• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Guzel sonuclar alirsin insallah engel bisey cikmadan hemencik tedaviye baslarsin insalllahhh 😍😘ben de hastaneden geldim simdi cuma gunu asilamam olucak Allahin izni ile
İnşâllah kuzum mübarek günde tamda inşallah sonunda güzel olsun cnm yumoşlar büyümüş mü

İnşâllah kuzum mübarek günde tamda inşallah sonunda güzel olsun cnm yumoşlar büyümüş mü
Bitaz saha buyumesi gerekmis iki gun daha igne kullanmam gerek carsamba catlatma ignesi persembe bos gun 😂 bisey sorabilir miyim bu catlatma ignesini simdi aldik ama 2 gun bekliycek dolapta acaba bi sorun olur mu yoksa catlatma yapilacagi gun mu alinmali

Bitaz saha buyumesi gerekmis iki gun daha igne kullanmam gerek carsamba catlatma ignesi persembe bos gun 😂 bisey sorabilir miyim bu catlatma ignesini simdi aldik ama 2 gun bekliycek dolapta acaba bi sorun olur mu yoksa catlatma yapilacagi gun mu alinmali
Dolabın alt kısmında kapakta dursun kuzum bişey olmaz
Hastane uzaksa yanına buz koyup götür vurulacağın gün

Icim kipir kipir esimin ici kipir kipir😂😂😂😍😍cok inaniyor tutacağına 😍😂
İnşâllah tutar cnm bnm Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tutmasa bile daha yaşınız genç ve yolun başındasın yine denersin iz Allahın izniyle bigün bizimde önce göbüşümüz sonrada kucağımıza dolacak 😍🤰🤰

İnşâllah tutar cnm bnm Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tutmasa bile daha yaşınız genç ve yolun başındasın yine denersin iz Allahın izniyle bigün bizimde önce göbüşümüz sonrada kucağımıza dolacak 😍🤰🤰
Hasretle bekliyoruz o günleri gelicek gelicek😂😂😂

Kosa kosa hastaneye gidesim var nedense icimde oyle bi sevinc oyle bi umut var ki sorma😍😍😘ama senden yana da cok umutluyum tup bebek tutma olasiligi cok yuksek
Kız sen duramaz erkenden kanda verirsin 😁😁 ahh kuzum bazen içim umut doluyor bazen kendimi herşeye hazırlamalıyım diyorum bol bol dua edelim inşallah 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X