• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😀😀 evet bazıları doğaüstü sanıyor, bana bir öğrencim siz yemek de mi yapıyorsunuz demişti, ne sandın dedim eve gidip direkt mutfağa giriyorum bu halimden eser kalmıyor, çocuk hizmetçi filan var sandıysa demek 😂😂
Ogretmenler cok degerli çünkü kiz oyuzden cocuk akli😂😂sok olmuştur. Cok merak ediyorum bazen cocuklarq icinden hakaret ediyr musun tahammul seviyeni astiklari zaman😂😂😂

Ogretmenler cok degerli çünkü kiz oyuzden cocuk akli😂😂sok olmuştur. Cok merak ediyorum bazen cocuklarq icinden hakaret ediyr musun tahammul seviyeni astiklari zaman😂😂😂
Yok canım kızarım filan ama hakaret etmem içimden de dışımdan da bizimkiler küçük zaten o kadar aşmıyorlar sınırı ama ailelere saydırırım içimden çünkü çocuklarıyla hiç ilgilenmeyenler var deli olurum onlara

Bol bol dinlen çocuklar la ugrasmakta zor
Hem de nasıl, kafamda öğretmenim öğretmenim diye kelimeler dolaşıyor eve gelince bile, kızımla konuşmaya bile halim kalmıyor o anlatıyor ben he he diyorum yazık olan benim çocuğa oluyor 😀😀

Yok canım kızarım filan ama hakaret etmem içimden de dışımdan da bizimkiler küçük zaten o kadar aşmıyorlar sınırı ama ailelere saydırırım içimden çünkü çocuklarıyla hiç ilgilenmeyenler var deli olurum onlara
Ay insanlae oyle rahatlarini düşünürler . Ben staj yaparken de bi veli vardi 3 yasindaki cocugu anaokuluna birakirdi kendisi gezerdi aksama kadar . Kendisi de diyordu zaten .

Ay insanlae oyle rahatlarini düşünürler . Ben staj yaparken de bi veli vardi 3 yasindaki cocugu anaokuluna birakirdi kendisi gezerdi aksama kadar . Kendisi de diyordu zaten .
Ben de anlamıyorum çalışmayan veliler tam gün veriyor kreşe anaokuluna çocuk 5e kadar evde yok ohhh ne yaparsan yap benim arkadaşımda verdi 2 çocuğu küçüktü biri daha 2 yaşında, benimde kendime göre işlerim oluyor diyor hey allahım doğurmuşun bak artık bi zahmet

Hem de nasıl, kafamda öğretmenim öğretmenim diye kelimeler dolaşıyor eve gelince bile, kızımla konuşmaya bile halim kalmıyor o anlatıyor ben he he diyorum yazık olan benim çocuğa oluyor 😀😀
İşiniz zor valla Rabbim yardımcınız olsun bide bebiş olursa iyice zorlancan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X