- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Grcmiyor antibiyotik ignelerle geciyor ama tedavide oldugum icin kullanamiyorum .yarin doktora sorarim ondan sonra kullanirimİyi olmadın mı daha cnm ya nane limon yada ıhlamur iç bak ballı sütte iyi gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grcmiyor antibiyotik ignelerle geciyor ama tedavide oldugum icin kullanamiyorum .yarin doktora sorarim ondan sonra kullanirimİyi olmadın mı daha cnm ya nane limon yada ıhlamur iç bak ballı sütte iyi gelir
Sor cnm mutlaka ya tedaviye de engel olur belki çok kötüysen ya bnde hasta olmamaya çalışıyorum valla havalar sogudu iyiceGrcmiyor antibiyotik ignelerle geciyor ama tedavide oldugum icin kullanamiyorum .yarin doktora sorarim ondan sonra kullanirim
Cok kotuyun yutkunamiyorum o dereceSor cnm mutlaka ya tedaviye de engel olur belki çok kötüysen ya bnde hasta olmamaya çalışıyorum valla havalar sogudu iyice
Bol bol bal, pekmez ye ama çok sık yani birkaç saatte bir ilaç gibi, suyu çok iç ılık olsun, bal zencefil boğazlarına iyi gelir sprey aldıysan majezik filan iyi olur ve dinlen uyu bol bol, ilaca gerek kalmaz inşCok kotuyun yutkunamiyorum o derece
Test yaptım negatif
Ah insallah normalde antibiyotik igneler verirdi onunla iki gunde ayaga kalkardim ama su an tedavi de oldugum icin extradan ilac vs. Kullanmak istemiyorum. Aklimda bulunsun yarin aldiririm bal pekmez zencefilBol bol bal, pekmez ye ama çok sık yani birkaç saatte bir ilaç gibi, suyu çok iç ılık olsun, bal zencefil boğazlarına iyi gelir sprey aldıysan majezik filan iyi olur ve dinlen uyu bol bol, ilaca gerek kalmaz inş
Aspirin kullanıyor musun ben memnunum hemen çıkarıyorTmm ilk bunu sonra sirkeyi ve camasir suyuyla bekletmeye sirayla hepsini denicem bu ayts ederm cok saol
![]()
Bilemedimki valla deterjan değiştir benceBn programlari bilemiorum sanirim bnde anlamiorum bi perde bide yunlu seyleri guzel yikiyabiliorum ter lekesi bile kalio![]()
Geçmiş olsun canım üst üste geliyor herşeyde valla inşallah bu ay güzrl haberler slırsınAh insallah normalde antibiyotik igneler verirdi onunla iki gunde ayaga kalkardim ama su an tedavi de oldugum icin extradan ilac vs. Kullanmak istemiyorum. Aklimda bulunsun yarin aldiririm bal pekmez zencefil![]()
Ahh kuzum ya Rabbim şifa versin inşallah dikkat et önemli olan sağlıkCok kotuyun yutkunamiyorum o derece
Ben okulda mikrobun içinde olduğum için çok sık hasta olurum boğaz enfeksiyonu konusunda uzman oldumAh insallah normalde antibiyotik igneler verirdi onunla iki gunde ayaga kalkardim ama su an tedavi de oldugum icin extradan ilac vs. Kullanmak istemiyorum. Aklimda bulunsun yarin aldiririm bal pekmez zencefil![]()
Asilama nedir bilmiyorlar henüz bilmelerine gerek yokGeçmiş olsun canım üst üste geliyor herşeyde valla inşallah bu ay güzrl haberler slırsıneşinin ailesi biliyormu bu arada ☺☺
Ahh kuzum ya Rabbim şifa versin inşallah dikkat et önemli olan sağlık
Gecmiyor ya daha da artiyorBen okulda mikrobun içinde olduğum için çok sık hasta olurum boğaz enfeksiyonu konusunda uzman oldumzamanla geçer diye bekleme uzun sürer ateş filan olursa tedavini de olumsuz etkilemesin
Bencede bosver söylemeAsilama nedir bilmiyorlar henüz bilmelerine gerek yok
Amiinn kuzuummm ammiinnn
Gecmiyor ya daha da artiyor
7 sulale duyarBencede bosver söyleme ☺☺
Hmm gecmis olsun insallah cabuk gecer kuzum yaEvveeeetttama bademcik itihabin hala gecmesi vuvudum cok direncsiz
Ay dogru dion insallah olsunda tek bi sekilde cözum buluruz onadaAnladım canım ben de evlenene kadar bilmezdim hatta yemek temizlik de bilmezdimöğreniliyor mecburen. Daha dur bebek olunca kakalı zıbınları yıkayacaksın çıkmayacak nasıl çıkar diye soracaksın
![]()
Tekrar gecmis olsun cnm bnmİnşallah geçer canım hiç bu kadar sarı akıntım olmamıştı
Denicem aklimda o yeni ögrendim onuAspirin kullanıyor musun ben memnunum hemen çıkarıyor![]()