnım adetmişim gibi ağrıyor göğüs ucuma dokunamıyorum bile adet olamadım
Bat ne zamandı canım

Ciceklerimmmmmm
Batları güncelledim herkes lütfen kendisini kontrol etsin ismi olmayanlarda lütfen bilgi versinnn
Martilikiz07 cicegiiim tebrik ederim bu sayfada hamis görmed cok duygulandırıp mutlu ediyor beni darısı tüm bekleyenlerimizin basına insallah ve insallah saglıcakla kucagınıza alırsınız bize resimlerini atarsınız tüm bebislerimizinn

Nana moralim çok bozuk kötü haber alıcakmışım gibi hissediyorum yarın
Salavat cek bol bol kuzumm ayatel oku birde kötü düsünme bazen banada oluyor öyle ic karartıları takma kafana yarına birsey kalmaz insallah

Salavat cek bol bol kuzumm ayatel oku birde kötü düsünme bazen banada oluyor öyle ic karartıları takma kafana yarına birsey kalmaz insallah
aynen canım yapiyim rahatlarım belki sağolasın :)

Canım ben hamile kalmıştım geçen sene. Doğumdan 1 gün önce ölü doğum yaptım maalesef
Ah canım benim hayırlısı olsun hakkında inşallah rabbim sana o acını unutturucak hayırlı haberleri yakında verir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…