masAllah cnm cok sevindim görmenizeGunydin teyzeleriıiiiEki Görüntüle 2305691
Sıpamızi tam net olmasa da gorduk bugun cok sukur. Satla uyumlu dedi doktor. 6 bucuk haftalkmis10 gun sonra yine cagrdi. Icim rahatldi cok sukur.
InsAllah pozitifi görürsün canımBenimde dün olmam gerekiyordu olmadim adet oncesi testte negatifti bu sabah ilk idrarla yaptim tekrar yine negatif. Hem hamile gibi hissediyorum kendimi hem de negatif çıkınca umudum kırılıyor. Çok karmakarışık bir durumdayım. Beklemedeyim şimdilik. Belki mevsimsel geçiş belki psikolojik ve stres olabilir diye de düşünüyorum. Tabii ki hamile isem çook mutlu olucam inşallah öyledir. Evrene gönderdik mesaji bekliyoruz işte
Yarın git canım acile hafta sonuna kadar bekletme beniEvet geçti 1 gün bakalım gidicem bu hafta inşallah
Sen gece uyumadınmı bi baktım aktifsin üc gibi bi baktım sekizde ayaktasınIyi akşamlar kızlar vala eski mesajlarin hepsini okuyamadım nasılsınz vqr mi yeni haberler
Vala canım gece çok uyanıyorum bu ara tuvalete sonra uyku kaçıyor bi bakıyorum kk ya sonra 5:30 gibi sabah namazına uyanıyorum uyuyorum yine sabah 8 de yine ayaktayım eşimi işe yolluyorumSen gece uyumadınmı bi baktım aktifsin üc gibi bi baktım sekizde ayaktasın
Masallah canım valla ben hayatta okadar bölemem uykumu bende ise gitmeden kahvaltı hazırlayayım diye hic uyumuyorum bileVala canım gece çok uyanıyorum bu ara tuvalete sonra uyku kaçıyor bi bakıyorum kk ya sonra 5:30 gibi sabah namazına uyanıyorum uyuyorum yine sabah 8 de yine ayaktayım eşimi işe yolluyorum ☺
Kahvaltı eşim yapmıyor bizde kızımla sonradan yapioruz canım aynen bugün acayip yoruldum kızımın okulunun ilk günüydüMasallah canım valla ben hayatta okadar bölemem uykumu bende ise gitmeden kahvaltı hazırlayayım diye hic uyumuyorum bileanne olunca degisiyor dimi insan
Hayırlısı olsun canımm rabbim zihin acıklıgı versin hepsineKahvaltı eşim yapmıyor bizde kızımla sonradan yapioruz canım aynen bugün acayip yoruldum kızımın okulunun ilk günüydü
Amin kuzum insAllahHayırlısı olsun canımm rabbim zihin acıklıgı versin hepsine
Vertigoda baş dönmesi oluyor diye biliyorum ama bunun için bir şey dediler mi?Kızlar benim bir maruzatım var
Uyusamda uyumasamda sürekli bas dönmem oluyor.
Yakın dönemde kan testi yaptırmıstım biliyorsunuz degerler gayet normaldi.
Bas dönmesi göz kararması düsecek gibi hissin olmasını yasayanlar oldumu hic aramızda?
Bu bir hastalıksa ne hastalıgı olabilir
Tansiyonda sürekli normal cıkıyor anlamıyorum nedendir
Beyin cerrahınamı gitmem gerekiyor bunun icin canım? Gitmedigim icin bilmiyorumkiVertigoda baş dönmesi oluyor diye biliyorum ama bunun için bir şey dediler mi?
Eğer hamileysem lekelenme ne kadar sürerHerkesin farklı Rabbim düzensizlik yaşatmasın tarihler hep karışıyor
Galiba dahiliye ya da kulak burun boğaz. Dur bi bakalim.Beyin cerrahınamı gitmem gerekiyor bunun icin canım? Gitmedigim icin bilmiyorumki
Amiiiiinn inş. canım cümlemize kısmet olsun paylaşmak sevinçli günler göstersin sana da bebiğini sıhhatle kucakla inş.Amiiiiiin nnnn insallah cicegim saglıcakla al kucagına bebisini fotolarınıda burada paylas insallah
Doç. Dr. Seçkin Ulusoy, baş dönmesi sorunu yaşayan kişilerin hangi hekime görünmesi gerektiğine dair şu bilgileri veriyor: "Denge sistemimizin oluşumuda başlıca iç kulaktaki yarım daire kanalları, göz, eklemler, beyin-beyincik sorumludur. Bunlardan beyin ve beyincik ile ilgili olanına santral yani merkezi vertigo sebepleri diyoruz. Bunlar nöroloji branşının ilgi alanına giriyor. Bu durumu hastalar "yer ayağımın altından kayıyor, boşlukta gibiyim, sandalda ayakta sallanıyomuşum gibi his oluyor, başım sizin etrafınızda dönüyor" gibi şikayetlerde bulabiliyor. Bunlar dışındaki baş dönmeleri periferiktir (yani çevreseldir) ve bunlarda tipik olarak çevrenin döndüğü hissi ön planda oluyor. Hastalar bu durumu etraf fırıl fırıl dönüyor şeklinde ifade ediyor. Çevresel sebeplerin başlıcaları ise iç kulak yarım daire kanalları ve salyangoz kaynaklı oluyor. Bu tip kaynaklı baş dönmeleri ani ve gürültülü başlıyor, genelde şiddetli oluyor ve beraberinde bulantı-kusma durumuları söz konusu olabiliyor. Özellikle iç kulak kaynaklı olanlarına bazen işitme kaybı ya da kulak çınlaması eşlik edebiliyor. Etraf dönüyorsa, ani ve şiddetli başladıysa, işitme kaybı ve çınlama varsa KBB; yavaş yavaş başladı ve hafif ise başınız kişinin etrafında dönüyor veya boşlukta kalıyır hissi ise Nöroloji ye başvurmak uygun olacak."Beyin cerrahınamı gitmem gerekiyor bunun icin canım? Gitmedigim icin bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?