Masallah yaaaa geliyor pipili❤❤ ❤❤❤❤
Ulaaa gerckten pipili gelirse herkesin icine dogmus dicem. Ruyalrmda da hep erkk goruom.Masallah yaaaa geliyor pipili❤❤ ❤❤❤❤
Ne güzel yazmıssın takip etmissin duacı basım masallahDua Listemiz
09.09icecreamm
10.09 @Loriklorik
11.09 @Eslem91
12.09 @bocek345
13.09 @sosmivida
14.09 @Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09 @Misst
17.09 @rosebatum
18.09 @burcusami
19.09 @hayal alemi
20.09 @Melegim15
21.09 @Sibelll16
22.0915yusra11
23.09 @kirmizipatiklikiz
24.09 @Deryakadir
25.09 @Ebrubeyazit
26.09 @Gulll098
27.09 @Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09 @Mrsiron_
Arkadaşlar Günaydın
Vakit dua vaktidir
Listedeki herkesten bugün için 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" duasını okumasını,
icecreamm arkadaşımızın kendi niyetiyle abdestli bir şekilde Meryem suresini okumasını ve tilavet secdesini yapmasını unutmamasını rica ediyorum. Dualarımıza icecreamm arkadaşımız için niyetlenerek başlayabiliriz.
Rabbim bir güzellikle arkadaşımız için istediğimiz duayı hepimize hayırlısıyla nasip etsin
Yok kiiizYaa bu görüntüden anladın mı gerçekten pipili olduğunuuBen hiç anlamıyorum ultrason görüntüsünden de o yüzden gerçekten merak ettim
Var bizde birseyler hadi hayırlısı olsunKızlar bende öyleyim ya sürekli yatmak istiyorum uyku delisiyim
Ben hic sevmedim yaa bu adami. Cpk itici gelio kıl oldum
Buda benden size gelsin fenomen şarkı olur kendisi
Oglan namazı neCnm tsk ediyorum ellerine sağlık oğlan namazindan sonra okuyup ileticem ins
İnsallah cicegiiimmmHayırlısıyla Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Kan versene canım senin gecti batınBenimde dün olmam gerekiyordu olmadim adet oncesi testte negatifti bu sabah ilk idrarla yaptim tekrar yine negatif. Hem hamile gibi hissediyorum kendimi hem de negatif çıkınca umudum kırılıyor. Çok karmakarışık bir durumdayım. Beklemedeyim şimdilik. Belki mevsimsel geçiş belki psikolojik ve stres olabilir diye de düşünüyorum. Tabii ki hamile isem çook mutlu olucam inşallah öyledir. Evrene gönderdik mesaji bekliyoruz işte
Henüz kavusamadık canım beklemedeyiz bakalım♥♥ amin canımm insallaah herkes bu topikte kavusmustur bebisine
HosgeldinMerhaba bat 3 gün geçti normalde adetim 28 29 güne oluyor ama bu sefer 33. gün oldu sadece kahverengi akıntı var oda sildiğim zaman geliyor. Şuan sanki adetmisim gibi ağrılarım var ama sadece kahverengi akıntıdan başka birşey gelmiyor biri akıl versin
İste geldim burdayım
Evet kuzum ben oglen okudum rabbim kabul eylesin insEvet canım baslamamız gerekiyordu ben birazdan okucam o 100 duayıicecreamm ne yaptın cicegim bitirdinmi meryem suresini❤
Ultrasondan benzetirim tabiki ama pipili oldugunu ultrasondan benzetmedim icime öyle doguyooorYaa bu görüntüden anladın mı gerçekten pipili olduğunuuBen hiç anlamıyorum ultrason görüntüsünden de o yüzden gerçekten merak ettim
Evet geçti 1 gün bakalım gidicem bu hafta inşallahKan versene canım senin gecti batın
Tembel demede tembel olmasın bariUlaaa gerckten pipili gelirse herkesin icine dogmus dicem. Ruyalrmda da hep erkk goruom.lakabini da tembel pipili koyarm artk
Bense hayranı oldum kendisininBen hic sevmedim yaa bu adami. Cpk itici gelio kıl oldum
Ayyy ne guldum yaaaaOglan namazı ne
Bende cok güldüm oglana niyetlendin herhalde duayı okurkenAyyy ne guldum yaaaatabiki ogle namazı mi olacakti
Amiin insallah böcegimmEvet kuzum ben oglen okudum rabbim kabul eylesin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?