- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ahahahahah cok guzel ya vallaha allah saglikli ömürler versin ikinize deNe biliyim valla geldikte noldu hahahahah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahah cok guzel ya vallaha allah saglikli ömürler versin ikinize deNe biliyim valla geldikte noldu hahahahah![]()
Bakmasi zordur amaFarketmez bana canım ama ikiz olması şu açıdan iyi bir anda 2 evlat sahibi oluyorsun![]()
Canım ben bir aydır filan burdayım sanırım, çok tatlılar hoşsohbetlerOoo kimleri goruyorum kuzum sendemi burdasin insallah hayirli gelir kuzum. Bu arada yazmisssin agrini adet gelir falan diye ama zeynep gece adet agrisiyla kivranmisti sonra gebe cikmisti kiz belki oyle olursun sende![]()
Sağol canım amin hepimize inşallah çoluklu çocukluAhahahahah cok guzel ya vallaha allah saglikli ömürler versin ikinize de![]()
Aynen yaa annem cok zorlanmıs vallaBakmasi zordur ama![]()
Ne bozuyorsun kiz olacak insallah birgun. ben teste negatif gordummu yada regl oldummu o aksam yuzu koyun yatiyorum. Ben 5 aylikken goren 7 saniyordu o derece karnim sismisti 11 kilo almistim yatarken zorlaniyordumki ben yuzukoyun yatmayi cok severim onun keyfini cikariyorum kendimceCanım ben bir aydır filan burdayım sanırım, çok tatlılar hoşsohbetlergece geç saate kadar açık burası
valla az önce bir arkadaş daha dedi bende de o ağrılar oldu diye ama bilmiyorum işte moralim bozulmuyor değil, nasip artık
Oooo yesim ablaaa hos gelmissiinn sefa getrmissiiinNe bozuyorsun kiz olacak insallah birgun. ben teste negatif gordummu yada regl oldummu o aksam yuzu koyun yatiyorum. Ben 5 aylikken goren 7 saniyordu o derece karnim sismisti 11 kilo almistim yatarken zorlaniyordumki ben yuzukoyun yatmayi cok severim onun keyfini cikariyorum kendimceelbette burulacagiz uzulecegiz ama elden ne gelir duadan baska Allahim en kisa zamanda yuzumuzu guldurur insallah
![]()
Öyle canım zaten biz biliyoruz ki olmamasında da bir hayır var ve olmuyor demek daha kötü durumları yaşamaktan kolay.. 5 aylıkken 11 kilo almana maşallah diyorum ben o dönemde bırak almayı 2 kilo vermiştim hatta ilk kızımda 4 kilo vermiştim kilo almak 5 aydan sonra başlıyor bende, ruh gibi geziyorum yani.. ben de regl olunca canımın istediğini yiyorum sağlıksız sağlıksızNe bozuyorsun kiz olacak insallah birgun. ben teste negatif gordummu yada regl oldummu o aksam yuzu koyun yatiyorum. Ben 5 aylikken goren 7 saniyordu o derece karnim sismisti 11 kilo almistim yatarken zorlaniyordumki ben yuzukoyun yatmayi cok severim onun keyfini cikariyorum kendimceelbette burulacagiz uzulecegiz ama elden ne gelir duadan baska Allahim en kisa zamanda yuzumuzu guldurur insallah
![]()
Fatmacim canim iyiyim valla ne olsun is guc arada bebis hayali falan iste. Asil sen soyle bakimm hamilelik nasil gidiyor masallah yegenimeOooo yesim ablaaa hos gelmissiinn sefa getrmissiiinnasilsn
Ay cok sagol ya merak ettigim herseyi anlatmissin. Sen ne yaptin yada bebek var mi yanlis bir cumle kurmayayaimCnm regli den hemen sonra 1 2 gün içinde çekiliyor aklında olsun doktor ilaç vermezse eger gitmeden 1 saat önce bi ağrı kesici iç bnm doktorum vermişti ama çoğu doktor vermiyor ben hiç acı çekmedim 5 dklık bi işlem narkozla hiç gerek yok sadece içine bi alet sokuyor rahim ağzını açmak için bişey seni ısırır gibi olacak dedi doktorum minik bi acı hissettim sonra dezenfekte ettikten sonra şırıngayla ilacı içeri gönderdi kasıklarda doluluk hissiyatı oldu tampon gibi bişey taktı 1 saat suyla temas olmasın temizliğine özen göster 3 gün ilişki yasak enfeksiyon kapamak için sonraki 6 ay hamile kalma şansın yüksek gebelik oluşmazsa aşılamaya geçelim dedi sonuçlarım hemen verdi elime çıkarken
Korkma sakin ben burda yazilan yorumlardan aklim cikmistiSagolasin canim benim
Benim aci esigim yuksek ben sureci merake diyorum sadece bunuda yaptririnca sonra ne yapicaz az cok doktorlar ayni yolda ilerlerKorkma sakin ben burda yazilan yorumlardan aklim cikmistianestezisiz cekildim hem de toplam 5 dkika falan sürdü sisli de echomorda cekilmistim
Acilde yapmiyorlardi bugün gittim özelde yaptırdım testi ve pozitif bir haftalık gebeyim iki gündür bir degerleri kontrol edicez dua edin benim için inşallah sağ salim sağlıkla alırım kucağıma rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallahBugun yapmazlar mi acilde
Allh iilk versn ablcm. Cok sukur iiym ben de saolasnFatmacim canim iyiyim valla ne olsun is guc arada bebis hayali falan iste. Asil sen soyle bakimm hamilelik nasil gidiyor masallah yegenime![]()
Insallah saglikla gelsinAcilde yapmiyorlardi bugün gittim özelde yaptırdım testi ve pozitif bir haftalık gebeyim iki gündür bir degerleri kontrol edicez dua edin benim için inşallah sağ salim sağlıkla alırım kucağıma rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Rica ederim kuzum tüp bebege başladım kuzum iğne kullanıyorum henüz başındayım tedavininAy cok sagol ya merak ettigim herseyi anlatmissin. Sen ne yaptin yada bebek var mi yanlis bir cumle kurmayayaim
3 asilama sonrasi mi bu devlet destegi nasil oluyor kac para gideriniz oluyor herkes istiyor en kisa zmaanda ama imkanlar el verdiginceRica ederim kuzum tüp bebege başladım kuzum iğne kullanıyorum henüz başındayım tedavinin