Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oldu canım bi dr hersene kadınlara bir iki kere böyle olmasını normal karsılıyoruz hatta altı ay süre veriyoruz düzelmezse hormon testlerini güncelliyoruz demis demekki yumurtalar saglamlasıyor🤩🤪 normalmis yani amh degerimide bulamadım saglık ocagında vermistim kan adetinde ücüncü günüydü aslında ama cıkmadı sonuclardaEki Görüntüle 2308661

Normalse iyiymiş o zaman 😜😃

15yusra11 15yusra11 arkadasimizdan allah razi olsun o tavsiye etti .hrr iste vardie bi hayir

Para tuzagi sirf parami aliyim de insanlarin umutlari ile oyniyim diyorlar resmen

Insallah stresssiz gecer sure

Rabbim cümlemizden razı olsun canım, bide güzel sonuçlarını duysam ne mutlu olurum anlatamam 😍😍

Bu amh a bakmadım ultrasonla anlayamıyorlar mı? Bana hiç bakılmadı yumurtalıkların hep iyi deyip geçiyorlar

Ultrasonla anlaşılmayabiliyomuş. Evet yumurta görebilirler ama rezervini göremiyolar, hep derler yumurtlamasan adet de olmazsın diye ama o da öyle değilmiş. Bazılarının yumurta büyüyemeden çatlıyo gidiyo gebelik de olusmuyo normal olarak.

varoş bilmiyorum bu ay adet olursam farklı doktora gidicem Allah izin verirse bu mevzuyu da soylicem amh hiç bakılmadi benim de baktiririm büyük ihtimal ultrasonda baktı rezervin düşük dedi ama artık doktorlara da güven yok vala 🙄

InsAllah adet olursam farklı doktora gidicem baktırcam canım konuşcam ultrasondan baktı rezervin düşük dedi ama amh bakmadi dr bende

Ultrasonla rezervinin düşük olduğunu görüyo catlatma iğnesi mi veriyo 🧐

Kuzum daha 23 yaşındasın emin ol o doktor sana sirf daha fazla para harcayin diye boyle söylemiştir özeller hep boyle cok nadir gerçekten tedavi eden git devlette de baktır sakin vazgeçme daha cok cok gencsin yumurta rezervi 40 tan sonra azaliyor sakin onun lafina bakipta vazgeçme eger devlettede oldu ki ayni sey cıktı ki sanmiyorum bana ozelden yaz sana bi doktor önericem oda özel hastanede.

Arkadaşlar bu konuda kesinlikle katılmıyorum yaşla alakası yokki bu durumun herkes mutlaka 40 yaşından sonra menapoza giricek diye bisey yok herkeste 40 yaşından sonra yumurta rezervi azalcak diye bisey yok. Hiç mi duymadınız erken menapoza giren insanlar, 20 yaşında bile bu durum olabiliyo.
Tabi Allah erken yaşta kimseye bu durumu yaşatmasın ama kesin hükümlü konuşmayın lütfen. He tabi L Loriklorik kafaya taksın kendisini paralasın yıpratsın demiyorum kesinlikle, mutlaka başka doktorlara da gitmek gerekiyo tek doktorla kalmamak gerekiyo bu devlet yada özel farketmez doktorun iyisine denk gelmek önemli. Rabbim hepimizi iyi insanlarla, iyi doktorlarla karşılaştırsın. Hepimize de isteyen herkese de tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla evlat nasip etsin 🤲🤲

Herhalde bakılmıyor yaa amh özel mi isteniyor anlamadm vallahi L Loriklorik diyince akluma takıldı kuzmmm 😔😔🤲 için temizdir senin kuzmm desene sence bende anne olurmym pek yakında 😔😔

Doktorun hormon tahlili isterken Amh de eklemişse vardır o değerde. Ben 2 defa yaptırdım 1inde yok 2.de var o değer.

Belki sana faydası olur L Loriklorik baksana amh değeri 0.20 imiş

Eklentiler

• 929306D8-75FD-4B5A-B2D6-1DAFB95EA963.webp
    929306D8-75FD-4B5A-B2D6-1DAFB95EA963.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 47
Ama biliomusun yumurtladigimi hissediorum özellikle sol kasigim bu kadar bariz hissetmedim agri var tatli tatli takvime gore o özel zmnaa girdim akintimda var bu film aci maci ama ise yario sanirim 😂😂😂😂
Ay yarasın kuzum bu aylarda hamile kalırsın insallah benimde bu ay sagdaki yumurtam düstü ben herseyi hissediyorum bi bebegi hissedemedim henüz🤪

Ay yarasın kuzum bu aylarda hamile kalırsın insallah benimde bu ay sagdaki yumurtam düstü ben herseyi hissediyorum bi bebegi hissedemedim henüz🤪
Ona kiz nasil dustu ? Ne demek dusmek
Ay insallah cumleten hamile kaliriz ya koca gobekli bi kadin olmak istiorum icinde canli bi melekle aslinda cok fazla kendimizi dinlemekde ii degil var sallican gelisi guzel isli olcak her seyi iplamicen adet gunu nu bile adet olunca yazcan takip yapmican bak hemn hamile kaliriz hatta gebelik istemeyenler daha cabuk hamile kalio umursamadiklari ve kndilerini dinlemedigi icin Acaba bizim sorunumuz bumu ki 🤔🤔🤔🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X