- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
İnşallah canım. Tek tesellim hamile kalmamda sıkıntı olmaması zaten. İzmir de perinatoloğa giden varsa da önerileri bekliyorumAh canım benim hayırlısı olsun hakkında inşallah rabbim sana o acını unutturucak hayırlı haberleri yakında verir
Sen benden 1 hafta erkensin ama benim kesede tam belli degildi gittigimde 2 hafta sonra gel dediInsllh canimcim. Tavsiyem ozele git gor. Simdi ozele gitsem kalbini de duyarm bence. Cunku gec dollnme falan deilmis bnmki.
Hmm herhangi bi sorunun varmı canım hamilelik vardır belkiBenim son adetimin üstünden 48 gün geçti canım tarlusalda içtim olamadım ama hala
Aynen cidden en azından kalabiliyosun buda var :))İnşallah canım. Tek tesellim hamile kalmamda sıkıntı olmaması zaten. İzmir de perinatoloğa giden varsa da önerileri bekliyorum
Anladim o zaman bence 1-2 gun daha bekleyip kan testi yap en guzeli ben oyle yapmistimBugundu kuzum sat 15agustos yanı bugunde olmayabılır adet tarıhım ya cumartesı ya bugun ama sanırım bugun neden dersen testım hala sılık cıkıyor benım hep 28ve 30 gun degısıyor
Yok hormon yüksekti geçen ay ama bu ay düşmüş baya hemde; hamilelik olurmuki bilmiyorum geçen hafta salı negatiftiHmm herhangi bi sorunun varmı canım hamilelik vardır belki
Prolaktinmi yüksekti canımYok hormon yüksekti geçen ay ama bu ay düşmüş baya hemde; hamilelik olurmuki bilmiyorum geçen hafta salı negatifti
Prof. Yeşim Bülbül'ü önerebilirim.İnşallah canım. Tek tesellim hamile kalmamda sıkıntı olmaması zaten. İzmir de perinatoloğa giden varsa da önerileri bekliyorum
Aynen canım ondan olamamıstım ama bu ay düşmüş baya hormonum.. neden olamadım hala anlamıyorumProlaktinmi yüksekti canım
Siz ona mı gidiyorsunuzProf. Yeşim Bülbül'ü önerebilirim.
YAaa cok tatlısınızCiceklerimmmmmm
Batları güncelledim herkes lütfen kendisini kontrol etsin ismi olmayanlarda lütfen bilgi versinnn
Martilikiz07 cicegiiim tebrik ederim bu sayfada hamis görmed cok duygulandırıp mutlu ediyor beni darısı tüm bekleyenlerimizin basına insallah ve insallah saglıcakla kucagınıza alırsınız bize resimlerini atarsınız tüm bebislerimizinn
Benim ismim yokkCiceklerimmmmmm
Batları güncelledim herkes lütfen kendisini kontrol etsin ismi olmayanlarda lütfen bilgi versinnn
Martilikiz07 cicegiiim tebrik ederim bu sayfada hamis görmed cok duygulandırıp mutlu ediyor beni darısı tüm bekleyenlerimizin basına insallah ve insallah saglıcakla kucagınıza alırsınız bize resimlerini atarsınız tüm bebislerimizinn
Sagol canım bat ne senide aramıza alalımAmin..
Mucizene kavustuguna cok sevindim cok naziksin Allah razı olsun canım kucagına saglıcakla al sende bebisini insallahBoyle topikler görüp bende katilsam mi listeye derdim bi kez yazdirdim.esimle uzun sure isinden dolayi ayri kaldik o kalis kaldi gel zaman git zaman topiklere girip ciktim misafir gibi
Simdi ben bile inanamiyorum ama 7 yilimizda minnagim göbüsümde ve beni rahat birakmiyor ki uyuyayim 29 haftamizdayiz
Umut her zaman vardir rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu taddirsin insallah dualarim anne olmak isteyen herkes icin
Evet canım baslamamız gerekiyordu ben birazdan okucam o 100 duayıKızlar günaydın bugün dua ya başlıyor muyuz
Negatif cikiyor 2 defa yaptim, aslinda bu sabah yaptigimda belli belirsiz bir kararti gibi bisey var sanki ama ben yine de negatif sayiyorum cunku ilk 20 dakika da goremedim o cizgiyi. Belki de oyle gormek istedigimden bilemiyorum bakalim hayirlisi artik yanii beklemedeyimCnm senin testin nasıl çıktı atsana bakalım ins vardır bebis
Amiiiiiin nnnn insallah cicegim saglıcakla al kucagına bebisini fotolarınıda burada paylas insallahGünaydın tatlış hanımlarr
Yeni eğitim öğretim yılı topikteki öğretmenler ve yavrusu okula giden tüm anneler için hayırlı olur inşallah.
Okudum yazılanları biraz duygulandım. Kendi adıma buradaki herkese, moral verenlere, hayatı sıradanlaştırmayan, güzellikleri birbiriyle paylaşan, zor durumda olanları destekleyen, dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız..
Hamişlik haberlerini almayan kalmasın güzellleerHepimize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Masallah yaaaa geliyor pipiliGunydin teyzeleriıiiiEki Görüntüle 2305691
Sıpamızi tam net olmasa da gorduk bugun cok sukur. Satla uyumlu dedi doktor. 6 bucuk haftalkmis10 gun sonra yine cagrdi. Icim rahatldi cok sukur.
Benden size gelsin gencler cok guzl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?