• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canın yani hemen çekmeye gerek varmı ki biz 4 ay oldu deneyeli ☺
Bence erken. Yinede en iyisini siz vr doktorunuz bilirsiniz. Genelde hiç bir problem yoksa 1 yıl korunmadan gebelik oluşmuyorsa ve bir kaç ay klomen çatlatma iğnesi yapılmasına rağmen yine gebelik olmazsa doktorlar o zaman rahim filmine bakalım diyor

Sagolasin canim sonraki surec nasil gecti bundan sonra ne yapicak acaba
Cnm regli den hemen sonra 1 2 gün içinde çekiliyor aklında olsun doktor ilaç vermezse eger gitmeden 1 saat önce bi ağrı kesici iç bnm doktorum vermişti ama çoğu doktor vermiyor ben hiç acı çekmedim 5 dklık bi işlem narkozla hiç gerek yok sadece içine bi alet sokuyor rahim ağzını açmak için bişey seni ısırır gibi olacak dedi doktorum minik bi acı hissettim sonra dezenfekte ettikten sonra şırıngayla ilacı içeri gönderdi kasıklarda doluluk hissiyatı oldu tampon gibi bişey taktı 1 saat suyla temas olmasın temizliğine özen göster 3 gün ilişki yasak enfeksiyon kapamak için sonraki 6 ay hamile kalma şansın yüksek gebelik oluşmazsa aşılamaya geçelim dedi sonuçlarım hemen verdi elime çıkarken

Bence erken. Yinede en iyisini siz vr doktorunuz bilirsiniz. Genelde hiç bir problem yoksa 1 yıl korunmadan gebelik oluşmuyorsa ve bir kaç ay klomen çatlatma iğnesi yapılmasına rağmen yine gebelik olmazsa doktorlar o zaman rahim filmine bakalım diyor
Anladım canım dogru diyorsun sağol🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X