- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Sağol canım inşallah öyledir doktora da göstercem zatenProlaktin hormonun ve TSH gayet iyi maşallah. Diğerlerinin referans aralığını bilmiyorum. Ama bence onlarda iyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallah öyledir doktora da göstercem zatenProlaktin hormonun ve TSH gayet iyi maşallah. Diğerlerinin referans aralığını bilmiyorum. Ama bence onlarda iyi![]()
Anladım canın yani hemen çekmeye gerek varmı ki biz 4 ay oldu deneyeliGebelik düşündüğüm 11.ay çekildi. Öncesinde 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı. Olmayınca doktor hsg çekelim dedi
Bence erken. Yinede en iyisini siz vr doktorunuz bilirsiniz. Genelde hiç bir problem yoksa 1 yıl korunmadan gebelik oluşmuyorsa ve bir kaç ay klomen çatlatma iğnesi yapılmasına rağmen yine gebelik olmazsa doktorlar o zaman rahim filmine bakalım diyorAnladım canın yani hemen çekmeye gerek varmı ki biz 4 ay oldu deneyeli ☺
Cnm regli den hemen sonra 1 2 gün içinde çekiliyor aklında olsun doktor ilaç vermezse eger gitmeden 1 saat önce bi ağrı kesici iç bnm doktorum vermişti ama çoğu doktor vermiyor ben hiç acı çekmedim 5 dklık bi işlem narkozla hiç gerek yok sadece içine bi alet sokuyor rahim ağzını açmak için bişey seni ısırır gibi olacak dedi doktorum minik bi acı hissettim sonra dezenfekte ettikten sonra şırıngayla ilacı içeri gönderdi kasıklarda doluluk hissiyatı oldu tampon gibi bişey taktı 1 saat suyla temas olmasın temizliğine özen göster 3 gün ilişki yasak enfeksiyon kapamak için sonraki 6 ay hamile kalma şansın yüksek gebelik oluşmazsa aşılamaya geçelim dedi sonuçlarım hemen verdi elime çıkarkenSagolasin canim sonraki surec nasil gecti bundan sonra ne yapicak acaba
Hosbuldum canim ama test yaptim negatif birdahaki aya kismetse daha regl gelmedi ama gelince yeni bat yazarimAmin cicegim hosgeldin![]()
E Eslem91 e katiliyorum hic yorumları okuyup da kafani doldurma bosuna ben de cektirdim oyle korkulacak bi durum degil .Selan kizlar herkes iyidir insallah esimin testi iyi ciktiadetu bekliycez rahim filmi cekilecek cektiren varsa bilgi verebilir mi
Ikizn hayatta mo su an ayyy cok guzelBen tek yumurta ikiziyim mesela![]()
Anladım canım dogru diyorsun sağolBence erken. Yinede en iyisini siz vr doktorunuz bilirsiniz. Genelde hiç bir problem yoksa 1 yıl korunmadan gebelik oluşmuyorsa ve bir kaç ay klomen çatlatma iğnesi yapılmasına rağmen yine gebelik olmazsa doktorlar o zaman rahim filmine bakalım diyor
Hanginiz büyük yaa cok tatliEvet hayatta tabiki kardeşim güzel birşey benim ikizim olurmu bilmem![]()
Cok yürekten AmiiinRabbim bizede nasip etsin insallah amin
Aman da aman hoşgeldiniz efendimHosbuldum canim ama test yaptim negatif birdahaki aya kismetse daha regl gelmedi ama gelince yeni bat yazarim![]()
Ooo kimleri goruyorum kuzum sendemi burdasin insallah hayirli gelir kuzum. Bu arada yazmisssin agrini adet gelir falan diye ama zeynep gece adet agrisiyla kivranmisti sonra gebe cikmisti kiz belki oyle olursun sendeAman da aman hoşgeldiniz efendim![]()
Evet ilk idrarBat 1 de daha koyu Bat 3 de daha silik görüyorum. Ilk idrarla mi yapildi ikisi de
İlk kardeşim doğmuş 7 aylık doğmuşuz hatta erkençıkmışız sabırsızHanginiz büyük yaa cok tatliseninki olur daha yuksek
Bakalım hayırlısı olurmu olmazmı canımHanginiz büyük yaa cok tatliseninki olur daha yuksek
İlk kardeşim doğmuş 7 aylık doğmuşuz hatta erkençıkmışız sabırsızben 2 hafta küvezde kalmışım
![]()
Olur insallahBakalım hayırlısı olurmu olmazmı canım![]()
Ne biliyim valla geldikte noldu hahahahahne zorunuz vardi erken geldiniz dunyaya acaba
![]()
Farketmez bana canım ama ikiz olması şu açıdan iyi bir anda 2 evlat sahibi oluyorsunOlur insallah