- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben bilmem beyimm bilirKorkmaaa kızkalabalık olcaz tüm topik çıkın çıkın gelin pijama partisi yapcaz
Hangi bölüm canımOkuya okuya anca yetistimaz aöf sınavlarına hazırlık için çalıştım
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnızKoca yok evde tektabi sarkiya baglarsin
Enişteye selamlar sevgiler saygılar hürmetlerBen bilmem beyimm bilir
Tuttuuunn kollarimdddaannYalnızım dostlarım yalnızım yalnız
SÜPERRRRRRR
Evet evet evet eminim dün gece kutlayıp yattın yaKiz bir daha baaakk
Daha yeni denemeye karat verdim bu cuma kontrole gidicem gunumde gecti ama umursamiyorum artik acikcasiAynı durumdayız cnm bnmde 3 yıl oldu ve sebepsiz aşılama tüp falan denedin mi hiç i şallah kuzum bu ay senin olsun ve bebiş gelsin inşallah
Ahhhh ulennn AhhhhTuttuuunn kollarimdddaann
duseriiimm simdiiiiii
Pijamaysa iyi recep ivedik ne diyodu burasi kilotlu çorap kokmuş kimse giymesin ona goreKorkmaaa kızkalabalık olcaz tüm topik çıkın çıkın gelin pijama partisi yapcaz
Yaniiiiqq kilotlu corap kokuyor burasiPijamaysa iyi recep ivedik ne diyodu burasi kilotlu çorap kokmuş kimse giymesin ona gore
Ilahiyat gülümHangi bölüm canım ☺
Herkes bunu okuyunca bir aynaya bakmıstır kesinGözleri degisik oluyor nasıl anlatsam acaba, nemli gözler(grip olursun gözler yaşlı gibi olur o sekilde) ve göz kenarlari asagiya düsmüs yüz solgun oluyor diyebilirim. Ben ordan anladım ama herkeste anlayamiyorum tabii onun ki çok anlasilirdi.
Kız sen ne deluuussuuuunnnYaniiiiqq kilotlu corap kokuyor burasifonda lebbiihhh vele diştiri vele diş sevdiştiriii dil esvaye eyni huurraaaa huuurrraa huurraaaaaa
Acaba gozlerim cokmus muHerkes bunu okuyunca bir aynaya bakmıstır kesin
Kaç gün geçti kuzum belki beklemediğin anda gelmiştir cnm inşallah öyledir 2 klomen+çatlatma ignesi 1 aşılama oldu cnm önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıcamDaha yeni denemeye karat verdim bu cuma kontrole gidicem gunumde gecti ama umursamiyorum artik acikcasigene husran artik eczaneden test almaya utanir oldum okadar yani artik sen denedin mi
Huu huuuuuu hunim yok sadeceKız sen ne deluuussuuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?