- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
Al mektuplarini ver mektuplarimiKelle paça varsa ben yokum bu aşk burda biter![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al mektuplarini ver mektuplarimiKelle paça varsa ben yokum bu aşk burda biter![]()
Kiz bu bnm sofram deildi ki zatenYemedinmi![]()
Gitmeeee daha karpuz kescezKizlar iyi geceler cok güldüm saYENİZDE
En guzli en rahati benceDelü geliyür mü olsun ölede![]()
Bulantın varmı ilk aylar ya ondandır benceKiz bu bnm sofram deildi ki zatendelüüü.
Bide bebisi ogrendgimden beri acaip yemeklerden tiksnme ve istahszlik var hep acim![]()
Anam oku oku bitmedi gozum pörtlediBnmki de iice killandi yaaher gun laf edio bana
Bacim insallah sensindir beyin firtinasi yasadim seni ararkenBni kastettin sanirim![]()
Senin sofran degilmi kandirildikKiz bu bnm sofram deildi ki zatendelüüü.
Bide bebisi ogrendgimden beri acaip yemeklerden tiksnme ve istahszlik var hep acim![]()
Bak bu tutmadı 3 yıllık Antalya cnm6 senelik erzincan peki sen
Evt ilk aylr oldgu icinBulantın varmı ilk aylar ya ondandır bence![]()
Yaaaaaa Raaaaaab ne qaaa saf arkdslrim var. Dikkt et kandirilma baskalri tarafndanSenin sofran degilmi kandirildik![]()
![]()
![]()
Ben seni okuyup üflerim kızNazar ederler simdi bak nasilda güzel yiyor diye nazar degerse bana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynj ayni film acio sewmiom onun izlediklerini yok izlicem yok burda cok takiliom vs baslioBnmki rekortmen telden kıskanıyor ya![]()
OlsunBak bu tutmadı 3 yıllık Antalya cnm![]()
HahahaAl mektuplarini ver mektuplarimi![]()
![]()
![]()
Yok yok evelallah kanmamYaaaaaa Raaaaaab ne qaaa saf arkdslrim var. Dikkt et kandirilma baskalri tarafndan![]()
Bnm benBacim insallah sensindir beyin firtinasi yasadim seni ararken![]()
Anlat bacim sensen bende yok canim sacmaliyorsin gene diyorum kendimede bir anlatsanda icim rahatlasa ne degisti bacimGelirsenz yaparim aynisini![]()
Orası öle ama bunun yolda gelmesi varEn guzli en rahati bence![]()