Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşâllah kuzum ya Rabbim kimseyi aratmasın ne kadardır istiyorsun bebiş bi sorununuz var mıAmin insallah insallah hepimize isteyen herkese cifter cifter
Benim önceki adetimden 50 gün geçti canım geçen hafta salı kan verdim negatifti tarlusal içtim 5 gün oldu hala olmadım bugün sağlık ocagında tekrar kan verdim bakalımDur bakalım bekleyelim o zaman. Bat ne zamandi kuzum senin
3 sene oldu zman zaman bunalip biraktim tedaviyi sebepsiz infertilite oldugumuz icinde sadece bwklwyin diyorlar her ay husran banada dua edinİnşâllah kuzum ya Rabbim kimseyi aratmasın ne kadardır istiyorsun bebiş bi sorununuz var mı
Canımsın kanımın kadınımsın hem ilk hemdeee son aşkımsınnnnCannnnnssiiiinnnn![]()
Kuralım sofrayııısavrulul durmusum
Bogulmuuusssuummmmm beeennn![]()
Aynı durumdayız cnm bnmde 3 yıl oldu ve sebepsiz aşılama tüp falan denedin mi hiç i şallah kuzum bu ay senin olsun ve bebiş gelsin inşallah3 sene oldu zman zaman bunalip biraktim tedaviyi sebepsiz infertilite oldugumuz icinde sadece bwklwyin diyorlar her ay husran banada dua edin
Sofra nerde ben geldimKuralım sofrayııı![]()
Belki ikiside kimyasaldı canım genelde kimysallarda cok akıntılı geliyor yogun oluyor ama bir arkadasta cok az kanamayla kimyasal yasadıgınıda belirtmisti degisebiliyorYok canım benimki normal regldi yani kanamam vardı hatta geç bitti, zaten tahlili bir hafta önce yaptırdım sonucu geç aldım. Ben yerleşmeden değil kimyasaldan şüphelendim ama geçen ayda şüphelenmiştim siyaha yakın pıhtılı ve ağrılı bir kanamaydı bu sefer öyle değildi belirtiler tutmuyor iki ay farklı oldu kan tahlili yaptırmadığım için hangisi kimyasal bilmiyorum
Korkmaaa kız
Koca yok evde tekCanımsın kanımın kadınımsın hem ilk hemdeee son aşkımsınnnn
Her kelimen aklıma bi şarkı getiriyordu kafam güzel bu akşam mm![]()
Kız onu dün kutlamıştık zaten