Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki neden öyle oldu diye sordun mu yaşın küçük daha şimdiden menopoz mu oluyor saçmalığa bak ya😒😒

Hayır hayır sakın böyle düşünme ve deme çok iyi hatırlıyorum ben daha 7. 8. sınıflardayken birini 20 yaşında menapoza girdiğini duydum ne güzel adet sorunu yok derdim cahillik işte, annemler kızardı saçma sapan konuşma biz ne kadar üzüldük daha kaç yaşında kız diye. Şimdi benimde durumum olmasa belki de bikac aya belki bikac seneye bende aynı durumu yasayabilirdim diye düşünüyorum.

Bilmezmiyim canım ben evlenmeden önce hemen istiyorum çocuk diyodum böyle zor olduğunu bilmiyordum meğer ne zormuş ama vardır bi hikmeti diyorum bende doktora gidip kontrolleri yaptırıcam bu ayda olmucak eşim bedelli askerliği var gidicek ama hiç moral bozmuyorum🤗 daha 2nci aya girdik evlilikte yaşımdan dolayı çocuk istiyorum artık tabi ama etraftan biri yoksa olmuyormu çocuğunuz dedi o an düşündüm olmuycakmı diye 10dk falan kendimde değildim resmen o cümle beynimde kaldı sonra dedimki olacak rabbim zamanında vericek..sadece doktorlar bozmuyor insanın moralini çevredeki insanlarda öyle bizler güçlü inançlı insanlarız inşallah olucak ❤️❤️🤗🤗
Ah insallah olucak olucak neden bizde diger insanlar gibi normal yolla kalamiyoruz

Kuzum sıkma canını sen bi. Her doktor ayrı birşey diyor. Bazı ozel doktorlar oara için gelip tüp bebek yaptırsınlar die boyle soyleyebiliyor. Keşke kanuni ye devam etseydin. Buraya ara verme konusunda haklısın bana belki kızacak okuyanlar ama biz bebek isteyenleri burası kötü etkiliyor die duşünüyorum. Burda 1 cocuk 2 cocuk sahibi olan var işi gucu olup yani çeşitli uğrasu olanlar var ama bzim gibi tek odak noktası bebek olanlar için kötü etkiliyor. Bende arada sırada bakıyorum.
Ah insallah olucak olucak neden bizde diger insanlar gibi normal yolla kalamiyoruz
çok takıyoruz çünkü bundan..benim akrabam evlendi çocuk bikaç ay istemiyoruz demişti ilk geceden hamile kalmış..bizim aklımızda fikrimizde çocuk çocuk aman karnım ağrıdı acaba hamilemiyim aman midem bulandı aman kasığım aman aman aman..kendi kendimizi yiyip bitirmekten başka bişey değil..her belirtiyi ona bağlıyoruz kafayı yedik..burdada okuypruz aa acaba bendede bu belirtiler var hamilemiyim sonra kırmızılar hüsrann..takma bacım takma en önemli salmak kendimizi yoksa hem psikolojimiz gidicek hem moraller sıfır..sabırsoz insanlarız hemen oluversin istiypruz ama öyle hop oluvermiyor işte bizleride imtihan ediyor rabbim ölçüyor. Yumurtlama zamanlarını değerlendirip geçicem bende olursa olur zaten o psikolojiyle ilişki yapmak bile etkliyor bıraktım akışına amannnnnn de geç🤗🤗🤗

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

🌷Eylül🌷
@Gonulmeyvesi bat 17
@Ahenfatma bat 17
@Serimeri bat 18
@Blackinfinity bat 18
@bocek345 bat 19
@Eslem91 bat 19
Artemissisipi Artemissisipi bat 19
@LadyMorganas bat 19
icecreamm icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
@Firstandlast bat 22
@Ggden bat 22
@Venuseva bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
rosebatum rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@elifgulavsar bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Umutumut82 bat 27
@meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30

🐞 Ekim 🐞
15yusra11 15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
D Deryakadir bat 4
@Andyou bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
M Minik mucizee bat 11
@Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
Beklemekseni Beklemekseni bat 28
C Cokoprenses83 bat 29

🤱 Beybililerimiz 🤱
@tiktaktok bat 1 E 🤰
@Babyandmom bat 6 A 🤰
@Martilikiz07 bat 9 E 🤰
@Ojej bat 11 A 🤰
@Seval2321 bat 11 E 🤰
@hayalinizle bat 12 A 🤰
@Emine Hatayli bat 19 A 🤰
F Fatma KTL bat 20 A 🤰
@mervecancan bat 20 T 🤰
@Caghla_29 bat 23 A🤰
@emine1115ygt bat 23 A 🤰
@Gncgztc bat 24 A 🤰
@Sumeyyee__ bat 26 A 🤰
@Lepistesb bat 28 A 🤰
@Ftskrcm bat 30 A 🤰
@zambak189 bat 30 A 🤰
bende katılmak istiyorum aranıza 2.denemem olacak buay

Cok kötüyüm kizlae uzun bir sure buraya ara vermeyo dusunuyorum kafam cok daginik cunku bugun doktora randevum vardi gittik amh düşük ciktigi icin gebelik sansi yokmus asilamada tutmaz dedi bize moralim cok bozuk cookk yol boyunca agladim 😟hala kendime gelmis degilim yumurta rezervim azalmis . Anne olma sansim git gide düşüyo. Tup bebege bas vurmamizi onda da %40 sansimizin oldugunu söyledi . Cok moralim bozuk hakkonizi helal edin .Allaha emanet olun arasira bakarim buraya
canımm çok üzüldümm
ama ne olur moralini yüksek tut
yaşın çok küçük
neden böyle olurmuş peki birşey dedimi doktor
sen hiç yumurtlamanı ovulasyonda falan takip ettin mi görüyormuydun pik
amh değeri düşük olup okadar çok hamile varki bu forumlarda
ne olur bozma moralini

Doktora gittik asilama isin amh 0.91 oldugu icin asla asilama tutmaz normal yolla da gebe kalamazsin anca tup brbrk dedi o %40 ihtimal

Zaten bademciklerim sismis butun vucudum agriyor ooff hersey ust uste geliyo
Kendi sağlığından olursun güçlü ol ki güzel şeyler olabilsin canım

Insallahhh insallah esimle yikildik resmen bi de wn iyi doktora gittik . Bize dedigi seye aklim almiyor

Insaaalllahhhh yine de cok sukur Allah beterinden korusun hepimizi . Evlat hasreti cok zor artik gucume gidiyoe parklarda civil civil anneleri ile oynayan cocuklar gormek . Cocuk ile ilgili herseuden sogudum . Ya millet korunarak bi le hamile kaliyor
Hiç düşünme bunu bazen en iyi dediğin doktor aslında hiçbir şey bilmeyen doktor olabiliyor nerden bilecen dimi sen inşallah içini gönlünü ferah tut tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan olur inşallah Rabbim ol der olur 🙏🙏🙏

Hiç düşünme bunu bazen en iyi dediğin doktor aslında hiçbir şey bilmeyen doktor olabiliyor nerden bilecen dimi sen inşallah içini gönlünü ferah tut tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan olur inşallah Rabbim ol der olur 🙏🙏🙏
Insallllllllaaahhhhhh demekten baska bisey gelmiyor gonlumden

canımm çok üzüldümm
ama ne olur moralini yüksek tut
yaşın çok küçük
neden böyle olurmuş peki birşey dedimi doktor
sen hiç yumurtlamanı ovulasyonda falan takip ettin mi görüyormuydun pik
amh değeri düşük olup okadar çok hamile varki bu forumlarda
ne olur bozma moralini
Pik goruyordum gecen au hatta ovu denedim pik gordum.
Demedi bisey neden duser dedim dedi ki bazilari 1 elma ile bazilar2 elma ile dunyaya gelir . Anlamadim ne demek istedigini p an doktorun

Demedi bisey neden duser dedim dedi ki bazilari 1 elma ile bazilar2 elma ile dunyaya gelir . Anlamadim ne demek istedigini p an doktorun
Canım o şu demek zannımca her kadın belirli yumurta rezerviyle dünyaya gelir ve ömrü boyunca her ay bir veyahut daha fazla olmak koşuluuyla o yumurtayı , yumurtanın bittiği döneme ise menopoz diyor.

Canım doğuştan itibaren belli bir yumurta rezerviyle dünyaya geliyoruz. Yaşadığımız süre boyunca da bu yumurtalar her ay atılıyor adet kanamasıyla. Yani biz yumurta üretmeye devam etmiyoruz, doğuştan getirdiğimiz yumurtalar büyüyüp olgunlaşıp çatlıyor. Onu demek istemiş.

Ama neredeyse bes gün önce test yaptın daha batına üc gün var hatta iki gün kala kan testi verecem diyosun erken ögrenmenin buradaki yararı ne olacak simdi besgün öncemi ilaclara basladın?

Kan testinde olurda üzülürsen diye ben kırmızılar koydum gönderilerine
İnsallah üzülmezsin insallah bebegin sana tutunur ve insallah saglıcakla kucagına gelir cok isterim ben bunu gönül koymanı istemem cicegim
Ah benim gulummm
Bende pihtilasma var iğne baslanazsam tutunmasi zorlaniyo
Tabiki herşey takdiri ilahi sadece tedbir benimki
Evet yarin bata 2 kala olucak tahlil vericem ilerler ilerlemez rabbim bilir ama en azindan elimden geleni yaptım derim
Iğne aldım eczaneden bakalım rabbim ne diledi hakkimizda

Cok kötüyüm kizlae uzun bir sure buraya ara vermeyo dusunuyorum kafam cok daginik cunku bugun doktora randevum vardi gittik amh düşük ciktigi icin gebelik sansi yokmus asilamada tutmaz dedi bize moralim cok bozuk cookk yol boyunca agladim 😟hala kendime gelmis degilim yumurta rezervim azalmis . Anne olma sansim git gide düşüyo. Tup bebege bas vurmamizi onda da %40 sansimizin oldugunu söyledi . Cok moralim bozuk hakkonizi helal edin .Allaha emanet olun arasira bakarim buraya
Canisi bence bosuna uzuluosn.bi kere senin yasin kucuk ve duznli adet goruosn. Yumlarla ilgili bi operasyon falan da gecirmedin cok sukur.Bunlr onmli faktrler. Ve bi drla sinirli kalma bence de. Cogu kisiye imkansz dedikleri halde hamile kalmislr. Once bi deneyin her syi bklm gerisi Alllha artk.

Insallah cok tesekkur ederom Allah rqzi olsun 🎀🎀❤saka gibi hersey aklima gelmezdi hic asilama tup bebek vs. En korktugum seyler basima geliyor
Cnn benim hiiiiic uzulmuyosun hatta moralini yüksek tutuyosunilk işin bitkisel olarak bunu ne yukseltebilir onun araştırmasını yap ve testini tekrarla sen hep cabala elinden ne geliyosa yap ama karalar baglama ve rabbim ins verecek mujdeni ben inanıyorum
Ve 2 tupbebek yaptırdım sebepsizdi bizimki ikiside tutmadi ama kendiliğinden 6 gebelk var şimdi şimdi şimdi %40 vs şansa bakma benim oda 40 bile değilmiş baksana 0 mis
Yani elbetteki boyle bi ihtimalle de gebe kalacaksan neden olmasinki oda senin verilen olur

L Loriklorik merhaba bence üzülme 1 2 dr a daha görün tek dr a göre hareket etme. İstanbuldaysan benim dr n bilgilerini verebilirim her konuda yardımcı oluyo ve olur olmaz net bilgi veriyor hemen umutsuzluğa kapılma lütfen
Cok tesekkurler ozelden verebilir misin bilgilrrini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X