Bu mide ikinizide kaldırır sıkıntı yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mide ikinizide kaldırır sıkıntı yok
En kisa zamanda insallah rabbim nasip etsinBen daha evlenmeden evlenip çocuk yapcam diyenlerdenim eşimde tıpkı senin gibi bi bebişi severken hissettim çok acı oluyor elden bişey gelmiyor![]()
Neee üc tane gebemiiiii masallah masallah allah sayılarımızı arttırsın insallah hayırlı olsun kuzum saglıkla gelsinValla süpriz bir bebiş hikayesi biraz hüZünlü.
babam kanser 4 aydır ve dede olamadığı için keyifsizdi. Sanırım Allahım kalbine ve kalbime göre verdi ameliyatından sonra hamile olduğumu öğrendim. Gerçekten süpriz bizde anlamadık nasıl yaptık![]()
Kız herşeyimiz aynı mı ne bnde 28Amin insallah yaslar kac sizlerin benim 28
Yok yok şirinlerdeki azman kedi vardi gargamelle onu giyÖnce Yicez sonra eritcez tam benlikhangi pijamamı giysem acaba leopar mı twety mi
![]()
Anladım canim ☺E kiz hamis oldgunda yuzde 90 oluo ama gogus agrisigarip bi agrisi oluo yani insan anlio. Sut yapmya baslio ya ondan
![]()
Ölümlü dünya yiyelim gitsinBu mide ikinizide kaldırır sıkıntı yok![]()
Bu bnm kadınlar kulubunde ikinci katıldığım topik cnm hatta çok şaşırdım bugun biri seni etiketledi oraya görmedin sanırımDiger mekan????????
Hamis olanlari tebrik ederim masallahİyi akşamlar kızlar. Kaç tane hamilelşk haberi aldık bugün maş Allah sağlıkla kucağınıza almayı naisp etsin inş![]()
Ay inşallah seninde canımmOy kendi cocugunla olsun ayni tablo insallah canim
Kuzu 10 sayfa diyor o geldikçe biz konuşuyoruz sabaha ulaşır zahar son sayfayaSeninde ne yaptigin belli degil tatli yiyordun en son![]()
![]()
ehh tatli tatli uyu bari
Yok görmedim grubun adı neActık tatlım grup listeyide pylastım bildirimi gelmedimi sana?
Yola devammm ekmek kırıntisi atalim bulur biziKuzu 10 sayfa diyor o geldikçe biz konuşuyoruz sabaha ulaşır zahar son sayfaya![]()
İnşâllah kuzumEn kisa zamanda insallah rabbim nasip etsin
Hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almak nasip etsinBen hamileyim çok şükür rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip eder inşallah![]()