Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah güzel çıkar cnm ne için kan verdinKızlar kan verdim dua edin sonuçlarım iyi çıksın
İnşallah kuzum tüp bebeğe başladım tsh biraz yükselmişti son kan testimde 5.16 olmuştu bugün tekrar bakılacak yine aynıysa ilaca başlatacak sanırımInşallah güzel çıkar cnm ne için kan verdin
hayrlisi olsun canımTesti yaptim canim bembeyaz gölge bile yok
Güzel sonuclar alırsın inşallah cnmİnşallah kuzum tüp bebeğe başladım tsh biraz yükselmişti son kan testimde 5.16 olmuştu bugün tekrar bakılacak yine aynıysa ilaca başlatacak sanırım
Saol kuzum inşallah 3te belli olacak bakalımhayrlisi olsun canım
Güzel sonuclar alırsın inşallah cnm
Guzel sonuclar alirsin insallah engel bisey cikmadan hemencik tedaviye baslarsin insalllahhhKızlar kan verdim dua edin sonuçlarım iyi çıksın
İnşâllah kuzum mübarek günde tamda inşallah sonunda güzel olsun cnm yumoşlar büyümüş müGuzel sonuclar alirsin insallah engel bisey cikmadan hemencik tedaviye baslarsin insalllahhhben de hastaneden geldim simdi cuma gunu asilamam olucak Allahin izni ile
Bitaz saha buyumesi gerekmis iki gun daha igne kullanmam gerek carsamba catlatma ignesi persembe bos gunİnşâllah kuzum mübarek günde tamda inşallah sonunda güzel olsun cnm yumoşlar büyümüş mü
Dolabın alt kısmında kapakta dursun kuzum bişey olmazBitaz saha buyumesi gerekmis iki gun daha igne kullanmam gerek carsamba catlatma ignesi persembe bos gunbisey sorabilir miyim bu catlatma ignesini simdi aldik ama 2 gun bekliycek dolapta acaba bi sorun olur mu yoksa catlatma yapilacagi gun mu alinmali
Kapali zaten acilmamis durdugu surece bisey olmaz dimiDolabın alt kısmında kapakta dursun kuzum bişey olmaz
Yok bebeğim bişey olmaz eczanede de dolapta bekliyor evdede ne farkı var doktor demişti kuzu bişey olmaz takılmaKapali zaten acilmamis durdugu surece bisey olmaz dimiablam suphe dusurdu icime aldigin gibi yapiliyor diyor
Iyi vallaha sevindimYok bebeğim bişey olmaz eczanede de dolapta bekliyor evdede ne farkı var doktor demişti kuzu bişey olmaz takılma
Aynen öyle valla herzamankinden fazla heyecan aksiyon bi aradaIyi vallaha sevindimayy cok heyecanli şeyler ya
Icim kipir kipir esimin ici kipir kipirAynen öyle valla herzamankinden fazla heyecan aksiyon bi arada![]()
İnşâllah tutar cnm bnm Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tutmasa bile daha yaşınız genç ve yolun başındasın yine denersin iz Allahın izniyle bigün bizimde önce göbüşümüz sonrada kucağımıza dolacakIcim kipir kipir esimin ici kipir kipircok inaniyor tutacağına
![]()
Hasretle bekliyoruz o günleri gelicek gelicekİnşâllah tutar cnm bnm Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tutmasa bile daha yaşınız genç ve yolun başındasın yine denersin iz Allahın izniyle bigün bizimde önce göbüşümüz sonrada kucağımıza dolacak![]()
Rabbim daha fazla bekletmesin cnm i şallah paşa paşa gelecek tabiHasretle bekliyoruz o günleri gelicek gelicek![]()
Kosa kosa hastaneye gidesim var nedense icimde oyle bi sevinc oyle bi umut var ki sormaRabbim daha fazla bekletmesin cnm i şallah paşa paşa gelecek tabi![]()
Kız sen duramaz erkenden kanda verirsinKosa kosa hastaneye gidesim var nedense icimde oyle bi sevinc oyle bi umut var ki sormaama senden yana da cok umutluyum tup bebek tutma olasiligi cok yuksek