Geziodu en son oİste geldim burdayım
Ama sen yoksun
Olursa kaparsin neden olmasinTembel demede tembel olmasın bari
Valla ben bilmem böcegim ilk ben dedim pipili diye bir hediyeni alırım artık
Bnm de surkli oluodu cnm hala da oluo. Kanszliktan olabilir. Hatta ogrenmden once demistim surkli gozlerm karario diye. Hamile deilsem gidicm dr a diyeKızlar benim bir maruzatım var
Uyusamda uyumasamda sürekli bas dönmem oluyor.
Yakın dönemde kan testi yaptırmıstım biliyorsunuz degerler gayet normaldi.
Bas dönmesi göz kararması düsecek gibi hissin olmasını yasayanlar oldumu hic aramızda?
Bu bir hastalıksa ne hastalıgı olabilir
Tansiyonda sürekli normal cıkıyor anlamıyorum nedendir
Merhaba, işte ben de öyle hamile olduğumu düşünüyorum. Adetime daha on gün var, pek fazla somut delil yok, olması da bu kadar erken çok zor ama içimdeki hisse tüküreyim çok kuvvetli.Kızlaarr nasılsınız reglime bugünğ saymazsak 7 gün kaldı
Geçen günlerde yoğun akımtım oldu çok afedersiniz rengi sümük rengi gibi
Şimdilerde yok
Yüzümde çok minik 2 tane sivilce çıkmış iğne ucu kadar iltihaplı değil :)
Geçem gün ani bir ölüm haberi aldık eşimin iş arkadaşı vefat etmişti
Orda annesini falan ağlarken gördüm çok üzüldüm
Karnımda bi.şeyler pır pır etti sanki bişey kıpırdadı gibi
Sonra dünde sesli bi şekilde kardeşime seslendim kasığıma iğne batar gibi.bi.sancı girdi
Daha sık sıkışmaya başladım
Astli içwcwk içmiyorım normalde ama gazoz içtim geçen inanılmaz hoşuma gitti
Yani.böyle şeyler işte sizde ne var ne yokkk
Merhaba, işte ben de öyle hamile olduğumu düşünüyorum. Adetime daha on gün var, pek fazla somut delil yok, olması da bu kadar erken çok zor ama içimdeki hisse tüküreyim çok kuvvetli.
Benim bir yılı gecti canım. Ama daha önce böyle yoğun hissetmemiştim. Bir de ayaklarımın altı niye yanıyor anlamıyorum. Şeker hastalığında yanarmış diye okudum, hamile değilsem ve bu yanma böyle devam ederse şekerime bir baktiracagim artık.Canım sanki bu ay benimd içime doğuyor
Ama daha öncese çok hissettiğim oldu
Sen kaç zamandır isriyorsun bebek
Bizim 8 ay bitti nerdeyse
Canım dosya ekle seçeneğine tıklarsan acılan pencerede resimlere girince insta watsap hepsini gösteriyor.Kizlar yaa bana vatsptan gelen fotoyu atamiyorm buraya sizin de oyle mi. Sadece kendi telimden cekilen foto atilio buraya
Dosya ekle > dokümanlar > resimler şeklindeKizlar yaa bana vatsptan gelen fotoyu atamiyorm buraya sizin de oyle mi. Sadece kendi telimden cekilen foto atilio buraya
Canım rüyanda erkek gorduysen kesin erkektir ben soyliyim.anneler rüyası çıkıyor cinsiyeti.cin takvimi ne diyor?Ulaaa gerckten pipili gelirse herkesin icine dogmus dicem. Ruyalrmda da hep erkk goruom.lakabini da tembel pipili koyarm artk
Benim çin ve Rus takvimim erkek ama 2 gün önce kız gördüm. Bugün de canım çok limon istediCanım rüyanda erkek gorduysen kesin erkektir ben soyliyim.anneler rüyası çıkıyor cinsiyeti.cin takvimi ne diyor?
Canım aynısı bana olmuştu.degerlerim iyiydi.bi 3 4 gün öyle devam etmisti.sonra geçmişti.kendine dinlenmeye beslenmeye dikkat et biraz bu araKızlar benim bir maruzatım var
Uyusamda uyumasamda sürekli bas dönmem oluyor.
Yakın dönemde kan testi yaptırmıstım biliyorsunuz degerler gayet normaldi.
Bas dönmesi göz kararması düsecek gibi hissin olmasını yasayanlar oldumu hic aramızda?
Bu bir hastalıksa ne hastalıgı olabilir
Tansiyonda sürekli normal cıkıyor anlamıyorum nedendir
Beyin cerrahınamı gitmem gerekiyor bunun icin canım? Gitmedigim icin bilmiyorumki
Valla çin takvimi bende tutmuştu ama tutmayan da var.ruyanda kız gorduysen kız da olabilir canım.anneler genelde ruyadaki çıkıyor.ben de ruyadaki çıktı çin de ciktiBenim çin ve Rus takvimim erkek ama 2 gün önce kız gördüm. Bugün de canım çok limon istedi
Ay inan ki cin takviminde de erkek ciktiCanım rüyanda erkek gorduysen kesin erkektir ben soyliyim.anneler rüyası çıkıyor cinsiyeti.cin takvimi ne diyor?
Canım dosya ekle seçeneğine tıklarsan acılan pencerede resimlere girince insta watsap hepsini gösteriyor.
Tsk edem cnm yaptmDosya ekle > dokümanlar > resimler şeklinde
Rüyam harici her ok erkeği işaret ediyorrValla çin takvimi bende tutmuştu ama tutmayan da var.ruyanda kız gorduysen kız da olabilir canım.anneler genelde ruyadaki çıkıyor.ben de ruyadaki çıktı çin de cikti
Geldimm geldimm simdi bende kayinvalidem geldi cay icmeyeİste geldim burdayım
Ama sen yoksun
O zmn teli pek alma eline laf eder falan amanGeldimm geldimm simdi bende kayinvalidem geldi cay icmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?