• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
InsAllah cnm ya eşimin haberi yok duysa kizar zaten 🙄 inatla sabretmemi beklio eşim ama olmuyor işte benim belirtiler hala devam ediyor özellikle göğüs ağrım her adet donemi sislik oluyordu evet ama eğilip kalktikca sızlamasi suphelendijryor dokunamiyorum
Adetin gecmismiydi ayy hadi bu ay cok kisiden guzel hber alcaz insallah hamilelik haberini verirsin 🤞🤞🤞🤰🤰🐣🤲🤲🤲🤲🤲

Kizlar sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum islaik oluyor birde dün de bugünde beyaz KREM gibi ama biraz daha sulu akıntı geldi böyle olanı var mi arada karnına birşeyler batıyor sanki sabah kalktığımda ateş olcerim olsaydı olcecektim ama vücut isim bata sıcak geldi bana bu arada safak 7 😋 dogum günü suprizi gelsin bana bundandaha güzel ne hediye olabilir ki 😄
Bende de var aynı belirtiler canım özellikle gece ateş basıyor bana eşim ateş fışkırıyor resmen diyor ama ölçtugumde 36.5 çıkıyor çok yüksek olmasa da yumdan oncesi genelde benim 35.5 falan olur karın ağrım yok oldu garip bi şekilde kasık ağrım var hafif bel ağrısı var ve en berbati gögüslerim şiş ve el değmiyor eğilip kalkarken bile acıyor insAllah guzel haberler alırız 🤲🤩

Günaydinn kizlar ben yine bi soruyla geldim :KK9: benim bugün yirmilik dislerim cekilcek :rolleyes: Doktor sonradan antibiotik veriyomu ve bu yum haftasina yan etki yaparmi hic bi bilginiz varmi?
Seviliyosunuzz kizlaar :KK200:
Ay allah yardimcin olsun cok skntili bi durum yanlis hatirlamiosam bna verdi 1 hafta agri kesici ictim antibiytigi hatirlamiorum bn agri kesiciyi spreyde yazdirmistim umarim gönlune gore olur ve insallah kolay agrisiz rahat gecicerirsin 20 dis sorununu 🤲🤲🤲

Günaydinn kizlar ben yine bi soruyla geldim :KK9: benim bugün yirmilik dislerim cekilcek :rolleyes: Doktor sonradan antibiotik veriyomu ve bu yum haftasina yan etki yaparmi hic bi bilginiz varmi?
Seviliyosunuzz kizlaar :KK200:
Bende dün kullanmaya başladım salı günü çekilecek benimde. Allah kolaylik versin çektikten sonra biraz zor oluyor ama geçiyor bir haftaya. Antibiyotik yum. Ilgisi olmadigini dusunuyorum rahat ol insanlar hamileyken bile kullaniyor

Bende de var aynı belirtiler canım özellikle gece ateş basıyor bana eşim ateş fışkırıyor resmen diyor ama ölçtugumde 36.5 çıkıyor çok yüksek olmasa da yumdan oncesi genelde benim 35.5 falan olur karın ağrım yok oldu garip bi şekilde kasık ağrım var hafif bel ağrısı var ve en berbati gögüslerim şiş ve el değmiyor eğilip kalkarken bile acıyor insAllah guzel haberler alırız 🤲🤩
Bat ne zaman canim benim 19 u kasigim ağrıyor vajinam ağrıyor

Dün gece biyerden sonra bıraktımdı sabah dönerim diye ama maşallah sayfalar katlandığı için ancak ulaştım karaya şimdi bi bıraksam tel.i 1 saate yine birikcek çalışamıyorum resmen bu topikten çıkıp da 😀
Burası bize maaş baglamalı 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X