• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yengem hamile öğrenir öğrenmez de beni aramış. İlk ayda kaldı. Ben kalamadım😭😭😭😭
Ay bnde senin gibi olmustum 2 ay sonra evlenen esimin kuzeni ilk bebegini dusurdu ikinciye hemen hamile kalmisti yutkundum telefonu kapatinca cok agladim sonra dedimki neden sewinmedim bencil dawrandim yaptigim icin. Cok pisman oldum ewt uzucu ama guzel hber öle dusun bizlerinde olucak birgun hic sanslari olmayan insanlar var cnm bnm onlari dusun onlar napsin kalbini uzmu bu kadar 😔😔🤲

İyi geceler kızlar çok yoğun bir hafta geçirdim aşırı yoruldum Bi yandan evraklar Bi yandan öğrencilerle uğraşmaktan bide uyku düzenine alışamadım.. Adet olan prenseslerim üzülmeyin vardır zamanı en güzel zamanı Rabbim bilir.. L Loriklorik cnm bal karabiber limon da iyi geliyo boğaz ağrısına dene istersen.tedavşye başlayanlara da hayırlı olsun inş son olur da gelir bebekleiriniz.. Benim de adetime 3 gün var ama ağrım başladı şimdiden sanırım olmadı yine.. Perşembe gününe almıştım randevu zaten hayırlısı bakalım..
Cok tesekkur ederim herseyin hayirlisi olur insallaj😍😍ben de tedaviye basladim

Kendin mi yapıyorsun cnm
Cesaretim yok o kadar :)) klinikte yaptiriyotum . Hemşire de bilmiyordu ilk defa asilama ignesi görmüştü zaarr 😂ben tarif ettim o yapti ikimci gun ondan sonraki gunlerde kendisi yapti sormadan😂😂sayemde bisey daha ogrendi

Cesaretim yok o kadar :)) klinikte yaptiriyotum . Hemşire de bilmiyordu ilk defa asilama ignesi görmüştü zaarr 😂ben tarif ettim o yapti ikimci gun ondan sonraki gunlerde kendisi yapti sormadan😂😂sayemde bisey daha ogrendi
Kız banada doktor kendin yaparsın dedi bnde korkuyorum ya özelde 5 tlyevuruyorlar zor olacak ama hergün hastaneye gitcem sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X