Nasıl okuycazBende okudum allah kabul etsin bütün gobisler dolsun ins
Kız Allah iyiliğini versinHamis bayan görürsem elini karnına koyup etrafında dönüp darisi basima darisi basima diyicem
E hayırlısı imşallah canımRandevum yarınaydı canım bide misafirim var ondan inan cesaretim yok
Anladım canım yarın git bi doktora bakalım en azından stres yapmassın.bende de var karnım adetmişim gibi ağrıyor göğüs ucuma dokunamıyorum bile adet olamadımAdetten birgün önce yaptım canım erken gebelik negatifti ama kasıklarım bazen sağ bazen sol ağırıyo yanii sanki adet olucam ama sökğlemiyor gibi bide göğüs uçlarıma dokunamıyorum bunlar bende adet zamanı olmazdı adet olduğum gün sadece karnım ağırı benim çok şiddetli geçmez ne biliyim umutlanmakta istemiyorum artık 6 ay oldu her ay hayal kırıklığı
Bat ne zamandı canımAnladım canım yarın git bi doktora bakalım en azından stres yapmassın.bende de var karnım adetmişim gibi ağrıyor göğüs ucuma dokunamıyorum bile adet olamadım
Bir hamilemiz var :)Selam ciceklerim
Geriye dönüp henüz okumadım okuyayımmı tekrar önemli bilgileri yazarmısınız
Amiiin ne kadar süredir istiyorsunKızlar Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben de istiyorum ama cesaretim yok önümüzdeki ay doktora gitmek istiyorum
CiceklerimmmmmmGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Eylül
@Ederaf bat 10
@Maruki bat 10
@Fyprk bat 10
@Ozgeozge0 bat 10
@Ayparcasii90 bat 10
@Seval2321 bat 11
@Mevayigit bat 12
@Mrsiron_ bat 12
@Nurov bat 13
@Bifincankahve bat 13
@nurguull bat 14
@Antoryum123 bat 14
@bi prenses annesi bat 14
@Nigar93 bat 14
@Liyalayi bat 15
@Cena bat 16
@Loriklorik bat 16
@m_aslicim bat 16
@Benimdemelegimolsa bat 16
@Gonulmeyvesi bat 17
@Ahenfatma bat 17
@Serimeri bat 18
B bocek345 bat 19
@Umutumut82 bat19
E Eslem91 bat 19
@Karakarsu bat 19
@LadyMorganas bat 19
@icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
@Firstandlast bat 22
@Ggden bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
D Deryakadir bat 4
@eylem91 bat 5
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@NorthCarolina bat 12 A
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Nana moralim çok bozuk kötü haber alıcakmışım gibi hissediyorum yarınGördüm bebegimmmm birdahaki güzel haber senden gelsin insallah
Salavat cek bol bol kuzumm ayatel oku birde kötü düsünme bazen banada oluyor öyle ic karartıları takma kafana yarına birsey kalmaz insallahNana moralim çok bozuk kötü haber alıcakmışım gibi hissediyorum yarın
Canım ben hamile kalmıştım geçen sene. Doğumdan 1 gün önce ölü doğum yaptım maalesefAmiiin ne kadar süredir istiyorsun
aynen canım yapiyim rahatlarım belki sağolasın :)Salavat cek bol bol kuzumm ayatel oku birde kötü düsünme bazen banada oluyor öyle ic karartıları takma kafana yarına birsey kalmaz insallah
Ah canım benim hayırlısı olsun hakkında inşallah rabbim sana o acını unutturucak hayırlı haberleri yakında verirCanım ben hamile kalmıştım geçen sene. Doğumdan 1 gün önce ölü doğum yaptım maalesef
Sende sagol bebegim mutlaka rahatlarsınaynen canım yapiyim rahatlarım belki sağolasın :)
Benim son adetimin üstünden 48 gün geçti canım tarlusalda içtim olamadım ama halaBat ne zamandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?