• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik canm naptın.? Okumaya üşendim sayfaları ya. 🙈 Merak ettim seni doktora gittinya bugün ne dediler, test felan yaptılar mı vs.
Giittikkk canim . Asilama icin bu ay dedi ilaclari vericem takviye onlari kullab obur ay baslayalim dedi ben de dedim ki zaten adet degilim bu ay direk baslayalim tedaviye zaman kaybi olmasin dedim . Tamam dedi iste hem benden hem de esimden bi takim testler istedi . Iki tane de ilac yazmisti . Ve bu ilaclarin bi tanesi 109 digeri 129 liraydi almadim 🤣🤣kan testi icin ciktik baska yerr sorduk esim ile benim toplam 500 lira tutuyordu. Aslinda saglik ocaginda yapılıyormuş bu testler yarin orda yaptircaz . Iste adetimin 2. Gunu tedaviye basliycaz🤗

Kızlar eskiler şey dermiş. Eğer adetin düzensizleşmeye başladıysa yakında hamile kalırsın; vücut kendini hazırlıyor derlermiş. Gerçekten de biz eşimle korunurken hiç adetim gecikmezdi bebek düşününce adetim gecikmeye başladı bilemedim🤔 Hamile olan hamişlerim🥰 Sizler önceki adetlerinizi nasıl oldunuz geciktimi veya farklı seyler yasadınızmı merak ettimmm🥰🥰
Şöyle geçerken bunu gördüm yazayım dedim :)
Benimde adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir.
Arada belki 27 olurdu ama hiç 28i geçmezdi.
Tam bir yıl korunmasız ilişkinin ardından geçen sene Temmuz’da 1 haftaya yakın geciktim.
Çok ümitlenmiştim hayatımda ilk kez gecikiyordum 😂
Kan testi yaptırdım 4. Gündü sanırım. Negatifti . Geç döllenmedir belki diye ümit ediyordum ki 2 gün sonra adet oldum.
Niye bu kadar uzun yazdım..
Çünkü o adet gecikmesinden sonra Ağustos’ta hamile kaldım. Ama o Temmuz’da çok fena yıkıldım demek ki olmuyor dedim akışına bırakmıştım.

Şöyle geçerken bunu gördüm yazayım dedim :)
Benimde adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir.
Arada belki 27 olurdu ama hiç 28i geçmezdi.
Tam bir yıl korunmasız ilişkinin ardından geçen sene Temmuz’da 1 haftaya yakın geciktim.
Çok ümitlenmiştim hayatımda ilk kez gecikiyordum 😂
Kan testi yaptırdım 4. Gündü sanırım. Negatifti . Geç döllenmedir belki diye ümit ediyordum ki 2 gün sonra adet oldum.
Niye bu kadar uzun yazdım..
Çünkü o adet gecikmesinden sonra Ağustos’ta hamile kaldım. Ama o Temmuz’da çok fena yıkıldım demek ki olmuyor dedim akışına bırakmıştım.
Hadi ya ne güzel hayırlı olsun canım☺️ İnşallah benimde öyle olur 2baydır çok düzensiz inşallah vücut kendini hazırlıyordur🥰🥰

Kızlar eskiler şey dermiş. Eğer adetin düzensizleşmeye başladıysa yakında hamile kalırsın; vücut kendini hazırlıyor derlermiş. Gerçekten de biz eşimle korunurken hiç adetim gecikmezdi bebek düşününce adetim gecikmeye başladı bilemedim🤔 Hamile olan hamişlerim🥰 Sizler önceki adetlerinizi nasıl oldunuz geciktimi veya farklı seyler yasadınızmı merak ettimmm🥰🥰
Bende şöyle oldu... hamile kalmadan önce ki 2 ay düzensiz oldu. 4 bes gün önce olmam gerekirken 7 gun once oldum . Ilk iki gun kahverengi lekelenme gibi olup regl gününde tam gelmişti. Bunlardan sonra ki ay gebe kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X