Al dördüzü kucagına da gör anyayı konyayıHerkes cogul diyor ben de oyle diyim dedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al dördüzü kucagına da gör anyayı konyayıHerkes cogul diyor ben de oyle diyim dedim![]()
O kadan da deeeeöölll coonoommmAl dördüzü kucagına da gör anyayı konyayı![]()
Teşekkürler kuzum
benim bi akraba asılamayla dördüzleri dogdu pazar günüO kadan da deeeeöölll coonoommm2 tenecik saglikli
Vuuuuhuuuuuuu nasil yani ilk asilamada mi eskiden tup bebekte cpgul geblik olurdu su aralar asilama ile de cpgul grbelik duyuyorumbenim bi akraba asılamayla dördüzleri dogdu pazar günü
Ay izleyemedim neler dedi kiKızlar zahideyi açın hemennnn show tv gebelikle ilgili şeyler söylüyor![]()
Canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğinCnm 6 gun kala agrilardan dolayı yaptım hayalet çizgi çıkmıştı 2 gun kalada 25 çıktı değer
Benim için belirti 1 hafta kala leke gelirdi gelmedi ama bel kasik bacak ağrısı falan vardı bide işime ama bunlar adetimle hemen hemen aynı belirtiler zaten
Inş sene olumlu sonuçlar alirsin cnm
hakkında hayırlısı olsun insAllah canım güzel sonuçlar alırsın
Rabbim hayirlisindan nasip etsin insAllah canım benim de 5 yaşında bi kızım var bi yılı aşkın bizde istiyoruz olmuyor bu ay ilk tedaviye başladık henüz sonuçlanmadiSelam kızlar bu totemden sonra hamile kalan var mı merak ettim doğrusuKatılım oldukça fazla mesajlar 2000 i geçmiş. Bende yeni gördüm grubu dahil olmak isterim
Okuyamadım da tek tek.
Benim 1 oğlum var 5 yaşında ama ikinci bebeği istiyoruz bir yılı aştı olmuyor. ben tün tetkiklerimi yaptırdım bir sıkıntı görünmüyor. Hayırlısı diyorum artık takip etmiyorum.
En iyisini yapıyosun güzel cicegim masallahBen gerçekten hiç üzülmedim çünkü vardır Rabbimin bir bildiği her şerde bir hayır vardır ben öyle bakıyorum bu olaya
Amin canım teşekkür ederim. Sana da inşalla hayırlısyla nasip eder allah.hakkında hayırlısı olsun insAllah canım güzel sonuçlar alırsın
Rabbim hayirlisindan nasip etsin insAllah canım benim de 5 yaşında bi kızım var bi yılı aşkın bizde istiyoruz olmuyor bu ay ilk tedaviye başladık henüz sonuçlanmadi
O saatte yatıp 7de nasıl kalktıgın ilgimi cekti suandaHyr kilo lari bn veriomda onlar vermio bni bncebebek degil gobek hesabi takilioz aman napiyim ac durcaz bebe oluncada yer dururum
cok uyku geldiydi ii durdum
![]()
Bi sorun yoksa tedaviye de gerek yok bence de canım boşuna hormon alma klomen-çatlatma iğnesi oldum canım bende pcis var yumurtlama da sıkıntı varmış başladık artık tedaviye esimde bi sıkıntı yokAmin canım teşekkür ederim. Sana da inşalla hayırlısyla nasip eder allah.
Tedavi ne yaptırıyorsunuz peki? Ben açıkçası tedavi olmayı düşünmüyorum. Hiç bir sorun yok diyor dr. Bu ay başında rahim filmimi çektirdim sonraki 4 ayı iyi değerlendirin dedi dr. Bu filim sonrası gebelik oranı %80 artıyormuş. Bakalım hayırlısıyla bekliyoruz. bizde.![]()
Güncelledim bebegim hayırlısı buymus demek
ilk deVuuuuhuuuuuuu nasil yani ilk asilamada mi eskiden tup bebekte cpgul geblik olurdu su aralar asilama ile de cpgul grbelik duyuyorum![]()