Öyle yapmaya çalışıyorum ama zorAynen sormaları çok yanlıs sanki herkesin hemen çocugu olmak zorunda duymamazlıktan gel hiç takmaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama zorAynen sormaları çok yanlıs sanki herkesin hemen çocugu olmak zorunda duymamazlıktan gel hiç takmaaa
Anladım canım git görün en azından içi rahat ediyor insanınArada böyle oluyor arada direk geliyor himm anladim canim bakım yarın bat günü ne olacak bence terli gelicek önden lekesi geldi zaten ayın 3 üne randevu aldım bakalim ne diyecek
Haklısın ama takarsan kafaya hiç olmaz rahatlaman lazımÖyle yapmaya çalışıyorum ama zor
Benimde öyle tatlım ama mevsime bağladım benMevsim degisimi desek bir ay etkilenir diger ay düzelirdi benimkisi cok tuhafyaburdan bir arastırayım ben diger topiklerden burada bize bilgi veren cıkmadı
![]()
Işte rahatlamaya ihtiyacim varAnladım canım git görün en azından içi rahat ediyor insanın![]()
Oldu canım bi dr hersene kadınlara bir iki kere böyle olmasını normal karsılıyoruz hatta altı ay süre veriyoruz düzelmezse hormon testlerini güncelliyoruz demis demekki yumurtalar saglamlasıyornormalmis yani amh degerimide bulamadım saglık ocagında vermistim kan adetinde ücüncü günüydü aslında ama cıkmadı sonuclardaEki Görüntüle 2308661
15yusra11 arkadasimizdan allah razi olsun o tavsiye etti .hrr iste vardie bi hayir
Para tuzagi sirf parami aliyim de insanlarin umutlari ile oyniyim diyorlar resmen
Insallah stresssiz gecer sure
Canim 1 ustu normal diye biliyorum benimde 3e yakin benimde hep az gelir dert etme
Bu amh a bakmadım ultrasonla anlayamıyorlar mı? Bana hiç bakılmadı yumurtalıkların hep iyi deyip geçiyorlar
varoş bilmiyorum bu ay adet olursam farklı doktora gidicem Allah izin verirse bu mevzuyu da soylicem amh hiç bakılmadi benim de baktiririm büyük ihtimal ultrasonda baktı rezervin düşük dedi ama artık doktorlara da güven yok vala
InsAllah adet olursam farklı doktora gidicem baktırcam canım konuşcam ultrasondan baktı rezervin düşük dedi ama amh bakmadi dr bende
Kuzum daha 23 yaşındasın emin ol o doktor sana sirf daha fazla para harcayin diye boyle söylemiştir özeller hep boyle cok nadir gerçekten tedavi eden git devlette de baktır sakin vazgeçme daha cok cok gencsin yumurta rezervi 40 tan sonra azaliyor sakin onun lafina bakipta vazgeçme eger devlettede oldu ki ayni sey cıktı ki sanmiyorum bana ozelden yaz sana bi doktor önericem oda özel hastanede.
Herhalde bakılmıyor yaa amh özel mi isteniyor anlamadm vallahi L Loriklorik diyince akluma takıldı kuzmmmiçin temizdir senin kuzmm desene sence bende anne olurmym pek yakında
![]()
Ay yarasın kuzum bu aylarda hamile kalırsın insallah benimde bu ay sagdaki yumurtam düstü ben herseyi hissediyorum bi bebegi hissedemedim henüzAma biliomusun yumurtladigimi hissediorum özellikle sol kasigim bu kadar bariz hissetmedim agri var tatli tatli takvime gore o özel zmnaa girdim akintimda var bu film aci maci ama ise yario sanirim![]()
İnsallah tatlımİnşallah mevsimseldir
Radyasyn 15 gune atilio die biliorum dogru degilmi bide madem zararli doktor nie demio iliski yasak korun kafam karistiCanım ben o ay dikkat ettim radyasyon bebeği etkiliyormuş. O ay hamile kaldım diyenleri de bu şekilde duydum sağlıklı olanlarda vardır muhakkak
Insallah hayirli haberler alirsin kuzumGünaydın kızlarBenim adetim bitti eve döndüğümde çalışmalara devam bir umut yğrasıyoruz işte
takmıcam bu ay kendime söz verdim zaten.. Eşimde sperm testi vercek cumartesi bakalım
![]()
Belki sana faydası olur L Loriklorik baksana amh değeri 0.20 imiş
Ona kiz nasil dustu ? Ne demek dusmekAy yarasın kuzum bu aylarda hamile kalırsın insallah benimde bu ay sagdaki yumurtam düstü ben herseyi hissediyorum bi bebegi hissedemedim henüz![]()