• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok üzüldüm pko olunca başta bir doktor var dedi sonra diğeri yok dedi sonra en son var aylardır. . Yani sonra dan çıktığı için var yok demeleri normel zaten adetlerimde de yansıdı maalesef
Yumurta tembelliği işte. .
Insaallah düzelir diyorum kzu düşünmeden edemiyorum valla sicilve çok yaptı bana adet zaten düzensiz aylardır
Klomen le zar zor büyüdü yumurtam
benim klomen buyutmuyor bıle

Insallah ya cunku gercekten asilamadanda korktum nolcak bilmiom ikimizde de sorun yok bide doktor cok detayla bilgi vermio ya cnm yanio duramiorum dedim sonuc icin 11 den 4 de kadar bkletti vicdansizlar girdigimle ciktigim bir oldu insan degiller 😡

Yaa aşılamanın ne zorluğu varmışki canm bende cuma günü yaptırcam aşılamayı korkutma 🤭😜😜

🤰🤰Dua Listemiz🤰🤰

09.09 icecreamm icecreamm :KK9:
10.09 L Loriklorik :KK9:
11.09 E Eslem91 :KK200:
12.09 B bocek345
13.09 sosmivida sosmivida
14.09 Icebergsss Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09 Misst Misst
17.09 rosebatum rosebatum
18.09 burcusami burcusami
19.09 hayal alemi hayal alemi
20.09 M Melegim15
21.09 S Sibelll16
22.09 15yusra11 15yusra11
23.09 kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz
24.09 D Deryakadir
25.09 Ebrubeyazit Ebrubeyazit
26.09 M Minikbirmucizemeselesi
27.09 A Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09 Mrsiron_ Mrsiron_

Arkadaşlar Günaydın:oops:

Vakit dua vaktidir :dua:

Listedeki herkesten bugün için 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" duasını okumasını,
E Eslem91 arkadaşımızın kendi niyetiyle abdestli bir şekilde Meryem suresini okumasını ve tilavet secdesini yapmasını unutmamasını rica ediyorum. Dualarımıza E Eslem91 arkadaşımız için niyetlenerek başlayabiliriz. E Eslem91 canım arzu edersen ismen dua almak için ismini belirtebilirsin :KK200:

Arkadaşlar kim okumuş kim okumamış takibini yapmak imkansız hale geldi. Kalabalığız ve çok fazla başka muhabbetler de var haliyle. Dilerseniz farklı bir topik açılsın veya herkes sorumluluğunu biliyor ve her gün hatırlatıyorum da zaten okuduğunuzu belirtmeyedebiliriz. Sonuçta kul hakkını önemsemeyen okudum da diyebilir.
Bunun takibini yapmak imkansız gibi ama buradaki arkadaşların bu hakka girmeyeceğini düşünüyorum. Karar sizde :KK36: N Nana Ana

benim klomen buyutmuyor bıle
arkadaşlar benim de adetim iki ileri bi geri her ay oluyordu ama aşırı tuylenme ve kilo problemim vardı geçen yıl gidince bana da pko dedi ama hormonlarim normal çıktı Fsh 6.33 Lh. 3.64 Prolaktin 29.93 Dhea sulfat 405.5 E2 58 Testesteron total 0.69 sadece dheas hormonum yüksek lh fsh den düşük nasıl pko oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X