- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 32
Ayy ben de yokum kelledeYok yok evelallah kanmamben zaten kelle paca demistim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben de yokum kelledeYok yok evelallah kanmamben zaten kelle paca demistim.
Sobe yakaladim en sonunda anlattiysan okim dedim ondan aradimBnm benokurken hemen yazcksin aklindakini yoksa kacio yetisemion
![]()
Ozel araban olmasi lazmOrası öle ama bunun yolda gelmesi var![]()
Hepsi aynı cinsAynj ayni film acio sewmiom onun izlediklerini yok izlicem yok burda cok takiliom vs basliohepsi ayni
Hu huu nerdesiniz gençler buralar çok sessiz kalmış nerde beni bol ekşınlı konular konuştuğumuz topik nerde nerde nerdeee
@Loriklorik N Nana Ana15yusra11 @Sibelll16 F Fatma KTL @icecreamm @Antoryum123
Beklemekseni @bi prenses annesi ve etiket yapamadığım diğer canlar
Kocam da yok bugün rahat rahat takılabilirim Hu huuu parti başlasın![]()
Geçer zamanla canım merak etmeEvt ilk aylr oldgu icinbulanti yok cok sukur ama hep bi rahatszlk var midemde
Gönüller bir olsun
❤Gönüller bir olsun![]()
Özel helikopterimi çağırın banaOzel araban olmasi lazmuzerine kapatick bisy giy gel yeter
Kac gun vardi senin.Anlat bacim sensen bende yok canim sacmaliyorsin gene diyorum kendimede bir anlatsanda icim rahatlasa ne degisti bacim
2 gun geciktim bende benimde gogus uclarimda kabarcik cikti yanlari zonklyr uclari kasnr ben kendimi autuyorum uzulmim diye deterjani degistirdim falan diyeKac gun vardi senin.
Bnm son 10 gun yavastan agrimya basladi. Once yanlardan. Ama dokununca agriodu. Ara ara sizlama seklnde agri oluodu. Bide bnm normlre gogus uclrim hep sönük olurdu dokunnca belirgnlesrdi. Ama bu sefer hep ucu çıkıkti. Baslarda hep dolgundu. Sonra zaten sutyensz duramaz hale geldm
Enişteme selamlarSenin koca yok ama benimki dibimde
Igneyi yaptık ama öncesinde de akıntım oldu şeffaf ya inşAllah asilamada yumurtlamayı felan kaçırmayız dimi.?
ilişki de yasak, yasak olmasa değerlendirirdim valla bizim adama zaten yasakken tatlı geliyo![]()
Kac gun vardi senin.Anlat bacim sensen bende yok canim sacmaliyorsin gene diyorum kendimede bir anlatsanda icim rahatlasa ne degisti bacim
Kuzu nasıl yani enfeksiyon kapmasın diye ilişki yasagı oluyor demediler mi sanaBu arada bn bisey solucem tepki gostermeyin sakin pismanim cogu kisi rahim filmi sonrasi iliski yapmami soledi hastanedeki bayanlarda , rahim filmi cekildiginde hic damla kan gelmedi bugun hic agrim sizim yoktu bnde acaba dedim iliski oldu esimle ama agri yime yoktu iliski bittikden snra wc de kan geldi birazda acio gibi sorun yoktur dimi cunku normal yasama dewam ediliomus ve konustugum cogu kiside sorun olmamis toplanan kan simdi bosalmis olabilirmiki ?cok utaniorum ya
Senide ifşalıcam bigünNaaa ben böyle bise olduğunu yeni öğrendimya qııı![]()
Yoo doktor bisey demedi sadece adetliyken 2 veya 3 .gunu gel dedi bn dedim agrim var oda agri kesiciyi bosa vermioruz normal dedi asilama programina alcaz ilaclarina bi iki gun devam et dedi o kadar hic kimse bisey demedi baskaKuzu nasıl yani enfeksiyon kapmasın diye ilişki yasagı oluyor demediler mi sana