Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bakın bakalım dün ve bugün ki ovu testleri bunlar ne anlama geliyor anlayan var mı

Eklentiler

• 153BF533-9B28-4FF0-8428-F1DFD4502DF5.webp
    153BF533-9B28-4FF0-8428-F1DFD4502DF5.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
Adetin 2. gününden beri hep alttan muayne oldu 🤭 Aşılama da tabi alttan oldu ince uzunca bisey vardı onunla spermi gönderiyolar zaten kanül mü ne bise demişlerdi. Ben burda çok ayıplar yol kat ettim ya 🤭🤭🤭
Cnm bende aldım randevu inş gerke kalmaz hamile kalırım bu ay da eğer olmazsa tahminen adetin 3.günğne aldım muayene eder alttan heralde ben vajinismusu 4 buçuk ay önce yendim korkuyorum alttan muayeneden bide adetken zaten daha rahatsız oluyo insan yani acıyo mu çok

Cnm bende aldım randevu inş gerke kalmaz hamile kalırım bu ay da eğer olmazsa tahminen adetin 3.günğne aldım muayene eder alttan heralde ben vajinismusu 4 buçuk ay önce yendim korkuyorum alttan muayeneden bide adetken zaten daha rahatsız oluyo insan yani acıyo mu çok
Ayy geçen ay ben de allltan muayene oldum adetliyken🤭🤭🤭 acımıyor ya korkma kiz 🤣alttan bakacağını bilmiyordum . Hazirlan dedi ben geliyorum esime bakiyom kafa hareketi ile ne yapicam diyorum🤣🤣 o da vucudu ile ne biliyim diyor🤣🤣sonra doktor geldi dedi ki camasirini cikarmalisin 🤣🤣kaynar su döküldü üstüme sanki🤣🤣

Ayy geçen ay ben de allltan muayene oldum adetliyken🤭🤭🤭 acımıyor ya korkma kiz 🤣alttan bakacağını bilmiyordum . Hazirlan dedi ben geliyorum esime bakiyom kafa hareketi ile ne yapicam diyorum🤣🤣 o da vucudu ile ne biliyim diyor🤣🤣sonra doktor geldi dedi ki camasirini cikarmalisin 🤣🤣kaynar su döküldü üstüme sanki🤣🤣
Ama hani zaten adetlisin ya ni tuhaf olmadı mı 😆😆

Cikarken esime diyorum ki adamdaki mide de mideee ama haaa🤣🤣🤣 cok tuhaf oldum zaten adetliyken bakildigini bilmiyordum🤣🤣gozumu kapattim muayene olurken cok utandim🤣🤣
İşte miğde meselesini diyorum bende😆😆 ya o an adetken olan şey geliverse nolcak 😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X