• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy bnde gicik oluom kiz ewlendigimizden beri 2 kez teline baktim esim her gun kurcalio nefret ederim bn o özeldir konusmalari fln okuo karsindaki insanin özeli var nie okuosun die cok kavga ettim artik okumuyo yada bna yakalanmio ama teli hala kurcalio malesef cins bunlar aslinda bilmiolarki biz daha temkinli insanlariz guveniliriz korkudan sacmaliolar 😡
Yani kadınlara derler meraklı filan diye ama bazı erkekler daha meraklı, güvensizlik değil de cinslik bu artık yani 😀😀

Benimde disimde iltihap var birtek antibiyotik cözüyor iltihabı biliyorum ama bir senedir antibiyotik kullanmıyorum ki antibiyotik gebelikte düsüge sebep olabiliyor istersen önce tedavini yaptır sonra bebek icin calısma yap kuzum en saglıklısı bu.
Benim bulantım yok denecek kadar az biraz huylu olmasam hicbirseyden midem bulanmaz hatta boyuna hic baktırmadım kuzum ama masallah son iki gündür bas dönmesi yasamıyorum 🤨

Maşallaah diyelimmm sevindim kuzumm , tabii ki oyle yapacagim zaten doktoruma da gidince soracagim. Doktor ilaç vermeden kullanmamak lazım ilac iyi birsey degil mecbur kalmadikca kullanmayalim ozellikle gebelik dusunenler.

Kuzum dis konusunda ablam hamileyken cok sorun yasadi ve uyusturmadan cektirdi sirf acisindan bi keredr kurtulayim die ve antibiyotik veya agri kesici vermediler hic hamile olmadim bi bucuk senedir ilk kez ilac iciorum 100mg o bile agir gelio ama cevremde duydugm kadariyla gebelikde gerilik veya cocuk dogdukdan sonra buyuk ölcude sorunlar cikabiliomus adet sokturucu bile zararliymis bi kac marka ilaci ilerde cocugun hormonlarinda cikio veya kist gibi seyler olusabiliomus en yakindan 2 kisi antibiyotik ve agri kesici kullanmis birinin sag kulagi %80 duymuomus biride 5 aylikken bebegi dustu ilac yuzunden oyuzden ilac dusuk bile olsa dikkat edilmeli doktora sorulmali gebelik dusunuluosa icilmemeli cok zararli sana olmasa yawruna olur allah korusun 🤲🤲

Evet haklisin canim dis agrisi berbat birsey gecen gunduzun karisiyor resmen, su antibiyotik bitsin. Kadin dogum doktoruma da soracagim bunu da. Yani bu ay reglim bittikten sonra calismalara devam etmiyim o zaman Ekim ayindan sonra mi devam etsem bilemedim ki daha mi saglikli olur oyle. Vucuttan tamamen ne zaman atiliyor bilemedim hiç

Insallah esimde ayni seyi diyor bu aralae bakalim her iste bi hayir vardir 😘😘yarin kan verem
Yarin kan vericeksin saglik ocagina pazartesi alicaksinn cok uzun ya bu süre meraktan catlarimben simdi pazartesiye kadar bence yaron acile git yaptir 1 saate sonucu al bizi de merakta birakma lorikim:KK12:

Maşallaah diyelimmm sevindim kuzumm , tabii ki oyle yapacagim zaten doktoruma da gidince soracagim. Doktor ilaç vermeden kullanmamak lazım ilac iyi birsey degil mecbur kalmadikca kullanmayalim ozellikle gebelik dusunenler.
Sagol cicegim 🥰 kesinlikle evet🤪😂

abbaaaw ne yazışmışsınız kızlaaar
miyop olan gözlerim daha da görmez oldu oku oku:halay:
L Loriklorik yarını iple çekcez kuzum inşallah sen bana hamiş gibi geliyorsun nedense içimdeki his:KK8:
benimde bugün kasıklarımda değişik değişik hareketlenmeler var kızlar yumoş dönemi de bitti 3-4 gün oldu
hayırlara vesile olsun inşallah
batları yaklaşan kızlar merakla sizleri bekliyoruz:cool:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X