Kız seninde mi Kocan evde yok bu gece yoksaHe baci herif yerine senle yatcam bu gece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız seninde mi Kocan evde yok bu gece yoksaHe baci herif yerine senle yatcam bu gece![]()
Allahim ben hangi topige düstum![]()
![]()
![]()
![]()
Esime her sabah soyledigim bir laf var bedenim ayakda kafam yatakda yarinda oyle olsunHe baci herif yerine senle yatcam bu gece![]()
Umidim yok ama insallahHosgeldin cicek![]()
Batın gecmis eklemiyim yeni durumunu eklerim insallah gebesindir tatlım![]()
Herkes bunu okuyunca bir aynaya bakmıstır kesin![]()
Yok kiz horluya horluya uyuyor sabah erken kalkyrKız seninde mi Kocan evde yok bu gece yoksa![]()
İnşâllah cnm ya bigün hepimiz o listeye gircez en başa talibimBebegim batı gecmis insallah hamistir arkadasta gebelerin listesine alırız![]()
Eki Görüntüle 2306632
Kızlar catlatma iğnemin 11. günündeyim asilamanin 9. Günü. dayanamadm kan testi yaptım.. Sonuç bu.. Yükselir mi sizce?
Orada icli köftemi gördüüümmmBuyrun kizzlaaarrr gece soframizaaaellerimle hazrldim haaa iki dakkdaa
Insallah umidim yok ama hayirlisi olsunHosgeldin cicek![]()
Batın gecmis eklemiyim yeni durumunu eklerim insallah gebesindir tatlım![]()
Cok amin insallahİnşâllah cnm ya bigün hepimiz o listeye gircez en başa talibim![]()
Tipik kocaYok kiz horluya horluya uyuyor sabah erken kalkyrgene bu sabah ben ona derim artik bedenim ayakds kafam yatkds kaldi diye
![]()
Allah yardımcısı olsun yaralarını tez sarsın insallah cok üzüldümValla yalan olmasn ama dis geblk miydi kalbi mi durmustu neydi ole bisy
Tam otomatik kari aldi benim ki kendine nere yatcan oglen yemege gelyr aksam yemegi var sabah kahvaltisi var bir aksam rahatimTipik kocahahaha o gidince yatarsın yine
bnmki sabah gelecek onla uyurum diye rahatım
![]()
Abowwww işin zor valla Allah yardımcın olsunTam otomatik kari aldi benim ki kendine nere yatcan oglen yemege gelyr aksam yemegi var sabah kahvaltisi var bir aksam rahatim![]()
Amin baci cunartesi pazar yok Allahdan yarim gunAbowwww işin zor valla Allah yardımcın olsun![]()
Gitme olmus yirmi sayfa iki dk yazmada bitireyimSen gelene ben uyucam![]()
Ne iş yapıyor işi eve mi yakın her öğün evde zor valla kızAmin baci cunartesi pazar yok Allahdan yarim gun![]()