Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlaarr nasılsınız reglime bugünğ saymazsak 7 gün kaldı
Geçen günlerde yoğun akımtım oldu çok afedersiniz rengi sümük rengi gibi

Şimdilerde yok
Yüzümde çok minik 2 tane sivilce çıkmış iğne ucu kadar iltihaplı değil :)
Geçem gün ani bir ölüm haberi aldık eşimin iş arkadaşı vefat etmişti
Orda annesini falan ağlarken gördüm çok üzüldüm
Karnımda bi.şeyler pır pır etti sanki bişey kıpırdadı gibi
Sonra dünde sesli bi şekilde kardeşime seslendim kasığıma iğne batar gibi.bi.sancı girdi
Daha sık sıkışmaya başladım
Astli içwcwk içmiyorım normalde ama gazoz içtim geçen inanılmaz hoşuma gitti

Yani.böyle şeyler işte sizde ne var ne yokkk

Bnm de surkli oluodu cnm hala da oluo. Kanszliktan olabilir. Hatta ogrenmden once demistim surkli gozlerm karario diye. Hamile deilsem gidicm dr a diye

Merhaba, işte ben de öyle hamile olduğumu düşünüyorum. Adetime daha on gün var, pek fazla somut delil yok, olması da bu kadar erken çok zor ama içimdeki hisse tüküreyim çok kuvvetli.

Merhaba, işte ben de öyle hamile olduğumu düşünüyorum. Adetime daha on gün var, pek fazla somut delil yok, olması da bu kadar erken çok zor ama içimdeki hisse tüküreyim çok kuvvetli.

Canım sanki bu ay benimd içime doğuyor
Ama daha öncese çok hissettiğim oldu
Sen kaç zamandır isriyorsun bebek
Bizim 8 ay bitti nerdeyse

Canım sanki bu ay benimd içime doğuyor
Ama daha öncese çok hissettiğim oldu
Sen kaç zamandır isriyorsun bebek
Bizim 8 ay bitti nerdeyse
Benim bir yılı gecti canım. Ama daha önce böyle yoğun hissetmemiştim. Bir de ayaklarımın altı niye yanıyor anlamıyorum. Şeker hastalığında yanarmış diye okudum, hamile değilsem ve bu yanma böyle devam ederse şekerime bir baktiracagim artık.

Kizlar yaa bana vatsptan gelen fotoyu atamiyorm buraya sizin de oyle mi. Sadece kendi telimden cekilen foto atilio buraya

Canım aynısı bana olmuştu.degerlerim iyiydi.bi 3 4 gün öyle devam etmisti.sonra geçmişti.kendine dinlenmeye beslenmeye dikkat et biraz bu ara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…