İnşallah can inşallahInsallah gebeliktir yaaa ♥♥♥
Amiiin kuzum rahim kalınlığıda olabilir dedi çok umutlanmak istemiyorumInsallah bebektir nazlidirallah saglikla gelismesini saglasinnn
Evet kuzumOvittrella mı canm catlatma iğnen, bende yarın gece yapmam lazım ama gonal-f gibi değil sanki yapamam gibi geliyo sen kendin yaptın dimi
Aksiyon uzulecek bir durum yok ki regliye 20 gün kala yaptim imkanı yok çıkmaz zatenKız çılgın yapma öyle şeylerburda bir arkadaş yapmıştı bunu ama doğru bilgi vermez canm boşa umutlanır üzülürsün boşver
Duphaston, agnucaston, folbiol, glukofen kullanıyorum cnmNe ilacı kullanmıştın canm
Merak ettim canimKullanılmış test olmaz canım
Hadi inşallah canım bebiştirrr yaz mutlakaKızlar kızlar şimdilik haberler iyi doktor ultrasondan baktı ya gebelik ya rahim kalınlığı dedi kan testi verdim 2 buçuk ta çıkıcak off çok heycanlıyım buda ultrason görüntüsü nolur dua edin
Test yaptınmı evde hiçEvet canım bat 5 ti
Rahim kalınlığı derken belli bir ölçü söyledimi bana geçen hafta gittiğimde 12 mm olmus demiştiAmiiin kuzum rahim kalınlığıda olabilir dedi çok umutlanmak istemiyorum
Can adetten önceki gün erken gebelik testi yaptım negatiftiTest yaptınmı evde hiç
CanniiimmmmCanimmm
Senin bata 6 gun kaldi
Belirtin varmiii
Rahom kalinligi neden olur ki bebek olusmadi icin zemin hazirlaninca rahim kalinlasmaz miAmiiin kuzum rahim kalınlığıda olabilir dedi çok umutlanmak istemiyorum
Sen dene işe yararsa peşinden gelirizTarık alanın oynadığı filmde şemsiye filminde vardı şemsiyenin altında kucağında çocuk darisi başına diye söylüyordu
Hayır ölçü demedi dediki daha haftası küçük olabilir gebelik varsa yoksa rahim kalınlığıdır söktürücü veririm adet olursun gelir bakarız falan dedi ama ben hamile olduğumu düşünüyorum nedense :)Rahim kalınlığı derken belli bir ölçü söyledimi bana geçen hafta gittiğimde 12 mm olmus demişti
Hiç bilmiyorumki valla aslında bilgisi olanlar yazsa keşkeRahom kalinligi neden olur ki bebek olusmadi icin zemin hazirlaninca rahim kalinlasmaz mi
Hamile bulur bulmaz yapicamSen dene işe yararsa peşinden geliriz
Hamilelik baslangıcında ve adet yaklaştıgında tahim kalınlaşırmış canım nette okumustum benHiç bilmiyorumki valla aslında bilgisi olanlar yazsa keşke
Anladım canım inşallah bebektir yaaa bekliyoruz haberiniHayır ölçü demedi dediki daha haftası küçük olabilir gebelik varsa yoksa rahim kalınlığıdır söktürücü veririm adet olursun gelir bakarız falan dedi ama ben hamile olduğumu düşünüyorum nedense :)
Insallah asilamaya gerek kalmazCanniiimmmm
Hocbir belirtim yok cok az akintim vardi iki gun once falan degerlendirdimartik kafayi yedim akinti görür gormez degerlendiriyoruz hicbir belirtim yok zaten persembe randevum var insallah olursa asilama yaptircaz
İnşâllah bebiş geliyorKızlar kızlar şimdilik haberler iyi doktor ultrasondan baktı ya gebelik ya rahim kalınlığı dedi kan testi verdim 2 buçuk ta çıkıcak off çok heycanlıyım buda ultrason görüntüsü nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?