- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Adetin nasıl oluyor senin yogun mu az mı mesela takip ediyormusun hiçBen normalde cok guclu biriyimdie ama bir anda pat diye cocuk sahibi olamayacagimizi ogrrenince yikildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin nasıl oluyor senin yogun mu az mı mesela takip ediyormusun hiçBen normalde cok guclu biriyimdie ama bir anda pat diye cocuk sahibi olamayacagimizi ogrrenince yikildim
Tamam cicegim insallah gec döllenme olmusturMeraba kızlar hepinize benim bat 15 eylüldü hala adet olmadım haber vermek istedimBugün sabah idrar testi yaptım negatif
bundan 6 gün önce dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 0.2 çıkmıştı
beklemedeyim değişirse haber vericiğim
![]()
Ne demek amh degerm düsükmüs sen daha önce kan testleri vermemismiydin hepsi normal degilmiydi hemen su koyu vermekte ne demek oluyoCok kötüyüm kizlae uzun bir sure buraya ara vermeyo dusunuyorum kafam cok daginik cunku bugun doktora randevum vardi gittik amh düşük ciktigi icin gebelik sansi yokmus asilamada tutmaz dedi bize moralim cok bozuk cookk yol boyunca agladimhala kendime gelmis degilim yumurta rezervim azalmis . Anne olma sansim git gide düşüyo. Tup bebege bas vurmamizi onda da %40 sansimizin oldugunu söyledi . Cok moralim bozuk hakkonizi helal edin .Allaha emanet olun arasira bakarim buraya
L Loriklorik kuzum biliyormusun bazı doktorlar amh değerine bakmıyorNe demek amh degerm düsükmüs sen daha önce kan testleri vermemismiydin hepsi normal degilmiydi hemen su koyu vermekte ne demek oluyo![]()
Amin amin aminGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Eylül
@Gonulmeyvesi bat 17
@Ahenfatma bat 17
Serimeri bat 18
@Blackinfinity bat 18
@bocek345 bat 19
@Eslem91 bat 19
@Karakarsu bat 19
@LadyMorganas bat 19
@icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
@Firstandlast bat 22
@Ggden bat 22
@Venuseva bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
rosebatum bat 24
burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@elifgulavsar bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Umutumut82 bat 27
@meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
D Deryakadir bat 4
@Andyou bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
M Minik mucizee bat 11
@Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A![]()
Aynen. Canım boşver takma onu başkalarına da gitMal ya resmen doktor icime sinmedi adi o kadar duyulmus biri ama tirt
Canım benim burda bir arkadas bahcelievlerde özel muayehanesi olan bir doktoru öneriyordu cok memnunlardı biraz pahalı ama isinden anlıyor diyolardı belki hatırlarsın ona gitseniz ya bideBen doğal yoldan kalmak istiyorum herkes gibi . Ah insallah bi yerlerde bi mucize yanlislikla beni bulur
Valla varsa onu Allah oraya koyduysa sen taklalarda atsan bebelere birsey olmuyor dünyada kısmetleri varsaAh çiçeğim göbecazımda acaba bir bebiş varmıdır diye temizlik yapamıyorum kafayı yedirdi bana bu psikoloji![]()
Tabi canım hosgeldin hemen bat alalımbende katılmak istiyorum aranıza 2.denemem olacak buay
İnsallah hayırlı sonuclarını paylasırsın burada gülüm üzdüysem özür dilerimAh benim gulummm
Bende pihtilasma var iğne baslanazsam tutunmasi zorlaniyo
Tabiki herşey takdiri ilahi sadece tedbir benimki
Evet yarin bata 2 kala olucak tahlil vericem ilerler ilerlemez rabbim bilir ama en azindan elimden geleni yaptım derim
Iğne aldım eczaneden bakalım rabbim ne diledi hakkimizda
şuan reglyim bitince ovulasyon testi yapıcam ona göre bat belli olur ama tahmnmce 14-17 ekimTabi canım hosgeldin hemen bat alalım![]()
:)şuan reglyim bitince ovulasyon testi yapıcam ona göre bat belli olur ama tahmnmce 14-17 ekim
Tamam canım netlestiginde bat bilgini ver ozaman senşuan reglyim bitince ovulasyon testi yapıcam ona göre bat belli olur ama tahmnmce 14-17 ekim
HadiyaValla varsa onu Allah oraya koyduysa sen taklalarda atsan bebelere birsey olmuyor dünyada kısmetleri varsa
Bende regl oldum bugün hayaller baska aya kaldı zaten beklemiyordumda bu ay ücgün erken geldi sasırdım normalde otuzgün döngüm 28. Günde geldi![]()
Valla benimde öyle dısarda derdimi anlatacagım tek bir kimsem yok herkes bebekli herkes halden anlamıyor hepsi sap dediklerinde gebe kalıyor burada en azından hepimizin derdi aynı anlıyoruz birbirimizi sahsen bana iyi geliyorHadiyabenimde gelir bu ay zaten katılırım aranıza
valla artık bebek topiği olarak bakmıyorum bu guruba azcık kaynatalım diye giriyom ya
![]()
Aynen kuzucum bebeklilerle görüşemiyoruz artık kendimi yanlarında çok eksik hissediyorum ama şikayetlenmiyorum vardır zamanı Allah bilir diyorum ama içten içe üzülüyorum apartmanda bir komşum var 17 senedir olmuyor onunda ve son tüp bebek hakkıda bitmiş yine olmamış çok üzülmüştüm onadaValla benimde öyle dısarda derdimi anlatacagım tek bir kimsem yok herkes bebekli herkes halden anlamıyor hepsi sap dediklerinde gebe kalıyor burada en azından hepimizin derdi aynı anlıyoruz birbirimizi sahsen bana iyi geliyor![]()