Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı durumdayız cnm bnmde 3 yıl oldu ve sebepsiz aşılama tüp falan denedin mi hiç i şallah kuzum bu ay senin olsun ve bebiş gelsin inşallah
Daha yeni denemeye karat verdim bu cuma kontrole gidicem gunumde gecti ama umursamiyorum artik acikcasigene husran artik eczaneden test almaya utanir oldum okadar yani artik sen denedin mi

Pijamaysa iyi recep ivedik ne diyodu burasi kilotlu çorap kokmuş kimse giymesin ona gore
Yaniiiiqq kilotlu corap kokuyor burasifonda lebbiihhh vele diştiri vele diş sevdiştiriii dil esvaye eyni huurraaaa huuurrraa huurraaaaaa

Herkes bunu okuyunca bir aynaya bakmıstır kesin

Daha yeni denemeye karat verdim bu cuma kontrole gidicem gunumde gecti ama umursamiyorum artik acikcasigene husran artik eczaneden test almaya utanir oldum okadar yani artik sen denedin mi
Kaç gün geçti kuzum belki beklemediğin anda gelmiştir cnm inşallah öyledir 2 klomen+çatlatma ignesi 1 aşılama oldu cnm önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…