• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo kimleri goruyorum kuzum sendemi burdasin insallah hayirli gelir kuzum. Bu arada yazmisssin agrini adet gelir falan diye ama zeynep gece adet agrisiyla kivranmisti sonra gebe cikmisti kiz belki oyle olursun sende :rolleyes:
Canım ben bir aydır filan burdayım sanırım, çok tatlılar hoşsohbetler 😀 gece geç saate kadar açık burası 😀😀 valla az önce bir arkadaş daha dedi bende de o ağrılar oldu diye ama bilmiyorum işte moralim bozulmuyor değil, nasip artık

Canım ben bir aydır filan burdayım sanırım, çok tatlılar hoşsohbetler 😀 gece geç saate kadar açık burası 😀😀 valla az önce bir arkadaş daha dedi bende de o ağrılar oldu diye ama bilmiyorum işte moralim bozulmuyor değil, nasip artık
Ne bozuyorsun kiz olacak insallah birgun. ben teste negatif gordummu yada regl oldummu o aksam yuzu koyun yatiyorum. Ben 5 aylikken goren 7 saniyordu o derece karnim sismisti 11 kilo almistim yatarken zorlaniyordumki ben yuzukoyun yatmayi cok severim onun keyfini cikariyorum kendimceo_O elbette burulacagiz uzulecegiz ama elden ne gelir duadan baska Allahim en kisa zamanda yuzumuzu guldurur insallah:dua:

Ne bozuyorsun kiz olacak insallah birgun. ben teste negatif gordummu yada regl oldummu o aksam yuzu koyun yatiyorum. Ben 5 aylikken goren 7 saniyordu o derece karnim sismisti 11 kilo almistim yatarken zorlaniyordumki ben yuzukoyun yatmayi cok severim onun keyfini cikariyorum kendimceo_O elbette burulacagiz uzulecegiz ama elden ne gelir duadan baska Allahim en kisa zamanda yuzumuzu guldurur insallah:dua:
Oooo yesim ablaaa hos gelmissiinn sefa getrmissiiin😁 nasilsn

Öyle canım zaten biz biliyoruz ki olmamasında da bir hayır var ve olmuyor demek daha kötü durumları yaşamaktan kolay.. 5 aylıkken 11 kilo almana maşallah diyorum ben o dönemde bırak almayı 2 kilo vermiştim hatta ilk kızımda 4 kilo vermiştim kilo almak 5 aydan sonra başlıyor bende, ruh gibi geziyorum yani.. ben de regl olunca canımın istediğini yiyorum sağlıksız sağlıksız 😀

Cnm regli den hemen sonra 1 2 gün içinde çekiliyor aklında olsun doktor ilaç vermezse eger gitmeden 1 saat önce bi ağrı kesici iç bnm doktorum vermişti ama çoğu doktor vermiyor ben hiç acı çekmedim 5 dklık bi işlem narkozla hiç gerek yok sadece içine bi alet sokuyor rahim ağzını açmak için bişey seni ısırır gibi olacak dedi doktorum minik bi acı hissettim sonra dezenfekte ettikten sonra şırıngayla ilacı içeri gönderdi kasıklarda doluluk hissiyatı oldu tampon gibi bişey taktı 1 saat suyla temas olmasın temizliğine özen göster 3 gün ilişki yasak enfeksiyon kapamak için sonraki 6 ay hamile kalma şansın yüksek gebelik oluşmazsa aşılamaya geçelim dedi sonuçlarım hemen verdi elime çıkarken
Ay cok sagol ya merak ettigim herseyi anlatmissin. Sen ne yaptin yada bebek var mi yanlis bir cumle kurmayayaim

Bugun yapmazlar mi acilde
Acilde yapmiyorlardi bugün gittim özelde yaptırdım testi ve pozitif bir haftalık gebeyim iki gündür bir degerleri kontrol edicez dua edin benim için inşallah sağ salim sağlıkla alırım kucağıma rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Fatmacim canim iyiyim valla ne olsun is guc arada bebis hayali falan iste. Asil sen soyle bakimm hamilelik nasil gidiyor masallah yegenime :nazar:
Allh iilk versn ablcm. Cok sukur iiym ben de saolasn 😚 simdilk sıknti yok bebiste insllh bole dewam edr. Insllh senn de suprz yapar bu sefer gulsun yuzun ❤

Acilde yapmiyorlardi bugün gittim özelde yaptırdım testi ve pozitif bir haftalık gebeyim iki gündür bir degerleri kontrol edicez dua edin benim için inşallah sağ salim sağlıkla alırım kucağıma rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Insallah saglikla gelsin

• Beğen
Reactions: As3
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X