Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunydin teyzeleriıiii Eki Görüntüle 2305691
Sıpamızi tam net olmasa da gorduk bugun cok sukur. Satla uyumlu dedi doktor. 6 bucuk haftalkmis 10 gun sonra yine cagrdi. Icim rahatldi cok sukur.
masAllah cnm cok sevindim görmenize
InsAllah pozitifi görürsün canım

Sen gece uyumadınmı bi baktım aktifsin üc gibi bi baktım sekizde ayaktasın
Vala canım gece çok uyanıyorum bu ara tuvalete sonra uyku kaçıyor bi bakıyorum kk ya sonra 5:30 gibi sabah namazına uyanıyorum uyuyorum yine sabah 8 de yine ayaktayım eşimi işe yolluyorum

Vala canım gece çok uyanıyorum bu ara tuvalete sonra uyku kaçıyor bi bakıyorum kk ya sonra 5:30 gibi sabah namazına uyanıyorum uyuyorum yine sabah 8 de yine ayaktayım eşimi işe yolluyorum ☺
Masallah canım valla ben hayatta okadar bölemem uykumu bende ise gitmeden kahvaltı hazırlayayım diye hic uyumuyorum bile anne olunca degisiyor dimi insan

Masallah canım valla ben hayatta okadar bölemem uykumu bende ise gitmeden kahvaltı hazırlayayım diye hic uyumuyorum bile anne olunca degisiyor dimi insan
Kahvaltı eşim yapmıyor bizde kızımla sonradan yapioruz canım aynen bugün acayip yoruldum kızımın okulunun ilk günüydü

Kızlar benim bir maruzatım var
Uyusamda uyumasamda sürekli bas dönmem oluyor.
Yakın dönemde kan testi yaptırmıstım biliyorsunuz degerler gayet normaldi.
Bas dönmesi göz kararması düsecek gibi hissin olmasını yasayanlar oldumu hic aramızda?
Bu bir hastalıksa ne hastalıgı olabilir
Tansiyonda sürekli normal cıkıyor anlamıyorum nedendir

Vertigoda baş dönmesi oluyor diye biliyorum ama bunun için bir şey dediler mi?

Kızlar ya bir şey diyeceğim, benim ateşim bugün 37 derece. Ayaklarımın altı fena yanıyor ve sol kasigimda bir sancı var. Ateşimi de eşim sen çok sıcaksın yaa dedi de ölçtüm. Enfeksiyon yoksa bence ben hamileyim yaa.

Amiiiiiin nnnn insallah cicegim saglıcakla al kucagına bebisini fotolarınıda burada paylas insallah
Amiiiiinn inş. canım cümlemize kısmet olsun paylaşmak sevinçli günler göstersin sana da bebiğini sıhhatle kucakla inş.

Beyin cerrahınamı gitmem gerekiyor bunun icin canım? Gitmedigim icin bilmiyorumki
Doç. Dr. Seçkin Ulusoy, baş dönmesi sorunu yaşayan kişilerin hangi hekime görünmesi gerektiğine dair şu bilgileri veriyor: "Denge sistemimizin oluşumuda başlıca iç kulaktaki yarım daire kanalları, göz, eklemler, beyin-beyincik sorumludur. Bunlardan beyin ve beyincik ile ilgili olanına santral yani merkezi vertigo sebepleri diyoruz. Bunlar nöroloji branşının ilgi alanına giriyor. Bu durumu hastalar "yer ayağımın altından kayıyor, boşlukta gibiyim, sandalda ayakta sallanıyomuşum gibi his oluyor, başım sizin etrafınızda dönüyor" gibi şikayetlerde bulabiliyor. Bunlar dışındaki baş dönmeleri periferiktir (yani çevreseldir) ve bunlarda tipik olarak çevrenin döndüğü hissi ön planda oluyor. Hastalar bu durumu etraf fırıl fırıl dönüyor şeklinde ifade ediyor. Çevresel sebeplerin başlıcaları ise iç kulak yarım daire kanalları ve salyangoz kaynaklı oluyor. Bu tip kaynaklı baş dönmeleri ani ve gürültülü başlıyor, genelde şiddetli oluyor ve beraberinde bulantı-kusma durumuları söz konusu olabiliyor. Özellikle iç kulak kaynaklı olanlarına bazen işitme kaybı ya da kulak çınlaması eşlik edebiliyor. Etraf dönüyorsa, ani ve şiddetli başladıysa, işitme kaybı ve çınlama varsa KBB; yavaş yavaş başladı ve hafif ise başınız kişinin etrafında dönüyor veya boşlukta kalıyır hissi ise Nöroloji ye başvurmak uygun olacak."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…