Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ovittrella mı canm catlatma iğnen, bende yarın gece yapmam lazım ama gonal-f gibi değil sanki yapamam gibi geliyo sen kendin yaptın dimi
Evet kuzum
Çok kolay merak etme ben gonalf bilmiyorum ilaçla büyüdü yumurtalar ama onun gibi diyorlar benziyormuş yani
Zaten çok ince ucu hiç hissetmiyosn bile yaparsın sen
Asilama ne zaman haber ver asilamadan sonra mutlaka haberleselim

Canimmm
Senin bata 6 gun kaldi
Belirtin varmiii
Canniiimmmm
Hocbir belirtim yok cok az akintim vardi iki gun once falan degerlendirdimartik kafayi yedim akinti görür gormez degerlendiriyoruz hicbir belirtim yok zaten persembe randevum var insallah olursa asilama yaptircaz

Rahim kalınlığı derken belli bir ölçü söyledimi bana geçen hafta gittiğimde 12 mm olmus demişti
Hayır ölçü demedi dediki daha haftası küçük olabilir gebelik varsa yoksa rahim kalınlığıdır söktürücü veririm adet olursun gelir bakarız falan dedi ama ben hamile olduğumu düşünüyorum nedense :)

Canniiimmmm
Hocbir belirtim yok cok az akintim vardi iki gun once falan degerlendirdimartik kafayi yedim akinti görür gormez degerlendiriyoruz hicbir belirtim yok zaten persembe randevum var insallah olursa asilama yaptircaz
Insallah asilamaya gerek kalmaz
Kasik agrin bel agrin yokmu canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…