- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.226
- 133
Tam bnde onu dediydim ay bn 17 sene die hatirliodumIlk denemede mi.
Kız haberlerde gördüm bende bi çift 12 sene olmamış aşılamayla 4üz olmuş tokatta onlar sizin akraba mi yoksa![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bnde onu dediydim ay bn 17 sene die hatirliodumIlk denemede mi.
Kız haberlerde gördüm bende bi çift 12 sene olmamış aşılamayla 4üz olmuş tokatta onlar sizin akraba mi yoksa![]()
![]()
Maşallah vallaGecen haberlerde cikmis kadinin biri 17 sene cocuk sahibi olamamis ne yaptilarsa yok olmamis 17 yil sonunda tam dorduz bebegi olmus![]()
Bat tarihin 20sindeydi sonucun hicte düsük cıkmamıs gayet iyi kuzum cok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun gözünüzaydın olsunEki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
cok tsk ederimm canimm.. bi sicak bi soguk bide iste ailede birine gelince illa geciyo herkezeAyy iste varya havalar herkezi dagitio dikkat etmk lazimgecmis olsun
Yerine gitmistir insallah canımAyy bugün sabah işgenceydi resmenspermler sabah daha kaliteli oluyo diye 5de kalktik o jeli kullandim ama uykulu uykuluda ilişki hic cekilmiyomus bi göz kapali
![]()
oooo harikaaa insallah en kisa zamanda gönlüne göre gelir bebisin canimmKizlar ilk kez bole bisey yapiorum normalde hic anlamam örguden nasil
Karisik yapiom öle modeldogmamis hatta daha olmamis bebege battaniye
![]()
Maşallah valla![]()
Aynn ya grip degil ama bu ara cidden cok kotu salginmi var ne var bilmiorum sknti dikkat etmek lazimcok tsk ederimm canimm.. bi sicak bi soguk bide iste ailede birine gelince illa geciyo herkeze![]()
Cok guzel renklerine bayildim modeline bayildimmmKizlar ilk kez bole bisey yapiorum normalde hic anlamam örguden nasil
Karisik yapiom öle modeldogmamis hatta daha olmamis bebege battaniye
![]()
Cumartesi cnmNe zaman randevun zuzuumm
Ahh kiyammmaaammm ya
ayy insallah canimmYerine gitmistir insallah canımo tüpü full doldurdunmu canım ? Yoksa elinlemi sürüyordun?
Amin kuzum hepimizin olsun cok farkli motif yaptim ya oyuzden fikir aliyim dedim karisik oldu ii mi gercekten ilk kez örgu yapiomoooo harikaaa insallah en kisa zamanda gönlüne göre gelir bebisin canimm![]()
Gercekmi ay ts ederim cok mutluu oldum deniom iste kendi capimda ogrenmeye calisiom az cok biseyler bi gun bebegim olurda buyurse emegim olsun hatira kalsin dedimCok guzel renklerine bayildim modeline bayildimmm❤❤
Çıkabilir canım iğnenin etkisi en geç 14 günde geçiyormuş ben de o yüzden yapmıştım. Senin kesin olsun adeti bekle canım hayırlı haberlerleAa sende çok güzel öğrenmişsin maşallah, bana da nasip olur insAllah. Senin gibi olursa o zaman 24 ünde test yapsam bende de mi çıkar yaniAy yok hiç o kadar cesaretim yok ben regl tarihim 2 Ekim i bekliycem
![]()
Hamile olan sensin ilgi bekleyen omuBizimkisi aksam birakmdi ki bakimsurkli burdym diye kizio artk
![]()
İnsallah bizlerde buradan överiz tatlımbenim aldığım buydu kuzum herkes çok övüyor bunu
Rabbi yessir duasini oku gittigin zaman gercekten o duanin kerametine inanin insanin icine bi ferahlik getiriyo.Cumartesi cnm