Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben korunmuyorum diyorum ne zaman kısmetiyse ozaman gelir diyorum
En yakınların bile bebek haberini sana vermiyor o cok acı ya sanki kem gözlüymüsüz gibi ona cok sinir oluyorum🤦‍♀️ Kimiside düsüncesizce hemen yapıstırıyor hamileyim bak senden önce oldu diye🤦‍♀️ Allahın bela diye verdikleri bunlar herhalde😬
İşte bazıları düşünceli üzülür diye söylemiyor demekki napsınlar valla☺️ Aynen bazılarıda göbeklerini çekip çekip atıyolar gıcık oluyorum😂😭 ben hayırlısı ne zamansa o zaman olur diyorum valla kimse sormuyo zaten 😂😂

Kızlar selamlar nasılsınız takvimimin dediğine göre bugün bat günüm
Sanki biraz ağrım oldu gibi

Herkes nasıl iyi mi
Hamile haberi varmı
Test yapan varmı

N Nana Ana bugün dışardayken eczaneye gitmeyi düşündüm ve dedim ki boşuna ümidini kırma zaten bi iki günw regl olursun bışuna paranı harcama dedim ve almadım 8 haftalık gebe olanda çıkmayan bende mi pızitif çıkıcak 😄😄

KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA 15yusra11 15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH😍😍😍😘HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN😍😘🤗GELELIM SAADETE 15yusra11 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI😂😍😘 VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR

iyi
İşte bazıları düşünceli üzülür diye söylemiyor demekki napsınlar valla☺️ Aynen bazılarıda göbeklerini çekip çekip atıyolar gıcık oluyorum😂😭 ben hayırlısı ne zamansa o zaman olur diyorum valla kimse sormuyo zaten 😂😂
sormadiklari daha iyi strese girmiyorsun en azindan bana aile içini geçtim kolu komşu arkadaş çevresi de baskı yapar oldu sinirlerim bozuluyor hemen olmuyor iste bir de demezler mi elalem kaciniyo doğurmuş uyanın halimizden diye 😢

L Loriklorik ciğim hiç canını sıkma canım
Allah herşrye kadirdir
İbrahim saraçoğlunu dinle bu konuda mıtlaka
Ben adet olmayı bekliyorum soğan kürünw başkamak için sonrada testere dişli aslan penöesibi yapıcam günde iki kez

Henüz doktora gitmedim
Ama bçtkisel kürlerim bittikten sonra gidip baktırmayı dğşünüyorum

Doktorların bazıalrı felaket tellalı gibi
İçimde bi korku var gideöiuorum bi türlü

Allah çaresiz hiç.bir şey yaratmamıştır unutma
@Eneaciz kardeşimizin hikayesini hatırlıyorım ve anlatıyorum da hep
Be yakınlarımda da çok var bu şekilde sonrafan evlat sahibi olan

Bizimde evlatlarımız olacak Allahın izniyle

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin hepimize 😍😍😍

KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA 15yusra11 15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH😍😍😍😘HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN😍😘🤗GELELIM SAADETE 15yusra11 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI😂😍😘 VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Ağlayarak okudum tatlimbhakkinda hayirlisi bak bir dr kalmamak lazım zaten demiştim çok sevindim sanki kendim için olumlu bir olay olmuş gibi tatlım

Canım bak gördün mü elhamdülillah çok sevindimmm

İnsanın o doktoru dava edesi geliyor resmen

Sen ne hakla benim moralimi bozup hayat sevincimi evlat sevincimi umudumu elimden alırsın

Manevi tazminat davası görevi kötüye kullanma :sinirli::KK12:

Yaaa çokkkkkk sevindimmmm bak gördünmüüüü üzülmene değmedi rabbim bi kapı kapatır bir kapıyı sonuna kadar açarrr ay ne mutlu oldum kızzzzz tüm kalbimle hemde❤️❤️❤️ Hadi hayırlısı olsun tez vakitte inşallahhhhhhhhhh💃🏻💃🏻💃🏻

canımmm çok sevindim yaaa şükürler olsun

Canım bak gördün mü elhamdülillah çok sevindimmm

İnsanın o doktoru dava edesi geliyor resmen

Sen ne hakla benim moralimi bozup hayat sevincimi evlat sevincimi umudumu elimden alırsın

Manevi tazminat davası görevi kötüye kullanma :sinirli::KK12:
aynen kuzum yaa
resmen maddiyat olmuş herşey
resmen tüp bebek yapmak için muayene etmiş
insanlık kalmamış yazık yaaa

Kızlar selamlar nasılsınız takvimimin dediğine göre bugün bat günüm
Sanki biraz ağrım oldu gibi

Herkes nasıl iyi mi
Hamile haberi varmı
Test yapan varmı

N Nana Ana bugün dışardayken eczaneye gitmeyi düşündüm ve dedim ki boşuna ümidini kırma zaten bi iki günw regl olursun bışuna paranı harcama dedim ve almadım 8 haftalık gebe olanda çıkmayan bende mi pızitif çıkıcak 😄😄
İyi yapmıssın canım bende sekiz haftalık gebe degilmisim zaten regl geldi bugün bosver salla😅

Kactane yumurtan varmıs🤣🤣
Hayırlısı olsun gülüm bak gördünmü o salak doktorun ters bir anına denk gelmissiniz belliki cok sevindim baska bir doktora gitmenedee icini rahatlatmasınadaaa🥰🥰 insallah bebisi kucagına aldıgındada cok sevinicem kuzucum😘😘😍

10 ay oldu canim bugün yumurta ali kıvamında gül kuruşu renginde akıntı geldi galiba adet başlayacak yine onun için sordum birde muaneye gittigimizde nasil muane ediyor bilgin var mi
Reglin ücüncü günü git kan testi yaptırt canım hormonlarına bir baksınlar🥰

İyi yapmıssın canım bende sekiz haftalık gebe degilmisim zaten regl geldi bugün bosver salla😅

Seninde geldi demek
Hayırlısı olsun canım
Soğan kürğ denedin mi hiç
Ben bu ay adetim bitsin başlıcam 2.gün başlanıyormuş
Sende başla hatta topikçe başlayalım

Yani ibrahim saraçoğlu öyle bi anlatoyı ki diyosun tamam yaa bunu dğzenli yaparsam kesin hamile kalırım
Eşime de keçiboynuzu kürü uygulıcam inşallah
Bi olauım da reglll

Devlette o güne denk gelen randevu yok özel de pahalı çalışıyorum birde sürekli izin de alamıyorum 😢
Ozaman normal bir tarihe randevu al onlar sana yazar reglin ücüncü günü gel kan ver diye kontrol kaydı acarlar o ücüncü günde kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X