- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Tatliyi hic sevmem ye tatliyi dogur hakkiyiVayyy anasınıTamam bol bol turşu yesin o zaman
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatliyi hic sevmem ye tatliyi dogur hakkiyiVayyy anasınıTamam bol bol turşu yesin o zaman
![]()
İnşallah canım , yaşasın haftasonu.. kendime geleceğim bakalımYarın seni sabahtan full enerji ile bekliyorum canısı
Ogretmenler cok degerli çünkü kiz oyuzden cocuk aklievet bazıları doğaüstü sanıyor, bana bir öğrencim siz yemek de mi yapıyorsunuz demişti, ne sandın dedim eve gidip direkt mutfağa giriyorum bu halimden eser kalmıyor, çocuk hizmetçi filan var sandıysa demek
![]()
Ah canım benim senden güzel, şeker var mıdır acabaGencsinnnn kiizzz guzelsin hemdee balsinnn baaalllll sen enn ennnn ennn biiii tatli em bi sekerrrrr ogretmensinnn![]()
Bol bol dinlen çocuklar la ugrasmakta zorİnşallah canım , yaşasın haftasonu.. kendime geleceğim bakalım![]()
Derse baslamadan once bi muratgilin damini tavisye ederimAh canım benim senden güzel, şeker var mıdır acabateşekkür ettim enerjim geldi baya sayende
![]()
Birakmiyon ki kadin dinlensinBol bol dinlen çocuklar la ugrasmakta zor
Zatwn yarin haftasonuu aammmaaannnnnTamam abla kızma bıraktım![]()
Karar ver dostum mZatwn yarin haftasonuu aammmaaannnnn![]()
Yok canım kızarım filan ama hakaret etmem içimden de dışımdan da bizimkiler küçük zaten o kadar aşmıyorlar sınırı ama ailelere saydırırım içimden çünkü çocuklarıyla hiç ilgilenmeyenler var deli olurum onlaraOgretmenler cok degerli çünkü kiz oyuzden cocuk aklisok olmuştur. Cok merak ediyorum bazen cocuklarq icinden hakaret ediyr musun tahammul seviyeni astiklari zaman
![]()
Gecceellleerr geceellleerrr artik benek salladigimiz geceler olsunKarar ver dostum m![]()
Hem de nasıl, kafamda öğretmenim öğretmenim diye kelimeler dolaşıyor eve gelince bile, kızımla konuşmaya bile halim kalmıyor o anlatıyor ben he he diyorum yazık olan benim çocuğa oluyorBol bol dinlen çocuklar la ugrasmakta zor
Ay insanlae oyle rahatlarini düşünürler . Ben staj yaparken de bi veli vardi 3 yasindaki cocugu anaokuluna birakirdi kendisi gezerdi aksama kadar . Kendisi de diyordu zaten .Yok canım kızarım filan ama hakaret etmem içimden de dışımdan da bizimkiler küçük zaten o kadar aşmıyorlar sınırı ama ailelere saydırırım içimden çünkü çocuklarıyla hiç ilgilenmeyenler var deli olurum onlara
Ben de anlamıyorum çalışmayan veliler tam gün veriyor kreşe anaokuluna çocuk 5e kadar evde yok ohhh ne yaparsan yap benim arkadaşımda verdi 2 çocuğu küçüktü biri daha 2 yaşında, benimde kendime göre işlerim oluyor diyor hey allahım doğurmuşun bak artık bi zahmetAy insanlae oyle rahatlarini düşünürler . Ben staj yaparken de bi veli vardi 3 yasindaki cocugu anaokuluna birakirdi kendisi gezerdi aksama kadar . Kendisi de diyordu zaten .
BenekGecceellleerr geceellleerrr artik benek salladigimiz geceler olsun![]()
İşiniz zor valla Rabbim yardımcınız olsun bide bebiş olursa iyice zorlancanHem de nasıl, kafamda öğretmenim öğretmenim diye kelimeler dolaşıyor eve gelince bile, kızımla konuşmaya bile halim kalmıyor o anlatıyor ben he he diyorum yazık olan benim çocuğa oluyor![]()